Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
http://www.super.cz/…htarovi.html myslim že policie to prošetřovat bude, je tam moc ale navíc ten datum, tam by to mohli řešit že jí nepomohl.
@jaaaaaana píše:
Nema, ale zalezi na intenzite vysetrovani. takivahle vec se tezko dokazuje.
Nemyslím, že by to vraždaři odflákli.
@Burj Chalifa taky myslim. A taky myslim, ze maji policajti a vubec vsichni kolem toho, soudci a tak, Rychty plny zuby, jak stale musi resit jeho prohresky. A udelaji vsechno proto, aby ho dostali.
Holky, jak se vlastně prokáže, že ji mohl k sebevraždě pomoci.?Jde to vůbec, aby mohl být trestaný? Já bych mu to tedy moc přála, ale jak to asi dokazují??? ![]()
@Tereza1986 píše:
Na Nově byl zveřejněný telefonát Pepana a Macury, volali si hodinu před smrtí. Řešili nějaké bolesti hlavy a CT, kam měla Iveta jít. Spekulovali o tom, jak je možné, že se fackují a mimo média se baví v klidu. Co si o tom myslíte? Já už přestávám chápat
No mě osobně připadá divný, že si někdo nahrává svůj vlastní telefonát. Pepa nejdřív najde dopis, kde se IB loučí. Pepíkovi to hraje do karet, ale pro jistotu si vytvoří alibi, že jí v tom chtěl vlastně zabránit a volá Macurovi /nechápu proč zrovna jemu a ne nějakému doktorovi
/, aby to vypadalo, že má starost a něco pro to dělá.
No opět pouhá teorie…
@WERISKA píše:
Holky, jak se vlastně prokáže, že ji mohl k sebevraždě pomoci.?Jde to vůbec, aby mohl být trestaný? Já bych mu to tedy moc přála, ale jak to asi dokazují???
o tom přesně píšu. těžko se to prokazuje.
Rychtarovi se nic nestane, Iveta se chtela zabit uz tolikrat.. buhvi, kolik takovych dopisu uz napsala. Mela se lecit a zit normalni zivot v ustrani. Takhle akorat nicila jednomu diteti detstvi a delala ze sebe kravu.
@Michelangelo Ahoj
ted koukam na ty tve videa a nestacim se divit
No talhle ji neznam, ja to moc nesledovala, ta byla fakt mimo..
No tak ted fakt uz nevim co si o Tom vsem myslet..
Pokud takto reagovala agresivne i na tu lecbu, no fakt nevim
![]()
@74paja no to je prave dobra teorie -proc vsechno nahraval.Proc se choval do tech telefonu s nim jako hodnej strycek je jasny, kdyz vedel ze kazde slovo je nahravane-asi..
Mne uz to vsechno prijde tak zamotane, ze sama nevim..Kazdopadne verim, ze si to plicie vyresi.
Taky doufam, ze ten jeji pohreb bude jen pro tu rodinu a ze tedy uz najde klid.
@WERISKA to je tezko dokazatelny..U ni kor, kdyz si brala zivot uz pokolikate.Muze v Tom mit on veliky podil, ale i tak by to byla porad jen spekulace, pokud si tam sama sedla na ty koleje, tezko v tomto hadat..
Z toho videa co jsme videla se mi zdala tenkrat tak silna arogantni a sobestacna, ale rozhodne ne v poradku.Je pravda ze uz musela byt hodne nemocna, kdyz neuznala ze je nebo byla na tom spatne s alkoholem a s cimkoliv.To maji fakt uz jen skutecny alkoholici nebo ti co fetuji..To proste neuznaji radeji se zabiji.Ach jo.
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ahoj![]()
ted koukam na ty tve videa a nestacim se divit
No talhle ji neznam, ja to moc nesledovala, ta byla fakt mimo..
No tak ted fakt uz nevim co si o Tom vsem myslet..
Pokud takto reagovala agresivne i na tu lecbu, no fakt nevim![]()
ahoj
, na tom videu právě žádnou nesvéprávnou chudinku nevidím a umím si představit, že dokázala být hodně zlá, když nebylo po jejím a na tu léčbu určitě reagovala agresivně, ona vůbec nepřiznala sama sobě realitu. Šla za tím, kdo jí dal napít - jasně to bylo vidět na jejím útěku do Itálie.
@Michelangelo Jo urcite mas pravdu v tom, ze tady na tim videu byla silene zla, takova odmerena a po vsech stekala silene-.Bylo videt, ze se jeste drzi, ze doma musi byt pak peklo
![]()
Tak jako ja fakt jak jsem dlouho mimo cr, tak sem tyhle nahravky nevidela, ani to tolik nesledovala.Mne utkvela v pametui v dobe po narozeni syna-to byla jeste v pohode docela..Pro me to byl ted taky sok to videt..
![]()
Presto me fakt sokovalo co udelala a ten Rychtar mi prijde divnej ![]()
@St. Estephe píše:
Hele, co jsem tak cetla, tak pred jeji smrti spousta lidi litovala i Rychtare. Ze to s ni urcite nema jednoduche, dokonce pry umela byt poradne zla. Ted otocili, najednou je ten chlap fujtajbl. Ja to vidim spis tak, ze se mozna obcas servali - presne v tom smyslu, jakem to pisu, zadna obet, pekne rvacka jak v italske domacnosti. Ona mu neco rekla, on ji nechtel dat flasku, treba… Rychtar ma mozna vsespasitelske sklony a navic je u teto sve snahy rad viden, sam sebe povazuje za onoho rytire zachrance, mozna nejaka narcisticka porucha. Ze by ji zamerne cpal krmivo pro hlodavce, to povazuji za naprostou kravovinu. A ona psychicky narusena diky dlouholetym problemum s alkoholem mozna i prasky. Tam byly evidentni jak ty vystupy zpet k normalnosti, tak ty propady - cim dal hloubeji, porad mi to pripomina bipolarni poruchu. A ta ve fazi tezke deprese skonci sebevrazdou velmi casto. Tohle zrejme nezacalo az s Rychtarem, ze.
Jo, jo možná si toho Pepan naložil na ramena víc, než dokázal sám unést. Když jsem zabrousila do některých starších videí , tak mi to připadá čím dál tím reálnější. Na chvilku vzlétli do výšin a pak následoval tvrdý pád.
Nema, ale zalezi na intenzite vysetrovani. takivahle vec se tezko dokazuje.