IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
4.3.17 22:04

@Mommo
Centimetry nevime, takto maly mimca nemeri, aby je pry nestresovali. Segra ho jeste nevidela, jen na fotkach. Je na oddeleni neonatologie ( nedonosenatka) a tam deti nesmi. Muzu tam jen ja a tatinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.3.17 22:06

@Carolin14
Dekujeme

@Mommo
Jo a prtavouckej je. Sestricka odhadovala cca 45 cm, ale me se to nezda, protoze Terka mela 44. Ale je mozny, ze nam ji blbe zmerili nebo klidne tak dlouhej byt muze a me zkresluje to, jak je drobnouckej. Takovej zakrslej kralicek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.3.17 08:48

Ahoj holky :mavam: koukam ze je tu zas pusto :think: povidejte jak se vam vsem dari, kdo je jeste v celku jako kindervajicko? :mrgreen: u nas pohodicka na moje neduhy sem si jiz plne zvykla, dokonce proběhl konkurz na jména a máme vybráno :srdce: nicméně já už to mám jasné pár let :lol: Oliver :srdce: brisko se ki zdá den odedne vetsi a vetsi ale prcka zatim nijak zvlášť necítím :nevim: tak snad maji pravdu ze ten 20tt bude zlomový. Ja sem vcera zacla 18tt, začíná to pěkně utíkat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.3.17 08:55
@GaLeee píše:
Ahoj holky :mavam: koukam ze je tu zas pusto :think: povidejte jak se vam vsem dari, kdo je jeste v celku jako kindervajicko? :mrgreen: u nas pohodicka na moje neduhy sem si jiz plne zvykla, dokonce proběhl konkurz na jména a máme vybráno :srdce: nicméně já už to mám jasné pár let :lol: Oliver :srdce: brisko se ki zdá den odedne vetsi a vetsi ale prcka zatim nijak zvlášť necítím :nevim: tak snad maji pravdu ze ten 20tt bude zlomový. Ja sem vcera zacla 18tt, začíná to pěkně utíkat :kytka:

Ahoj Ahoj, taky na první kopy čekám jak na smilování, ale věřím, že nás to brzy pmrzí, až nás bude kopat do močáku :lol: začla jsem 19tt, ve čtvrtek předběžný UZ a pak ke konci dubna mě čeká podrobnější UZ, jsem na něj zvědavá, do teď mě nic netrápí, těhotenství si užívám, žádné nevolnosti v 1.trimestru a věřím, že v 2.trimestru tu bude obdobné :mrgreen: Dneska tedy nějak chroptim, asi jsem profoukla a nastydla, tak to léčím, vincentkou vykloktávám, piju čaje, vitaminy :-) Oliver je hezké jméno, my už jsme taky vybírali, částečně jsme se taky shodli, na Šimona, je fakt, že od začátku na něj i mluvím, i přesto, že jsem ještě nevěděla pohlaví, ale prostě jsem to vycítila :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.3.17 09:07

@mimins ja sem se naučila si to trosku uz konecne uzivat 8o břicho mam jak v 7 mesici a nahore kilo? :nevim: Šimůnek :srdce: to je krásné :kytka: hodně sem koukala i na význam jmen, tak verim ze Oli dostojí sveho jména :srdce: koukam sme o tyden od sebe :hug: tak ze taky termin srpen vid :potlesk: jsem rada ze bude letnatko, ovšem bude nejmladší ze třídy :lol: pomalu začínám budovat pokojicek a davat do kupy výbavu kdyz uz vim co to bude :mrgreen: manza uz je taky pri vedomi a vnímá ze nas uz je vic a s bříškem se mazli vic nez semnou az obcas zarlim :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.3.17 09:11

Ahoj holky ja začala 16tt. příští týden nás čeká odber poldovky tak snad bude vše ok. Jinak proto ze nejsme svojí plánujeme svatbu na konec dubna :).jméno uz máme taky vybrané -také šimona-po dedovi :mrgreen: ale Oliver je taky pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
7.3.17 09:15

@majja2 juuu to je krása :) tedy ta svatba :) my jsme meli svatbu 4.4. a super :) a proč jdes na plodovku? :think: držím pěsti at je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.3.17 09:20
@GaLeee píše:
@mimins ja sem se naučila si to trosku uz konecne uzivat 8o břicho mam jak v 7 mesici a nahore kilo? :nevim: Šimůnek :srdce: to je krásné :kytka: hodně sem koukala i na význam jmen, tak verim ze Oli dostojí sveho jména :srdce: koukam sme o tyden od sebe :hug: tak ze taky termin srpen vid :potlesk: jsem rada ze bude letnatko, ovšem bude nejmladší ze třídy :lol: pomalu začínám budovat pokojicek a davat do kupy výbavu kdyz uz vim co to bude :mrgreen: manza uz je taky pri vedomi a vnímá ze nas uz je vic a s bříškem se mazli vic nez semnou az obcas zarlim :oops: :mrgreen:

jen kilo nahoře? Tak to já už mám 4 :lol: asi budeme mít macka, co jsem četla, tak ideál je teď 3 kg, jj břicho mám taky už velké jak v 7 měsíci, termín mám 6. srpna, co se týče výbavy, tak skoro vůbec nic nemám, jen monitor dechu od našich, jinak nic, teď mám dilema spíš s kočárkem, jelikož hlavně budeme vozit v zimě, tak potřebuji velkou dlouhou korbu a fakt nevím, který kočárky to mají, dle zkušeností jiných uživatelek, má představa je velká kola, velká korba, vyšší, jelikož s přítelem máme 185 cm a pokud možno levný :lol: S výbavou začínám po 20tt po té půlce těhotenství :dance: Zatím žádny pokoj nebuduju, ale je to v plánu. Teď spíš uklízím místnost po místnosti, abych měla přehled a vše po ruce a srovnané, bydlíme v baráku, dvě patra, takže to chvíli potrvá :D zjistila jsem, že si tak 10 let nekoupím žádné oblečení, mám toho mraky a už tři pytle jsem vyhodila :D jsem strašný sběratel a musím se toho ale zbavit :lol: Náš kocour se zatím teda s bříškem nemazlí, do nedávna ho bral jako měkký polštář a ted občas břicho tvrdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.3.17 09:38

@Lentilanek protože mi na screeningu vyšlo riziko dawna tak na jejich doporučení jdeme na odběr. js si myslela ze když máme darované vajíčko nebude tak vysoké riziko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.3.17 09:59

@Lentilanek
My meli svatbu taky 4.4. Rok 2014 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.3.17 10:03

@GaLeee
U prvniho mimca jsem citila pohyby a kopanecky az ve 22.tt, ted cca v 16.tt pohyby a v 18.tt kopanecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
7.3.17 10:24

@Mazlucha jeeee my taky :D 4.4.2014 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
7.3.17 10:25

@majja2 :think: :think: To bude v pořádku uvidíš mooooc držím palce :palec: kámoska mela riziko 1:65 šla ale na testy z krve…ty dopadly ok a ted má krásnou zdravou holčičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.3.17 10:27

@Mazlucha ja nevim jestli je to Presne ono ale citim nejake prevalovani :nevim: a to uz od 15tt :oops: no nemuzu se dockat :roll: jelikoz kontrola az za 14dni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.3.17 12:14

@GaLeee
To uz muzou byt zacatky. Nekdo to prirovnava k bublinkam nebo simrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...