IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
9.3.17 18:16

@GaLeee snad mas pravdu, taky na to sazim :mrgreen:. At uz jakkoli, nejak to dopadne vzdycky. Hlavne, ze se nekam pohneme. Beru to jako krok k vytouzene Anicce :srdce: nebo Honzikovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.3.17 18:29

@hope4
Dekujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
10.3.17 07:55

Holcinky tehulky, toto je supr zpráva - pojišťovna MZV:Příspěvek pro novorozence a kojence narozené v roce 2017. Pojištěnec, který se narodil od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017, může čerpat příspěvek na pomůcky pro novorozence a kojence, monitor dechu nebo chůvičku až do max. výše 600 Kč
lze požádat o příspěvek s platebními doklady vystavenými až do 31. 12. 2017,
pomůckami pro novorozence a kojence se rozumí: váha, teploměr, odsávačka hlenů, polohovací polštáře, zakoupené pouze v lékárně nebo prodejně zdravotnických potřeb,
nabídka platí do vyčerpání finančních prostředků pro tuto nabídku.
zřízení Karty života - nejpozději ke dni podání žádosti o čerpání příspěvku z fondu prevence.
Do toho půjdem, akorát teda koupit chůvičku či jiné v lékárně se někdy dost nevyplatí nebo tam nemají to, co chci… no popátrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.3.17 09:36

@Taza Prima, to se hodí, ja se tam ještě chystám pro těch 800 za predporodni kurz. :mrgreen: Ja to pochopila, tak ze mas nárok na,,pomůcky pro novorozence" viz jejich výčet to ma byt z lékárny, nebo chuvicku a monitor dechu a to uz muže byt odkudkoliv. My oboje máme už koupené tak snad uznají uctenku z dřívějšího data nez je datum narození dítěte. :think: Ono pak pro narozená mimca tam mají dost akci http://www.zpmvcr.cz/…ogramy-2017/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
10.3.17 09:37

@Taza urcite je dobrý vyčerpat od nich čo dají. ja si teď byla proplatit první screning (vracejí 800kc)a právě sem se ptala na co mám ještě nárok a paní rikala at přijdu po narození mimca a pak ze tam jsou nějaký tý potřeby pro kojence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.3.17 09:49

@Taza tak jsem tam volala a doklad nesmí byt starší 3mesicu před datem narození dítěte a zadat az po narození mimca jo a mimcu musí byt jejich pojistencem. A je to opravdu, tak jak jsem říkala monitor dechu a chuvicka odkudkoliv, pomůcky pro děti jen z lékárny. A registrovat mimco se dá přes internet nemusí se na pobočku nebo posílat něco poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.3.17 09:56

@Klarkulka1 nevíte co vše má VZP? :think:
Já vím akorát o 1000,– za celou dobu tehu i poporodu…a to jsem si vybrala za screening…jo je taky prd co nabízí :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.3.17 09:58

@Lentilanek tak VZP nevím. Vím ještě o ZPŠ jelikož je u ni přítel a kamarádka co ted porodila a já k ni chci přejít, tak jsem na ty výhody koukala. Zkus se podívat na stránky VZP nebo jim tam zavolat, třeba se podělí o to jejich tajemství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.3.17 10:00

@Klarkulka1 no na stránkách to maj na prd a dovolat se do VZP jsem dávno vzdala…i na email ti odpoví až cca za 14 dní.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
10.3.17 10:28

@Klarkulka1 jo asi jo, mas pravdu- ta chuvicka by asi nemusela byt z lekarny, nejprv se ale zrejme musi narodit a registrovat u nich
@Klarkulka1 jee, supr info - dikes, ja myslela, ze poslu tatinka na registraci mimca u nas, ale esi de i online - koukam asi tady:
http://www.zpmvcr.cz/…e-ho-online/
@Lentilanek taky by mohli mít něco pro novorozence nebo miminka, není to na těhulky, ale na dítě. vzp zase přispívá třeba na cvičení a sport (letos tedy musí být permice a faktury za 1500:-() ale u nás nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.3.17 19:19

@Lentilanek Já když jsem byla před vánocema na VZP proplatit screening, dali mi 1000kč a paní mi řekla, že mám nárok jestě na další příspěvky, ale že za rok 2017 už mám vyčerpaný, ať dojdu až 2018,tak nevím…Ještě se jednou zeptám, jak půjdu malou zaregistrovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.3.17 20:13

@Mommo no já 1000,– vybrala v roce 2016 a ted jsem se ptala na další a řekli mi že je to ale také omezené na jedno tehotenství…takže mam smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
13.3.17 08:04

@Lentilanek na těhotenství ano, ale novorozenec je jiná osoba - pak by mohli mít nějaké programy pro něj? ne pro tebe, ale na mimčo a nového klientika…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
13.3.17 08:51

@Lentilanek koukám, že u VOZP jsem na tom lépe. Sice dávají za screening méně, ale vztahuje se to na rok, takže když jsem to stihla v 2016 můžu teď čerpat ještě další možnosti :) (tělocvik nebo předporodní kurz). Plus pak ještě po narození mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.3.17 09:07

@Mommo
Taky si to myslim. 211 ma psany jednou za rok ne jednou za těhotenství. Uvidime, zkusime. Pro novorozence ma 211 600kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí