IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
15.3.17 11:22

@Lentilanek Taky mi přijde, že máš malinkatý bříško :) Štíhlá s malým pupíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 11:31

@Carolin14 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky vy jste zlate to jsem za cely zivot snad neslysela - hned se jdu pochlubit manzelovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
15.3.17 11:44

@Lentilanek taky bych řekla, že máš malé bříško..Taky zatím nemám extra velké. Ale během týdne mi povyrostlo. Nicméně v bundě (nosím už jarní) vypadám spíš jak tlustá než těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.3.17 12:01

@Carolin14 jsem z MB

@Lentilanek jee krasne bříško, ja mam něco jako špek. Takže podle mě, kdyz mě lidi potkají, tak si říkají je tlustá nebo těhotná :lol: ale jsem rada ještě cca před 14dny tam nebylo skoro vůbec nic. A poslouchat ty řeči jestli nekecám, že jsem těhotná mě fakt nebavi, hlavně kdyz nam to dalo takou práci otěhotnět :roll:

@Mommo souhlasim mensi je lepší. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 12:10

@Klarkulka1 :mrgreen: :mrgreen: jo to si driv taky lidi mysleli ze jsem tehu a ja nebyla plus ty problemy co jsme si uzili to byli podpasovky :zed:
No a v kolikatem jsi tt?? Me hodne zacalo rust koncem 6 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.3.17 12:22

@Lentilanek někdy si lidi do huby nevidí. ja jsem 31tt. To o me si nikdo az do teď nemyslel, ze jsem v tom. Spis naopak :roll: ja právě nikdy břiško neměla. A v tehu jsem pribrala zatím 4kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.3.17 12:35

@Mazlucha Moc gratuluji k miminku! Spěchal tedy pěkně, ale hlavně, že to vše dopadlo v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
15.3.17 13:17

@Mommo Tak se pěkně opatrujte a držte!
Ja mam z ivf kluka a mazlucha tez:)
@Mazlucha dobre se vam dari a uz urcite bude jen lip a lip:)
@kratjana oje, tak teda drzim pesticky, at je to v ramci moznosti dobry!
@Klarkulka1 je, kocinka malinka, tak to ma jeste dost mista, este se otoci! @Lentilanek Jee, takovy pekny brisinko:). Nas klucik mel 1700g v 31tt a pry taky akorat. Z toho si nic nedelej - brisko mas treba zpevnene svaliky, tak zatim moc nevykukuje, neboj, jeste ma cas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.3.17 13:59

@Lentilanek @Klarkulka1 Tak určitě je to v realu jine než doopravdy…mě taky každej říká, že mám malé, ale nevadí mi to, hlavně že se nějak moc nerozjíždím a obří břicho je dobrý akorát na strie :( Tady moje, dnes 26+0 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
15.3.17 14:05

@Mommo jeee,tj krasny namornicky - slusi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.3.17 14:05

@Včelka7
Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.3.17 14:22

@Mommo jeee, krásný bříško! To je jako z reklamy na těhotenství :palec:

Jo jo souhlasim nejen na strie a hlavně kamarádka co porodila před 14ti dny měla fakt obří břicho tak říkala ze se boji ze se to břicho uz nevrátí, prý je hodně hnusné a vytahané. To mě překvapilo nevěděla jsem, ze to tak po porodu je 8o ale po tom vše co nas tady všechny stalo se dopracovat k pupikum je tohle to nejmenší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
15.3.17 14:37

@Klarkulka1 jojo, taky se snazim drzet, ale zase pry 9 mesicu se telo meni a pak stejnou dobu trva, nez se vrati do normalu. nekomu drive/dele, nekomu hure/lepe. ale porad verim, ze ten novy zivot pak ti da mnohem vic - o tom zadna. ackoliv teda to neni uplne na lehkou vahu, byt nejak vyrazne hur na tom potom- co si budeme povidat, cloveka to zamrzi.
me taky zarazilo, ze se to brisko hned nezatahne a nezmensi po porodu:-) - zustane prakticky stejne, ale tak jenom deloze to trva to sestinedeli, nez se zatahne, ne? a to je nejaka prace toho svalu. kdyz je to cerstve, tak se to musi brat s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
15.3.17 15:02

@GaLeee jee ja bych ho asi brala. Dr. rikal ze mi da dalsi stimulaci ivf, ale pojedem bez pojistovny. Budu mit protokol na konci brezna. Mohla bys vydrzet? Sice naznacil ze bude opet gonal, ale kdyby nahodou. Kolik presne ho jeste mas?

Jak se jinak mate? Uz zadny krvaceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 17:31

Jééé holky, krásná bříška :potlesk:.Posílám moje ve 30tém týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí