Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat jasne ze bych pockala
poslu tu fotku jelikoz ja to nikdy neodhadnu kvuli tomu pístu
jinak uz se mame skvěle
krácení po vysazeni vsech leku přestalo temer ze dne na den a za tyden uz 2 screening
moc se na to tesim
dneska sem poslouchala srdicko a jako zázrakem bylo opravdu krasne slyset
gonal: prosim te myslim ze by se ti ta jedna urco hodila me vzdy dali dve
a vzdy me temer cela zbyla jehlicek mam asi milion
Jinak kdyz kouka na ta vase briska tak mi prijde ze sem dal nez vy
dnes jsem 19tt
a poprve v zivote mam 60kg ![]()
@Taza @Klarkulka1 No právě holky, ono se to fakt prý stahuje zpátky hodně dlouho a taky asi záleží jaký kdo má ty břišní svaly…moje jedna kamoška měla břicho už před tím, takovou tu pneumatiku a má to stejné-volná kůže a tuk a druhá měla plochý a teď 5 měsíců po porodu má fakt hezký břicho, kůže se jí pěkně stáhla, i když tvrdí, že to ještě není ono…Uvidíme no, v létě modelky nebudem, ale snad to do dalšího léta aspoň trochu zlepšíme. Já si chcu koupit ten poporodní pás a stahovat to, prý to trochu pomůže.
@NikčaŠulová
Hezký
@GaLeee Prosím tě, vždyť jsi hubeňour a bříško mrňavý
Když tu fotku rozklikneš, tak ji můžeš otočit ![]()
@Mommo @Taza no me to hrozně překvapilo, věděla jsem že nebudu mít hned ploché břicho. Ale to ze bude vypadat jako kůže šarpeje jsem netušila. Což teď uz mi to dává i smysl. Jinak břišní pás určitě měj, všichni ho doporučuji a pak taky spát a ležet hodně na břiše.
Holky a budete pít malinik a lněné semínko? Ja asi ji, uškodit to nemůže a psychicky pomůže ![]()
@Klarkulka1 Tak ho zkusím koupit
O tom maliníku jsem taky dost četla, chci ho určitě pít, za to nic nedám…ale až myslím od 36.tt , tak jestli do té doby vydržím celá
![]()
@NikčaŠulová @GaLeee maminky jako z katalogu…tedy jste hubene 60 kg?
to jsem mela naposledy tak před 20 lety
@Mommo faktem je že moje kamarádka posilovala před tehu pak i v rámci tehu břísko moc velké nemela svaly držely…a ted je cca7 mesícu po porodu a má ještě lepsí postavu nez otehotnila…prý jí i ty svaly dost pomohly pri porodu…no po tom co všchno jsem udelala pro to mít to bříško at je to jak je to jsem za to vděčná a hold když to nepujde budu tomu muset nejak pomoci…kamarádka chtela hned po 6 nedelí cvicit ale říkala že je to takovej fofr že na cvíko nemá ani pomyšlení
@GaLeee @Klarkulka1 holky já bych Gonal brala, jsem samoplátce a budu stimulovat Gonalem
@GaLeee to je prima. Strasne to leti. Brisko je krasne malinke, ale tehu
.
dle toho co vidim tam je asi 600 v jedne a 100ve druhe. Tobe to nedali v org. baleni ale vydali asi navic? Original ma tusim 900j a nebo 450j. I tak super me jen jednou zustalo 150j a ty sem pouzila pri dalsim. Ty si z Prahy?
@Lentilkaaa83 juu ty más mikro bříško
ale tak jsi hubenour tak to je jasné ![]()
@Lentilanek ahoooj,tak jsem to dnes zvladla
a hurá zítra jedeme dál, už teď se těším, až ukončím stimulaci…Kolikátý den brali tobě vajíčka? Měj se fajn ![]()
@Zuzka2208 já mela dlouhej protokol takže mi na 14 dní vaječníky uspali…začala jsem píchat 5.8. gonal 225 - 5 ní pak mi to upravili na 250 taky na 5 dní jeste jsem si dokupovala nejaké dávky fostimon se to tusím jmenovala toho jsem vela 6 dávek po 75 jednotkách… OPU jsem mela 18.8. a ET 23.8. - celkem 8 vajuch 7 zralích a z toho 6 hatujících blastocyst ![]()
@Lentilanek no nijak hubená jsem nebyla právě, měla jsem pneumatiku na břiše. Teď se jen zpevnila a neklepe se
Právě že kamarádky ségra byla jak tyčka a ta měla už před měsícem pupek jak před porodem. a je cca o 3 týdny napřed.