IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
15.3.17 17:51

@mzat jasne ze bych pockala :palec: poslu tu fotku jelikoz ja to nikdy neodhadnu kvuli tomu pístu :nevim: jinak uz se mame skvěle :srdce: krácení po vysazeni vsech leku přestalo temer ze dne na den a za tyden uz 2 screening :dance: moc se na to tesim :kytka: dneska sem poslouchala srdicko a jako zázrakem bylo opravdu krasne slyset :andel: gonal: prosim te myslim ze by se ti ta jedna urco hodila me vzdy dali dve :roll: a vzdy me temer cela zbyla jehlicek mam asi milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
15.3.17 17:52

Jinak kdyz kouka na ta vase briska tak mi prijde ze sem dal nez vy :zed: dnes jsem 19tt :mrgreen: a poprve v zivote mam 60kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.3.17 17:59

@Taza @Klarkulka1 No právě holky, ono se to fakt prý stahuje zpátky hodně dlouho a taky asi záleží jaký kdo má ty břišní svaly…moje jedna kamoška měla břicho už před tím, takovou tu pneumatiku a má to stejné-volná kůže a tuk a druhá měla plochý a teď 5 měsíců po porodu má fakt hezký břicho, kůže se jí pěkně stáhla, i když tvrdí, že to ještě není ono…Uvidíme no, v létě modelky nebudem, ale snad to do dalšího léta aspoň trochu zlepšíme. Já si chcu koupit ten poporodní pás a stahovat to, prý to trochu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.3.17 18:02

@NikčaŠulová :palec: Hezký
@GaLeee Prosím tě, vždyť jsi hubeňour a bříško mrňavý :D Když tu fotku rozklikneš, tak ji můžeš otočit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.3.17 18:19

@Mommo @Taza no me to hrozně překvapilo, věděla jsem že nebudu mít hned ploché břicho. Ale to ze bude vypadat jako kůže šarpeje jsem netušila. Což teď uz mi to dává i smysl. Jinak břišní pás určitě měj, všichni ho doporučuji a pak taky spát a ležet hodně na břiše.

Holky a budete pít malinik a lněné semínko? Ja asi ji, uškodit to nemůže a psychicky pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.3.17 18:23

@Klarkulka1 Tak ho zkusím koupit ;) O tom maliníku jsem taky dost četla, chci ho určitě pít, za to nic nedám…ale až myslím od 36.tt , tak jestli do té doby vydržím celá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 18:24

@NikčaŠulová @GaLeee maminky jako z katalogu…tedy jste hubene 60 kg? 8o 8o to jsem mela naposledy tak před 20 lety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Mommo faktem je že moje kamarádka posilovala před tehu pak i v rámci tehu břísko moc velké nemela svaly držely…a ted je cca7 mesícu po porodu a má ještě lepsí postavu nez otehotnila…prý jí i ty svaly dost pomohly pri porodu…no po tom co všchno jsem udelala pro to mít to bříško at je to jak je to jsem za to vděčná a hold když to nepujde budu tomu muset nejak pomoci…kamarádka chtela hned po 6 nedelí cvicit ale říkala že je to takovej fofr že na cvíko nemá ani pomyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.3.17 18:42

@GaLeee @Klarkulka1 holky já bych Gonal brala, jsem samoplátce a budu stimulovat Gonalem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
15.3.17 19:20

@GaLeee to je prima. Strasne to leti. Brisko je krasne malinke, ale tehu :srdce:.
dle toho co vidim tam je asi 600 v jedne a 100ve druhe. Tobe to nedali v org. baleni ale vydali asi navic? Original ma tusim 900j a nebo 450j. I tak super me jen jednou zustalo 150j a ty sem pouzila pri dalsim. Ty si z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
15.3.17 20:09

Juu to jsou bříška. Tak já také přidávám. 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 20:12

@Lentilkaaa83 juu ty más mikro bříško :) ale tak jsi hubenour tak to je jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.3.17 20:13

@Lentilanek ahoooj,tak jsem to dnes zvladla :palec: a hurá zítra jedeme dál, už teď se těším, až ukončím stimulaci…Kolikátý den brali tobě vajíčka? Měj se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
15.3.17 20:14

@Lentilkaaa83 krasne kulate :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 20:20

@Zuzka2208 já mela dlouhej protokol takže mi na 14 dní vaječníky uspali…začala jsem píchat 5.8. gonal 225 - 5 ní pak mi to upravili na 250 taky na 5 dní jeste jsem si dokupovala nejaké dávky fostimon se to tusím jmenovala toho jsem vela 6 dávek po 75 jednotkách… OPU jsem mela 18.8. a ET 23.8. - celkem 8 vajuch 7 zralích a z toho 6 hatujících blastocyst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
15.3.17 20:22

@Lentilanek no nijak hubená jsem nebyla právě, měla jsem pneumatiku na břiše. Teď se jen zpevnila a neklepe se :mrgreen: Právě že kamarádky ségra byla jak tyčka a ta měla už před měsícem pupek jak před porodem. a je cca o 3 týdny napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí