IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
23.3.17 08:21

@GaLeee to jsou dobre zprávy, prima. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.3.17 13:13

@Jedna babička Omlouvám se, že zase „otravuju“, ale minule mi ta cibule fakt pomohla, tak si říkám, že určitě budete mít další dobrou radu. Už víc než 14 dní mě bolí hlava a v pondělí se chystám na KET. Nechci do sebe rvát prášky, ale občas je to už tak nepříjemné, že prostě ibuprofen zobnu. Poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
23.3.17 13:22

Ibuprofen, fůůůj, největší ksindl pro tělo. Zahoď ho. Když mě bolí hlavy z nějakého jakoby stresu odžitého nebo připravujícího, tak mám vyzkoušeno: 1) Dechové cvičení – sednout si v klidu na židli, pohovku, rozkročmo, ruce dlaněmi na stehna, zavřít oči a dýchat jakoby do bříška, třeba 10 minut, na nic nemyslet a vše v klidu. 2) když cítím, že mě začíná bolet hlava, tak piju velké množství čisté vody a čichám k levanduli (třeba levandulík – polštářek nebo klidně i tinktura, levandulový olej na kousek plátna, kapesníku, plíny, 3) no když to fakt nepovolí tak nastupuje pasta ze sušeného zázvoru – 1 lžička sušeného zázvoru s trochou teplé vody a dám si to na čelo a převážu plínou nebo nějakým hadrem. Pálí to teda jako čert, ale pomáhá to dooost dobře. Pokud vím, že mě čeká nějaká událost, mám z ní strach a bolí mě z toho hlavu, chvěje se mi žaludek, tak sáhnu doma do homeolékárny po Gelsemium sempervirens 15 Ch – je to lék první pomoci na celkovou úzkost, když nevíme, co nás čeká a jak to dopadne a nám doma dost dobře funguje. Toto homeopatikum se doporučuje i před porodem na zklidnění pro oba partnery, my máme vyzkoušeno pozitivně. A každopádně bych doporučila mého nejlepšího kamaráda pangamínka na uklidnění a hlavně posílení imunity, ale nevím zda již nebereš, neb Tě hlava klidně může bolet jako reakce na všechny ty hormony, co do sebe musíte píchat. Tak to jsou mé tipy, snad pomohou. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.3.17 08:24

@Jedna babička Děkuju, vyzkouším. :kytka: Teď zrovna jsem nic nebrala, až od středy večer zase zobu Utrogestan + navíc mám inj. Zibor, protože v pondělí jdu na další KET. Já si ty ibuprofeny, ibalginy, brufeny apod. beru hrozně nerada a jen v nejvyšší nouzi, ale budu raději, když najdu cokoliv lepšího. A nejlíp, když se palice umoudří a přestane bolet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
24.3.17 11:00

Ahoj holky strašně moc vás všechny zdravím po dlouhé době co jsme zde nebyla :)…vidim zde i známé tváře ;)…ani se mi tomu nechce věřit, ale mám už jen týden do termínu :srdce:..ket jsem měla v červenci a strašně mi tenkrát tato diskuze pomohla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
24.3.17 11:15

@Violka81 Juu, to už jsi tak daleko, tj krasa, tak hlavne at to dobre dopadne:). Ja mela ET v srpnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.3.17 13:53

@Violka81 Ahoj, no konečně se ozval někdo z těch pokročilých těhulek :dance: Teda to uteklo ;) A co čekáš? Tady jsou skoro samý holčičky :lol: Hlavně ať porod proběhne dobře a je všechno v pořádku. Pak dej určitě vědět, že se narodilo další miminko téhle diskuze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.3.17 15:49

@Violka81 :mavam: :mavam: :mavam: TO TO LETÍ…tak tfuj tfuj a doufám že jsem pak dáš info o porodu pro nás které to čeká dýl :mrgreen: hlavne přeji at je vše v pohode a maš hezký bezproblémový porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.3.17 21:10

@Violka81 to je krasny, to mas opravdu uz za par :potlesk: :palec: Jsem rada, ze se vetsine nam tady podarilo…a tomu zbytku se podari :hug: miminko si zaslouzime kazda! Dej urcite vedet, jak jsi dopadla a jake to bylo :srdce: A drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 08:40

@Violka81 Jeee tak to už klepe na dveře…Však on květen už je taky za dveřmi :pankac:.Kamarádce se ted narodili dvojčátka. Tak mám na čem trénovat. Už se moc těším…tak budeme čekat na zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.17 17:53

Holky moc prosím, neměla jste některá při užívání Utrogestanu celodenní velmi lepivý výtok? :(

• Citovat
  • Upravit
404
26.3.17 18:13
to je uplne normalni :oops: to je zbytek te bobulky, hold to musis vydrzet ja ho mela az do 15tt a bez intimky ani ranu :zed: @Anonymní píše:
Holky moc prosím, neměla jste některá při užívání Utrogestanu celodenní velmi lepivý výtok? :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.17 18:55

@GaLeee Určitě vydržím, děkuji, jen mě zajímalo, zda je to v pořádku

• Citovat
  • Upravit
3647
27.3.17 21:52

Ahoj holky, zdravim vas z porodnice ;(
mam zvysene jaterni testy, dnes kontrolni odber a zase se to zvysilo. To tu jsem od ctvrtka. Pichli mi kortikoidy, zitra druhou davku a uvidi se co bude dal. Ale pokud to pujde zase nahoru mimco bude muset jit driv ven. Podle screeningu podle ktereho se ridej jsem 33+4. Nejlip vydrzet do 37.tt. To jsou starosti. Vubec by me nenapadlo ze me k tomu vsemu kolotoci kolrm ivf potkalo jeste toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.3.17 22:39

@kratjana ahoj kočko, to mě mrzí, že máš takhle ke konci takové starosti a trápení…je pravda, že jsme si proti jiným něčím prošly…ale věř miminku, pokud mu stihli dát kortikoidy, tak by už mohlo být i tak hotové :hug: Samozřejmě, že čím déle vydrží, tím lépe :pankac: A co by to mohlo jinak ohrozit? Myslím ty výsledky z testů…
Dělali ti váhový odhad? už by to nemusel být takový drobek a dvě kila má určitě :hug: Neboj se, bude to dobrý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí