Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.Tak mi po dnešní kontrole 31+5…Váhový odhad 1527g. a vše je v pořádku…Teda krev až budou výsledky…
@GaLeee moc gratuluju
. Jinak ten gonal potrebovat nebudu, mam nakonec naordinovanou minimalku, protoze DNA fragmentace je lepsi nez vyborna. Dekuju ze si cekala ![]()
@mzat Půjdete do minimálky? To je dobrý řešení a čím budeš stimulovat? A na kdy to máte naplánovaný?
HOlky, gratuluju k uspesnym kontrolkam, tj radost cist tu ty dobre zpravy…
@Mommo cauk kocko, jak se vam dari, ste stabilni? ja se uz chystam na MD, tak mi prijde az neuveritelny, ze uz se mi to blizi. a budu mit chlapecka taky:). nevis, jak Ronia?
@mzat tak to sou dobre zpravy, devce. kdy zacinate? moc ti drzime pesticky vsechny…
@Mommo @Taza holky dekuju za podpor
Cekam na ms v utery sem dostala agolutin a do 4dnu ms a pak od 3dne mam femaru. Moc doufam ze to klapne ![]()
@Taza Teď už to fakt utíká…další chlap
Já snad dobrý, uvidíme jak dopadnou další jaterní odběry, vyhodila jsem z jídelníčku ty nezdravý věci, co zatěžují játra, tak uvidíme, jestli to k něčemu bude…Dnes jsem začala 29.tt, tak ty už musíš být 33.,34.tt? O @ronia bohužel nic nevím, taky jsem si na ni vzpoměla, snad se ozve.Taky by mě zajímalo co @agiss a @lumr taky se dlouho neozvaly
Snad se jim vede dobře.
@mzat Taky jsem měla mít Femaru, nakonec už na ni nedošlo…tak na tebe budu myslet, občas hoď info a držím pěsti, ať se k nám už taky brzo připojíš ![]()
@Mommo tak to rada slyším, že dobře zvládáte, jojo sme prostě měsíc od sebe a ta druhá půlka tak nějak utíká sama, už se těším za 2měsíce - to bude velký, teď už budu končit v práci, tak si na to náležitě odpočinu. snad holky sou na tom dobře a proto už se nepotřebují ptát a proto tu nejsou - doufám, že jo.
@mzat tak tj parada, ze muzete uz pomalu zacit, posilam ti mocmoc tehubacilu a pozitivni energie, ale jaro to zajisti samo a tehle rok proste bude plodny, budeme te sledovat, at je pekna a hlavne stabilni snuska!
@Mommo Ahoooj
Hlasim se
Momentalne stimuluji na 2. IVF a dnes mam kontrolu, jak folici rostou ![]()
@Taza Dekuju
No trochu se bojim.. Loni se loudali ???? A copak Ty?
@GaLeee @NikčaŠulová
to je bezva holky ze je u vás vše v pořádku. sem rada ze je tu někdo přede mnou aspoň vím čo me ještě čeká. né čeká velký utz 19.4 a ut mi sestricka dala i žádanou na cukrovku ale na to mám ještě čas. a objednala sem se na predporodni kurz 18.5začínám.
@lumr Jejda, tak moc držím palce, ať je dost kvalitních vajec a sem tam se ozvi jak jsi na tom ![]()