IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.3.17 15:53

Ahoj holky.Tak mi po dnešní kontrole 31+5…Váhový odhad 1527g. a vše je v pořádku…Teda krev až budou výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.3.17 19:45

@NikčaŠulová krásný výsledek :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
29.3.17 20:11

@GaLeee :palec: :palec: :palec: Aspoň po dlouhé době nějakej chlapeček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.3.17 20:44

@GaLeee moc gratuluju :srdce:. Jinak ten gonal potrebovat nebudu, mam nakonec naordinovanou minimalku, protoze DNA fragmentace je lepsi nez vyborna. Dekuju ze si cekala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.3.17 10:52

@mzat Půjdete do minimálky? To je dobrý řešení a čím budeš stimulovat? A na kdy to máte naplánovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.3.17 12:55

HOlky, gratuluju k uspesnym kontrolkam, tj radost cist tu ty dobre zpravy…
@Mommo cauk kocko, jak se vam dari, ste stabilni? ja se uz chystam na MD, tak mi prijde az neuveritelny, ze uz se mi to blizi. a budu mit chlapecka taky:). nevis, jak Ronia?
@mzat tak to sou dobre zpravy, devce. kdy zacinate? moc ti drzime pesticky vsechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.3.17 18:27

@Mommo @Taza holky dekuju za podpor :* Cekam na ms v utery sem dostala agolutin a do 4dnu ms a pak od 3dne mam femaru. Moc doufam ze to klapne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.3.17 18:43

@Taza Teď už to fakt utíká…další chlap :dance: Já snad dobrý, uvidíme jak dopadnou další jaterní odběry, vyhodila jsem z jídelníčku ty nezdravý věci, co zatěžují játra, tak uvidíme, jestli to k něčemu bude…Dnes jsem začala 29.tt, tak ty už musíš být 33.,34.tt? O @ronia bohužel nic nevím, taky jsem si na ni vzpoměla, snad se ozve.Taky by mě zajímalo co @agiss a @lumr taky se dlouho neozvaly :nevim: Snad se jim vede dobře.
@mzat Taky jsem měla mít Femaru, nakonec už na ni nedošlo…tak na tebe budu myslet, občas hoď info a držím pěsti, ať se k nám už taky brzo připojíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.3.17 07:27

@Mommo tak to rada slyším, že dobře zvládáte, jojo sme prostě měsíc od sebe a ta druhá půlka tak nějak utíká sama, už se těším za 2měsíce - to bude velký, teď už budu končit v práci, tak si na to náležitě odpočinu. snad holky sou na tom dobře a proto už se nepotřebují ptát a proto tu nejsou - doufám, že jo.
@mzat tak tj parada, ze muzete uz pomalu zacit, posilam ti mocmoc tehubacilu a pozitivni energie, ale jaro to zajisti samo a tehle rok proste bude plodny, budeme te sledovat, at je pekna a hlavne stabilni snuska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
31.3.17 07:38

@Mommo Ahoooj :) Hlasim se :D Momentalne stimuluji na 2. IVF a dnes mam kontrolu, jak folici rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.3.17 08:41

@lumr jee, tak at pekne rostou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
31.3.17 09:01

@Taza Dekuju :) No trochu se bojim.. Loni se loudali ???? A copak Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
31.3.17 09:30

@GaLeee @NikčaŠulová :potlesk: to je bezva holky ze je u vás vše v pořádku. sem rada ze je tu někdo přede mnou aspoň vím čo me ještě čeká. né čeká velký utz 19.4 a ut mi sestricka dala i žádanou na cukrovku ale na to mám ještě čas. a objednala sem se na predporodni kurz 18.5začínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
31.3.17 09:59

@lumr Jejda, tak moc držím palce, ať je dost kvalitních vajec a sem tam se ozvi jak jsi na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
31.3.17 10:02

@Mommo Urcite.. Dam info, co mi dnes reknou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí