IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
28.3.17 11:16

@kratjana :hug: :hug: :hug: fakt me mrzí že to máš tak komplikované po tom všem co už clovek prožil :hug: :hug: :hug: aspon jsi pod dohledem a vežím že budete oba v pořádku jen se zakousnout a přežít to v té nemocnici…byla jsem na operaci 6 x a stále jsem si na pobyt nezvykla ale když si tam nejdes nejakou " kamarádku "co tam leží a zabavíš se je líp uvidíš hlavne že te hlídají tak tfuj tfuj :hug: :hug:

já hlásím 34 tt malá má 2300g 8o cvalda mi příjde ale prý 4 kg mít nebude tak ok zustala hlavou domu hodná holka :)…tak a 12.4 na první ozvy…to to letí až moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.3.17 11:18

@Badru tak to jsou ještě prdelky malinký, to mají čas, jen at tam zůstanou. :kytka:
Ja doufám že to je výjimka, když to jsou dvojčátka, tak se u jednoho spletli. Protože jestli se nam narodí kluk tak to bude hodně vtipný, kdyz už jedu v růžové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
28.3.17 11:46

Holky, držím pěsti ať u vás mimča vydrží co nejdéle. Poslední dobou jen čtu, jak chtějí na svět dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
28.3.17 11:51

@Badru držím pěstičky at jsou u tebe co nejdýl hlavne at jsou obe v pořádku a co se deje už se otvíráš nebo?…je dobře že jsi pod dohledem a uvidíš že i kdyby se naroodili dřív bude to vše jak ma být :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 12:26

Tak to jsou pěknoučký…Kamarádka taky kolem toho týdnu ležela v nemocnici s dvojčátkama a nakonec rodila 36tt. A vše v pořádku…Držím palečky…No celkově ted chtějí miminka na svět nějak dřív co…V dnešní době to naštěstí není takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 12:28

@Badru Jééé nějak jsem Tě zapoměla označit v příspěvku před :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.3.17 12:43

@kratjana Ahoj, tak nakonec jsi skončila ve špitále? Snad se to nebude tak rapidně zvyšovat, aby mimčo vydrželo co nejdýl, ale váhu už má pěknou, kdyby náhodou ;) Já už jsem na tebe reagovala minule, ale asi jsi to nečetla :think: Mám taky zvýšený jaterky, nejhorší GGT a ALP, mám cholestázu, zatím mě hlídají, za 14 dní mám další odběr a zřejmě dostanu léky…Ty máš který hodnoty tak zvýšený? Mě nikdo neřekl od kolika už je to nebezpečný pro mimčo, ale když jsem si o tom četla, tak jsem bulela půl dne :,(
@Badru A jejda, s dvojčátkama to bývá problém, přeju ti, ať se to sklidní a vydrží v bříšku co nejdýl, snad to ležení pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.3.17 14:01

@Mommo ast mam kolem dvou a alt okolo 5
Dnes jsem se ptala pri jakych hodnotach se to resi porodem tak rikal ze dulezita je ta hodnota ast. Rikal ze cca kdyz by mi alt vylezlo na 10 nebo ast na 5 tak by se to uz resilo. Ale zalezi na vice vecech jako treba monitor. Prave mam taky cholestazu. Jake mas hodnoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.3.17 14:53

@Klarkulka1
Jojo 34+0. Doma jsme si pobyli neco malo pres týden a ted jsme zase v nemocnici. Malej mi zacal zvracet a kaslat. Vcera jsme padili k doktorce, vahovy ubytek 200 g behem ctyr dnu. Vcera mel jednu kapacku s glukozou dnes ma druhou, do toho krmime. A od dnesniho dne ma i uz poslechovy nalez na plicich a rtg to potvrdilo, takze ma i antibiotika. Takze my si uzivame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 15:55

@Lentilanek během týdne se mi zkrátil čípek na 1.8 a cítila jsem velké tlaky v brisku. Takze hned nemocnice a tak tady trčím už tyden. Zitra jdu na vyšetření :think: jsem zvědavá jestli se to zhoršilo nebo ne. Jeste aspoň mesic kdyby holcicky vydržely :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 15:57

@NikčaŠulová snad to holcicky jeste vydrží :) nedokážu si představit že by se ted narodily 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
28.3.17 18:07

@Badru ty brdo ja se desim ze mam CS stale 1 :think: no a vubec v cm nevim kolik mam…urcite to bude dobry jen vydrzet :hug: @Mazlucha 8o tedy moc me mrzi ze jste zase v nemocnici…a to patri k precasnemu prichodu na svet nebo je nemocny nebo… :think: hlavne at zacne zase hezky pribirat a je v poradku a at jste brzo doma :hug: moc drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.3.17 19:36

@kratjana Aha, tak já mám AST a ALT ještě v normě, ale GGT mám 3,58 (má být do 0,72) a ALP 5,61 (má být do 2,2).Takže každá máme zvýšený jiný hodnoty…Já mám nezhoubnej nádor na játrech, takže mi hůř pracují, ale teď jak se to tam utlačuje, se to zhoršilo…uvidíme jak to bude pokračovat…Ty se drž a ať ti to už neleze navrch.
@Mazlucha Jejda, chudáček malej…hlavně ať se brzy uzdraví a je všechno v pořádku. Určitě dej vědět jak jsi na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.3.17 21:15

@Lentilanek
Nene nepatří to k předčasnému prichodu na svet. Jen je bohužel asi vic nachylny k infekci. Nejspis to chytl od holky, ta to mela taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.3.17 13:47

Ahojky děvčátka moje, tak ja se hlásím po 2screeningu ktery dopadl na vybornou :hug: :srdce: chlapeček nas je sikulka krasne roste a ma neco kolem 20cm neda se moc měřit no :mrgreen: odpovídá 20+5 coz je ok :potlesk: uz se ho nemuzu dockat :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí