IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
27.3.17 22:59

@Tomička ahojky ve ct mela 2300 g. Ohrozeje to miminko ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.3.17 23:22

@kratjana tak to uz je kus zensky :hug: Snad ti ty vysledky klesnou - jinak to asi nebudou protahovat a porod vyvolaji ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.3.17 08:13

@kratjana jejda, to je mi líto. Naštěstí ti stihli píchnout kortikoidy, takže kdyby došlo na vyvolání, tak prcek bude uz,,hotový" @Mazlucha taky rodila kolem 34tt jestli se nepletu a uz jsou doma. Ono ty jaterky jsou špatné a pokud jsou hodně zle, tak bude pro oba lepší když půjde ven. Neboj se dneska uz porod před termínem není takový problém, ale je samozřejmě lepší, když tam vydrží co nejdéle. Hlavu vzhůru, mysli pozitivně to miminku nejvíc pomůže. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.3.17 08:22

@kratjana Holcinko, to je mi moc líto, přesně tak, nám umělkám by se tyto starosti navíc už teda měly vyhýbat, ale jste pod dozorem a určitě to eště chvilku spolu vydržíte, každý den je dobrý - moc držím pěstičky, aby to byly ještě ideálně týdny, ale mudři budou vědět, co s vámi. Přes 2kg to je dobrý, to zvládnete, snaž se být v klidu a odpočívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 09:26

Všechny vas holky zdravím :mavam: po dlouhé době. Momentalne jsem v nemocnici na kapackach protoze se dvojčátka chtějí uz dostat na svět. Takze tu budu ležet asi nějakou dobu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.3.17 09:29

@kratjana @Badru Držím palce, ať je vše v pořádku a prcci se ještě chvíli zdrží… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
28.3.17 09:41

@Badru držím moc palce, ať ještě chvilku vydrží! :srdce: A v jakém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.3.17 09:47

@Badru pečte se, co to pujde, no a potom už jen přeju šťstný příchod na svět - určitě budete šikulky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.3.17 09:51

@Badru také držím palce at tam ještě chvilku vydrží. V jakem jsi tt? Určitě to dobre dopadne
Nějak ty miminka tenhle rok spěchají. Kamarádka pred měsícem porodila 25tt :( ale malá je bojovnice a daří se ji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.3.17 09:54

Holky dekuji. Oni se budou snazit aby to slo vydrzet do 37.tydne. To jsou tri tydny pobytu tady ;( mam zvyseny dve hodnoty mamaj byt obe cca 0,82 a ja mam jednu hodnotu pres dva a druhou okolo peti. Rikal ze dulezita je ta dvojkova a ze ta kdyz by byla kolem peti a ta druha kolem deseti tak se jde na vec ale zalezi to na plno vecech.
Je strasne tezky byt v nemocnici kdyz nejsem od mala zvykla na pobyt jinde nez doma ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 10:01

@kratjana @Badru Moc držím palečky holky at prckové eště chvilku vydrží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 10:03

Mě čeká velká kontrola ve 32tt zítra. Tak už se týden modlím at je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 10:04

@Klarkulka1 ja jsem 28 tyden ale věřím, ze jeste vydrží lásky moje :srdce: aspoň měsíc. Musim jen ležet s nohama nahoru, neustále kapačky. Holky uz mají každá asi 1300gr i kdyz na zacatku mi doktor rekl ze to bude páreček :lol:
Teda v 25 týdnu?? :( hlavně ze je malinka v pořádku a bojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 10:06

@kratjana jsme na tom stejne :( držím pestičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.3.17 10:07

@Tomička 28 tyden teprve :,(