Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr hura, jen tak dal:)
@mzat jo takhle je to a to se taky pouziva Clostilbegyt- asi ne, vid? bude neco lepsiho, no, ja sem docela i vypozorovala, ze mene vajicek a lepsi kvalita muze byt znat potom.
@majja2 tak to jeste uvidite hlavne, jak s prvnatkem se vam to bude libit, esi byste chteli k nemu druhatko, vid:).
@Mazlucha super zpravy, jen pekne nabirat silu a brzy bude uplne zdravy:).
Holky, dnesni kontrola
OPU ve stredu
Mam 18 folikulu 17 - 19mm a sliznice 10,5 mm. Dnes ve 21 hod Pregnyl.
@lumr to je super
tak budu drzet palecky at se v poradku oplodni a je z nich miminko ![]()
@Taza je to obdoba clostiku, ale ma lepsi ucinky. Na me moc clostik neucinkuje. Za tyden v utery jdu na prvni utz ![]()
Holky ahoj
moc sem nechodim mame fofr, rekonstrukce bytu, novy stene.. a ted zacinam 2.trimest
vse jde hezky, teneto tyden vyrazime na prvni screening, tak treba uz uvidime pohlavi
.. zatim vse vychazi dobre, jen mi zjistili nejake autoimunitni nesrovnalosti (v dusledku endosky) tak porad jsem na prednisonu. Jinak tehotenstvi probiha klidne, ani jsem nezvracela a pupik uz je viditelnej
Je to moc hezky. Preju vsem mym kvetnovym maminam at jim posledni mesic utece, miminka se hezky dopecou a potom uzasnej zazitek z porodu ( nekde jsem o tom cetla, ze neco takoveho existuje
) a ostatnim at se dari s embrijkama. ![]()
@ronia
super že ses ozvala, taky jsem na Tebe myslela, že tu je ta duben/květen vlna a Ty jsi hned v závěsu s další vlnou. Držím palce ať je vše i nadále bez komplikací a problémů ![]()
@Mazlucha ani jsem nepogratulovala, jak jsem z toho všeho byla v šoku. Najednou prcek na světě. Takže opožděně, moc a moc gratuluju, doufám, že jste si všechno vybrali a teď už budou jen a jen radosti ![]()
@lumr Super, tak budem držet pěsti na středu a ať je co nejvíc embryjek ![]()
@ronia To je dobře, že ses ozvala po dlouhé době a jsem ráda, že se ti daří dobře. Po screeningu dej info a ať je všechno v pořádku ![]()
@mzat tak hurá, hodně zdaru:-)
@lumr hezky ty:)
@ronia Tak to jsem ráda, tj krásný období a ten screening ti závidím - tj radost na něj koukat, jen si to pěkně uživej maminko:). Docela pozoruju u holek, co po dítku fakt dýl touží, že je to tělo nějak přijme moc dobře (žádný zvracení a podobný strasti), asi už je ta psychika s tělem fakt sladěná:).
@Taza jasné kdyby tak máme ty dva a dva mrazacky. někdy si říkám jak to budu zvládat ale zároveň se strašně tesim ![]()
@WmarliesW
Moc děkuji. Snad uz jsme si to všechno vybrali. Uz aby byl klid ![]()
@lumr
Neni, bud v klidu. Ja mela 10 mm v normalnim nestimulovanem cyklu. Takze super ![]()