Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Klarkulka1
jee tedy tak toho je opravdu vic tak moc drzim palce ![]()
@Klarkulka1 Teda, snad se u tebe ještě chvíli ohřeje brouček a nebude to muset být tak brzy…To jsem vůbec nečekala takový komplikace u tolik holek
Já zas pro změnu nevím nic, poslední UTZ byl 21.tt a další bude až 32.tt, nevím váhu, polohu, jak se jí daří, prostě nic a pěkně mě to štve ![]()
@Klarkulka1 Holcinko, drzte se spolu, pěkně opatrně co to jen půjde nejdéle, držím vám pěsti! Dobře, že vás budou mít pod dohledem. Ale už byste to zvládly určitě i na světe, každopádně čím později, tím líp!
@Mommo Bud hlavne v klidu, váha i poloha se řeší právě až po tom 30tt
. Do tý doby prostě jednou měsíčně no, ale pak to zas začne hrozně utíkat najednou. Užívej maminko a hlavně se šetři…
@Lentilanek @Mommo @Taza díky holky. Ja nevěděla ze voda muže zmizet. Ještě na tom 31tt jsem měla vody dost a o 3tydny později tam ji je málo. Přitom nemám pocit, že by prosakovala. Hlavně at je malá v pořádku a zdravá, buď venku nebo u mě. Jsme už tak daleko, že se prostě nesmí nic stát. Ale říkám si jelikož jdu az v pondělí do nemocnice, tak to není az tak hrozné.
Něco na tom bude že po IVF muzou byt komplikace a větší pravděpodobnost předčasného porodu ![]()
@Klarkulka1 Taky mě to překvapuje, ale přesně jak říkáš, teď už to malá zvládne i venku, kdyby něco… As máš recht no, musíme se opatrovat.
@Klarkulka1
taky jsem netusila ze muze mizet…no cekala jsem po IVF že budu víc hlídaná a tak ale nic naštěstí zatím vše ok
tobe přeji at jste 2v1 co nejdéle ![]()
No teda…fakt už je tu hodně holek co jdou dřív teda…Jdu balit tu tašku..Jinak já už mám všechno dlouho připravené. @Klarkulka1 Já jak jsem jezdila ted hodně do porodky za kámoškou. Tak jsem se tam dozvěděla, že se plodovka sama doplnuje nebo, že oni plodovku jsou schopný nahradit nějakým roztokem.Taky jsem čuměla, že to jde…Držím palečky moc
@Klarkulka1
uff držím moc palce, ať vše dobře dopadne
A jak to všude čtu o předčasných porodech, tak si taky říkám zda bych neměla něco dělat. Nemám dokoupeno vše, vypráno nic, tašku do porodnice ani nevím co do ní ![]()
Poslíčkuju už asi 14dní, ale dle kontroly vše ok, neotvírám se. Tak snad ještě vydržím ![]()
@kratjana
Tak to mela oproti nam krásnou vahu a to sla jen o 4 dny pozdeji nez my. Jaky jste meli apgar score? Byl cisar? At jste brzy doma ![]()
@Klarkulka1
Ja treba ani netusila, ze po ivf je riziko předčasného porodu. Ono je to u nas dane tema komplikacema co mame. U me to bylo nakonec nejspis tim streptokokem. Drzim moc palce. Vse dopadne dobre. ![]()
@WmarliesW
kolikaty tt jsi? Nestresuj se, pokud je vse ok a neotviras se, tak je vse ok. I kdyz si rikam, radsi byt pripravena na vse.
@kratjana juu, hurá, moc moc gratuluju, holky to je taková nádhera, když po tom všem trápení vidíme tady ty miminka
![]()
@Klarkulka1 já se přidávám k holkám a držím palce:-),
jinak všichni, co „normálně“ počali, si klepali na hlavu, když jsem si v 30.týdnu nachystala pro prcka komodu s věcma, nějak tuším, že to taky bude dřív ![]()
@WmarliesW já jsem zrovna dneska hledala a tiskla co do tašky
asi to začnu pomalu shánět.