IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
11.4.17 16:29

@Mommo děkuji :hug: Občas sem nakouknu a tak vím, že na tebe se taky usmálo štěstí, že? Kdy máš termín a jak se cítíš? Mně se ten čas v posledních týdnech strašně vleče. Od nějakeho 33. týdne mě strašili s předčasným porodem a nakonec budu ještě přenášet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
11.4.17 16:53

Holky. Uz je mi lepe. Takze jsem si to nejhorsi slizla opravdu v den ET 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.4.17 19:09

@lumr tak hlavne ze je ti uz lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
11.4.17 19:55

@mzat Dekuju.. Uz tolik nechrchlam.. Za to mam bricho jako balon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.4.17 21:37

@esprit1 Mě zase připadne, že to poslední dobou hrozně utíká, nedávno jsem lovila duchy na testu a najednou porod za dveřma :lol: Já ještě dva měsíce, TP 21.6. Mě je fajn, žádný problémy nemám, až na zvýšený jaterky, tak mě hlídají…Už musíš být nervózní, tahle doba čekàní pro mě bude náročná, držíme ti tu palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.4.17 21:43

@Mommo to je síla uz jen 2mesice 8o. Tesim se az nam to tvoje zlaticko ukazes, ale jeste at si tam pekne plave :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.4.17 07:52

Zaaaase po dlouhe době :zed: @lumr berunko strasne moc držíme pesticky co to jde, ja na zacatku mela zanet v tele, hematomy, krvácení a ted jsme ve 23tt :palec: to zmaknes :hug: nemůžu dohledat čerstvá miminka tak maminky gratuluji at vam uzlicci delaji samou radost :srdce: ja ted sedim v poradne a cekam az dojdu na radu, uz i zadanku na skaredou cukrovku mam pripravenou :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.4.17 08:03

@GaLeee Mooooc dekuji.. sice jeste trochu kasel a rymu, ale je to mnohem lepsi.. Snad mel sanci se zacit vrtat 8o Tak to sis prosla peklem.. Hlavne, ze je vse v poradku a za par mesicu bude srdicko u Tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.4.17 09:11

@Mommo Ono asi žádné těhotenství není bezproblémové, tak doufám, že tě ty játra moc nezlobí a nekomplikují život a hlavně život tvému drobečkovi ;) V červnu se dobře rodí (první dcera se nám narodila 29.6. :mrgreen: ) tak to do té doby zdárně zvládněte a přeji ať ti to těhotenství i nadále takhle krásně rychle utíká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.4.17 12:02

@esprit1 Děkuju, jsi hodná…musíme to zvládnout všechny ve zdraví a pak si budem užívat jiný statosti…Ty to zvládni hlavně co nejlíp, snad nebudeš přenášet a budem se těšit na dobrý zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
14.4.17 18:27

@lumr nakukuju, jestli už náhodou neuvidím nějaké duchy :-D, myslím na tebe i @mzat :hug:.

@kratjana tyy jo, prcek vůbec nevypadá, že vykoukl na svět dřív :-), je tak naadhernej :srdce:

@Mommo ty jo, máme to za pár :-D, „včera“ jsme testily a „zítra“ rodíme :-D, jak se cítíš ty?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
14.4.17 21:08

@hope4 dekuju, taky si rikam jak se ti dari?

holky ja dneska byla uplne na dne :,(. V utery to vypadalo tak nadejne zhruba 10foliku a dneska na kontrole dorostl jen jeden :(. Pokud do utery vydrzi bude opu. Jsem to slusne orvala, dr. rikal, ze se budem modlit aby to byl ten kral. Priznam se ze citim beznadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.17 21:27

@hope4 Kocko, u me nevim nevim.. Vcera 3. den po ET, jsem pri zavadeni Utrogestanu ruzove spinila, pak na toalete na papire do hneda a vecer znovu na papire trochu ruzove a bolel me podbrisek.. :,( Dnes tedy vubec nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.4.17 21:35

@mzat :( jee to me mrzi myslis ze spatne reagujes na hormony? Nepomohlo by navyseni davky ze by dorostly? Jaky mas protokol??
@lumr :( jee nechci desit ale jsk jsem zacala takhle tak se to i prez utros rozjelo jen to trvalo a to jsem si zdvojnasobila davku…a nemuze to byt jeste dusledek ET nebo co zahnizdeni :think: jeste to nevzdavej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.17 21:38

@Lentilanek Na ms to nevapada, po spineni ani pamatky a je strasne brzy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí