Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana gratuluji, je nádherná a fotce ani nevypadá menší
Tak ať jste brzy doma!
Ahoj holky. Tak v sobotu me chytil lehky OHSS. Nastesti jsem ho rozpila. Vcera probehl ET 1 embryjka - 5ti denni hatchujici blastocysta a zbylych 6 slo do mrazacku. Vsechno jsou to 5ti denni bladtocysty kvalita AA. Jenze mam rymu a kasel.. Ach jo ![]()
@lumr
tak to jsem mela podobne
…hlavne kdyz nejsou teploty! Ja pak vyla pekne nemocna i v prvnich 14 dnech tehu…a co vim tak pulka holek taky co byla tehu pry je to tehotenska ryma…vim ze na tu je jeste brzo ale urcite kvuli nachlazeni nebud smutna a mysli pozitivne
me to dost pomahalo tak tfuj tfuj at se zavrta a nepusi
posilam porci tehu bacilu ![]()
@Lentilanek Dekuju.. No, rikam si, jestli ma vubec sanci se uhnizdit.. Teplotu mam 37, coz je u nastydnuti normalni.. Bojim se, ale mas pravdu, musim verit..
@Včelka7 boze to je hrozne lito
. Vubec si to anitnechci predstavovat ![]()
@lumr tak to je uzasne uz se tesim na ty// ja jdu dnes na utz
@mzat Tak to drzim palce
Prave, ze se desim, ze tom nastydnutim se neuhnizdi ![]()
@lumr myslim ze to na nic nema vliv. Melo by pokud bys mela teploty.
Holky tak na utz po femare cca 10foliku ted 3 dny menopur a v patek utz tak uvidime, co doroste. Sem z toho uplne v soku, ale zaroven se bojim aby jich doroslo co nejvic, kdyz uz to vypada nadejne. ![]()
@lumr taky jsem u obou tehu byla na zacatku nemocná
držím palce ![]()
@Carolin14 Dekuju.. Ja si snad nakonec zacnu myslet, ze je lepsi byt nastydla nez zdrava jako ripa ![]()
@Hanesi Jé ahoj, po dlouhé době jdu nakouknout, jak se tu maminkám daří a narazím na tebe - parťačku a hlavně na tvého krásného drobečka
Co porod? Pamatuji si, že jsi měla problémy s vcestnou placentou, ale jak tak koukám, dotáhli jste to nádherně až do konce a malej bobiš už je hrozně velkej..
Já mám první termín porodu zítra a druhý v sobotu, tak uvidíme, kdy se rozhodne vykouknout ![]()
Jinak všem maminkám tady držím palce a ze srdce každé přeji, aby se dočkala toho svého vysněného miminka co nejdříve ![]()
@Hanesi Krásnej brouček, to letí teda, užívej si ![]()
@lumr Moc ti držím palce, ať se hezky zavrtá
a uzdrav se, určitě to problém nebude
@mzat No, hezký…pěkně to účinkuje…tak ať pěkně rostou ![]()
@esprit1 Taky jsem si na tebe nedavno vzpoměla a porod máš za dveřma, uteklo to nehorázně, hlavně to zvládni co nejlíp a ať je všechno v pořádku a pak se pochlub se zlatíčkem ![]()