Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Včelka7 beru to me moc mrzi
. Muzu se zeptat co se stalo? Jestli nechces neodpovidej.
@kratjana To je krásný zlatíčko
Snad už bude jen líp a brzy budete moct jít domů za tatínkem
Promiň, ale uteklo mi asi jméno ![]()
@kratjana hrozne moc gratuluju!!! Je nádherná!! Drz se a odpočívej ![]()
@kratjana AHoj Jani, teda malá spěchala na svět!
Ale je kouzelná, krásné miminko
Moc gratuluji! Snad ji z jip brzy propustí a budete už jen spolu…a tatínek zatím doma musí trénovat holt no ![]()
Ahojky maminky
dlouho sem tu nebyla, nebyl vubec cas na nic
vsem narozeným miminkum preji jen to nej do zivota a maminkami jen samou lásku a zdravicko pro vas a vase uzlicky
ja byla na druhem screeningu dopadl opet na vybornou chlapák uz ma cca380gr a pekne s nim sijou vseci čerti
začínám se poradne kulatit a to jsem v 23 tt
ale zatim jen 3 kg na vrch dlouho mi váha haprovala diky závodněni ze vsech leku
vase předčasně porody me začínají strašit a normalne uz si pomalinku chystam tašku radsi
zastávám přísloví vzdy ve střehu
pomalu uz chystam i pokojicek
manzel uz trosku šílí z pernamentni ho zvonění PPL a dpd
vsecky moc zdravime ![]()
@GaLeee
ahoj no to mi povidej ja zacinam 36 tt a cejtim se jako pred bouchnutim nahore 8kg kdyz se jo dobre najim tak 9
to ppl dpd to znam
zvoni do ted ![]()
@Lentilanek no holka ty uz to mas za par
a vahovy nárůst mas myslim si v pohode
kamoska přibrala 50kg!!! Nemela cukrovku ani se nepřejidala jelikoz byla trosku soc pripad… rodila se 109kg!!!
kdybych ji neznala a nevidala ji cele tehu tak neverim ![]()
@GaLeee
ty brdo tak to by me braly hasici do porodnice ![]()
Ja tedy zacinala na 80
tak doufam ze max s 90 pujdu rodit
ale hlavne at je tu mala a jsme obe ok…byla bych radeji kdyby se naka narodila o neco driv ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, páč už další IVF úplně neplánuji, ale občas sem zavítám, abych viděla jak se vám daří
A koukám, že tady je to úplně babyboom
![]()
Přeji všem pohodové těhotentsví, co nejméně komplikací a krásná a zdravá miminka
A samozřejmě těm co na miminko teprve čekají, ať je jejich čekání co nejkratší! ![]()
Náš prcek byl první miminko této diskuze a už má 4,5 měsíce ![]()
@Hanesi ahoj jeee ten je roztomilej
jsem rada ze se sem prijdou podivat uz i naminky co tady dlouho nebyly…no zije to tu ![]()
@Klarkulka1 @Ledge @mzat dík za podporu… Na nic se nepřišlo. Neměla jsem moc dobrý 1.screening, tak jsem byla více hlídaná, ale genetika, trizomie atd. Ok. V 18. týdnu jsem byla na genetickém UZV taky ok, echo srdíčka taky ok, akorát tam bylo pomalejší, na hranici, ale ještě v normě. Říkal, že to nemusí nic znamenat. O týden později už srdíčko nebilo… Na histologii se taky nic nezjistilo, prý to tak většinou bývá…