IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
8.4.17 17:05

@kratjana Gratulace :kytka: Hlavně ať jste obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
8.4.17 19:04

@Včelka7 beru to me moc mrzi :(. Muzu se zeptat co se stalo? Jestli nechces neodpovidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
8.4.17 19:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
8.4.17 19:09
@mzat píše:
@kratjana

Je nadherna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.4.17 19:59

@kratjana To je krásný zlatíčko :srdce: Snad už bude jen líp a brzy budete moct jít domů za tatínkem ;) Promiň, ale uteklo mi asi jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.4.17 20:16

@kratjana hrozne moc gratuluju!!! Je nádherná!! Drz se a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.4.17 22:27

@kratjana AHoj Jani, teda malá spěchala na svět! :srdce: Ale je kouzelná, krásné miminko :hug: :kytka: Moc gratuluji! Snad ji z jip brzy propustí a budete už jen spolu…a tatínek zatím doma musí trénovat holt no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.17 08:45

@kratjana Teda,to je krásná beruška..Přeji at jste brzo doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.4.17 08:55

Ahojky maminky :hug: dlouho sem tu nebyla, nebyl vubec cas na nic :zed: vsem narozeným miminkum preji jen to nej do zivota a maminkami jen samou lásku a zdravicko pro vas a vase uzlicky :srdce: ja byla na druhem screeningu dopadl opet na vybornou chlapák uz ma cca380gr a pekne s nim sijou vseci čerti :mrgreen: začínám se poradne kulatit a to jsem v 23 tt :oops: ale zatim jen 3 kg na vrch dlouho mi váha haprovala diky závodněni ze vsech leku :pocitac: vase předčasně porody me začínají strašit a normalne uz si pomalinku chystam tašku radsi :mrgreen: :mrgreen: zastávám přísloví vzdy ve střehu :lol: pomalu uz chystam i pokojicek :srdce: manzel uz trosku šílí z pernamentni ho zvonění PPL a dpd :mrgreen: vsecky moc zdravime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.4.17 09:42

@GaLeee :mrgreen: :mrgreen: ahoj no to mi povidej ja zacinam 36 tt a cejtim se jako pred bouchnutim nahore 8kg kdyz se jo dobre najim tak 9 :mrgreen: to ppl dpd to znam :mrgreen: zvoni do ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.4.17 09:45

@Lentilanek no holka ty uz to mas za par :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: a vahovy nárůst mas myslim si v pohode :palec: kamoska přibrala 50kg!!! Nemela cukrovku ani se nepřejidala jelikoz byla trosku soc pripad… rodila se 109kg!!! :oops: kdybych ji neznala a nevidala ji cele tehu tak neverim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.4.17 10:51

@GaLeee 8o 8o 8o ty brdo tak to by me braly hasici do porodnice :)
Ja tedy zacinala na 80 :oops: tak doufam ze max s 90 pujdu rodit :oops: ale hlavne at je tu mala a jsme obe ok…byla bych radeji kdyby se naka narodila o neco driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.4.17 12:16

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, páč už další IVF úplně neplánuji, ale občas sem zavítám, abych viděla jak se vám daří :* A koukám, že tady je to úplně babyboom :lol: :potlesk:
Přeji všem pohodové těhotentsví, co nejméně komplikací a krásná a zdravá miminka :kytka: A samozřejmě těm co na miminko teprve čekají, ať je jejich čekání co nejkratší! :hug:

Náš prcek byl první miminko této diskuze a už má 4,5 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.4.17 12:23

@Hanesi ahoj jeee ten je roztomilej :kytka: jsem rada ze se sem prijdou podivat uz i naminky co tady dlouho nebyly…no zije to tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.4.17 21:08

@Klarkulka1 @Ledge @mzat dík za podporu… Na nic se nepřišlo. Neměla jsem moc dobrý 1.screening, tak jsem byla více hlídaná, ale genetika, trizomie atd. Ok. V 18. týdnu jsem byla na genetickém UZV taky ok, echo srdíčka taky ok, akorát tam bylo pomalejší, na hranici, ale ještě v normě. Říkal, že to nemusí nic znamenat. O týden později už srdíčko nebilo… Na histologii se taky nic nezjistilo, prý to tak většinou bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí