IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2531
4.4.17 09:51

@Lentilanek tak to mate pekne pratelskou porodnici, maji to pekne postaveno. u nas hodne zalezi, koho tam ve skutecnosti pak potkas a jaka bude situace (narocna smena, soubeh vic problemu nebo klidek), ale to uz neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.4.17 10:07

@Taza no to je to jediné asi ceho se bojím jak mile je pak přetlak nebo stres spechá se…no snad to bude pro nás co nejpřívětivější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
4.4.17 10:42

@Lentilanek Bude, urcite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.4.17 11:39

Holky, mě v CAR po ET napsali Utroš jen na 14dní prý to stačí. Jsem z toho nějak mimoň. Braly jste ho některá taky tak krátce a zadařilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.4.17 13:02

@HankaS82 to je divné me vzdy jak u iui tak u et ríkali že brát do vyslednu krve…když nic vysadit když budou // brát do 12 tt…mela jsem vzdy namsáno víc…taky mi 4 krabicky zustaly :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.4.17 13:14

@Lentilanek mě ani na krev neposílají. Prý si mám za 14dní udělat test a zavolat výsledek. ET byl fofr, šup na kozu, pipetou zavedli a nashle. Všude píšou, že se doporučuje do 12tt.Ale četla jsem nějaké nové studie, že prý je to zbytečné. Prý 14dní stačí a pak je to jen placebo efekt.Ale prý delší užívání nevadí. Tak jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.4.17 14:55

@HankaS82 ja kdyz jsem to zjistovala, tak jsem taky narazila na tu studii ze 14dni stačí. Určitě se třeba za těch 14dni dá s nima domluvit že to chceš brát dyl, teď stejně nic nevíš.
Myslím ze je potřeba aby jsi věřila lékařům. Jdi do toho pozitivně a to už je půl úspěchu. Pokud jim v CARu nevěříš tak nemá cenu tam chodit. Je spousta CARu s různými přístupama. Vím ze to je blbe co píšu, a tyhle řeči jsem úplně nesnášela když jsem tim procházela, omlouvám se za ně.
Teď si dej červené vinko, ananas a užívej si pohodu a žádný stres. Vše ostatní pak vyrešiš až to bude aktuální. Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.4.17 16:05

@Klarkulka1 musím říct, že oproti minulému ivf, jsem psychicky i fyzicky v pohodě. Ananas i vinko mám přichystané a jsem vnitřně v klidu.Ve čtvrtek budu volat kolik máme sněhuláků. Už to je pro mě velký úspěch. Příští týden budu ghost buster :lol: a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.4.17 16:50

@HankaS82 super přístup. :palec: Zatím utrouse neřeš a kdyby jsi ho chtěla brát dal tak ti ho muže napsat i tvá gynekoložka. Dej vedet jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
4.4.17 19:23

@HankaS82 ahoj me teda taky léky vykazovaly az ve 12tt ale když řekli ze to staci :nevim: každopádně držím palce aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.4.17 19:57

@kratjana Obrovská gratulace, ať jste holky zdravý a šťastný :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.4.17 19:58

@kratjana juuuuu, krásná. Gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
4.4.17 20:18

@kratjana moc gratuluji a přeji at se vám v životě jen dari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.4.17 20:38

@kratjana gratuluji a přeji jen to nejlepší :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.4.17 21:00

@kratjana Jejda, další předčasně narozený miminko, kolikátej týden jsi? Musela ven skrz ty jaterky? Předpokládám, že byl císař :think: Moc, moc gratuluju, Adélka je nádherná a ty míry jsou super, je to šikulka :dance: Dej se brzy dohromady a ať jste obě zdravé a můžeš si užívat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí