IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
6.4.17 22:39

@kratjana velká gratulace! :kytka: Tak hlavně ať je vše v pořádku i nadále a brzy vás pustí domů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
6.4.17 22:39

@lumr to vypadá nadějně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
7.4.17 11:37

Ahoj holky. Tak mame 13 oplodnenych a ET v pondeli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
7.4.17 11:58

@Včelka7 :,( :,( koukám na Tvůj podpis, nedávno jsem si na Tebe vzpomněla. Nevím co říct, tak hrozně mně to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.4.17 12:19

@lumr teda to je úroda :))).. ja tenkrát byla a měla jsem jen dvě :)… takze „zavist“:) moc ti to přeju, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
7.4.17 12:21

@Carolin14 Moc dekuji.. Snad to do pondeli dotahne co nejvic mimisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.4.17 13:52

@lumr Jeee, tak to je paráda, aspoň bude z čeho vybírat ;) V neděli si dej červený vínko a v pondělí hurá pro bublinku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
7.4.17 13:56

@Mommo Doufam, ze to do pondeli prdolky zvladnou :srdce: Ac cervene nemusim, dam si 1 dcl uz vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.4.17 20:00

@WmarliesW díky.. bohužel to nedopadlo… :,( já to sem nepsala, nechci sem dávat negativní emoce. Držím pěsti, ať to všem dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
7.4.17 20:34

@Včelka7 to jsem netušila, to je mi hrozně líto. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.4.17 10:51

@Včelka7 Taky mně to moc mrzí. :(
A myslím, že nikomu nebude vadit, když tu budou i negativní zprávy, i neúspěch je součástí našeho života. A když to nevyjde další z nás, bude vědět, že se v tom neplácá sama. Teď doufám, že to nevyznělo nějak zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.4.17 11:37

Ahoj tety, jdu se pochlubit, ze uz me propustili z inkubatoru a vlozili do postylky. Sice jsem porad na jipce ale maminka me chodi pravidelne po trech hodinach kojit a ze nam to jde. Ale kdy nas pusti za tatinkem jeste opravdu nevim. No, nespecham na to protoze mi tatinek onemocnel. Maminka rika, ze to ma ratka z toho uterniho vycerpani u porodu ???? tatka to tak proste ma. Jak se nevyspi tak je nemocny. A yo ho nechci videt az budu doma ???? yo mu nedam spat vubec ????
Nebudu vas napinat a ukazu se vam ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
8.4.17 11:44

@kratjana to je broucek nadhernej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.4.17 12:02

@kratjana juuuuu gratuluji at dela jen a jen samou radost :mrgreen: :potlesk: a jak je tobe co porod jake to bylo vyvolavali ti ho nebo cisar? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.4.17 14:31

@Lentilanek byl cisar. Mala byla hlavickou nahore. Dala jsem si epidural. Jako kdyz ji vytahovali atd tak jsem nic necitila ale pichli mi neco snad na zvyseni tlaku a to bylo teda husty. Bolely me ramena a klicni kosti. Chtela jsem zvracet ale nebylo co. No a po porodu 12h nehnute lezet na posteli bylo strasny. Mam problemy se zady takze vydrzet 12h lezet na bich bylo strasny utrpeni. Ale ten kdo nema problemy tak to nese lip. Ja kvuli tomu celou noc nezavrela ani jedno oko. Kazdym dnem mi je lepe a lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí