IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
14.4.17 21:41

@Lentilanek mam tentokrat jen minimalku protoze 4.pokus na pojistovnu nechavame na pripadna DV. Nevim cim to je, uvidime co mi k tomu rekne muj dr. Spis je to sok po tak super zacatku dost sok. Predtim sme chteli alespon 3 pak to vypadalo, ze min. 5se urco chytne a ted tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
14.4.17 21:48

Holky jsem cca 30minut jak na kolotoči. Motá se mi děsně hlava. Musela jsem vylézt ze sprchy, aby to se mnou nešvihlo. Teď ležím a všechno se točí. Nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.4.17 21:59

@HankaS82 :think: :think: :think: tak to bohužel netuším jednu nohu z gauče…"uzemnit se " nebo nohy nahoru? nikdy se mi to nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
14.4.17 22:02

@Lentilanek trpim na nižší tlak, ale tohle je jak když slezu z kotoče. Dala jsem si ionťak. Když si lehnu a dam nohy nahoru je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.4.17 22:09

@HankaS82 otazka jestli je to tím tlakem nebo necím jiným :( aby ti to kafe třeba nezhoršilo…no kazdopadne jestli to nejak rozume nepřestane nebo se to zhorší zavolala bych na pohotovost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.4.17 10:13

@hope4 To je fakt, hrozně to uteklo :lol: Mě je fajn, jen to břicho už zavazí při běžných činnostech a hrozně se zadýchavám, až nemůžu popadnout dech, ale zjistili mi chudokrevnost, už beru železo ve velkém, tak snad se to zlepší. Velkej UTZ mám až za týden, tak se těším na broučka, že ji po 11 týdnech zase uvidím :srdce: Jinak chodím na předporodní kurzy a pak jdem s holkama vždycky na zákusek a kavičku, je sranda :D A co ty, jak jsi na tom?
@mzat Sakra,jakto? Vypadalo to tak nadějně, to mě teda mrzí, ale třeba si ještě dají na čas a dorostou.Dej vědět a myslím na tebe ;)
@HankaS82 Jestli to nepřestane, radši jeď…může to být tlakem, ale taky klidně něco jinýho, ať něco nezanedbáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
15.4.17 11:45

@Mommo uz sem to trosku vstrebala, ale bylo to zase jako kdyby se vsechno spiklo proti nam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.4.17 12:40

@Mommo jsem to včera nakonec zaspala, ale měla jsem co dělat, abych se ne :poblion:.Dneska jsem akorát dost unavená. Tohle se mi ještě nikdy nestali, aby se se mnou hodinu houpal svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
16.4.17 20:57

Milá děvčata, přeji vám všem, ať vám jarní vajíčko vykouzlí v srdci sluníčko a ušatý zajíček přinese plný štěstí košíček. Krásné svátky jara se spousty úsměvů na tvářích. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
17.4.17 09:32

Ahoj holky. Preji hezke Velikonoce :) Ja jsem dnes 7 den po ET. Priznaky nemam zadne, tak ani netestuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.4.17 09:36

@Jedna babička Děkujeme za přání taky vám i vasí rodine krásné Velikonoce…
Přidávám se a přeji všem ve skupine krásné svátky jara :)

@lumr neházej flintu do žita já také zádné nemela :) držím pěsti a dej pak vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
17.4.17 09:44

@Lentilanek :) Nehazim.. Jen nejak netestuju.. Vzdy jsem byla nedockava a testovala.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.17 10:00

Děvčátka, všem přeji krásné Velikonoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
17.4.17 11:53

Taky se pridávám s přáním :kytka: @lumr nevzdavej to ja teda taky příznaky neměla a ani sem nevěřila a bylo to tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
17.4.17 12:31

@lumr a ja doufala ze nam ukazes velikonocni testit :(, ale chapu, ze netestujes. Nekdy je to lepsi. Holky take preji krasne svatky jara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí