Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr jééé to bude pěkné, hezky si ten okamžik užij a pak písni jaká byla radost
@lumr
![]()
@Klarkulka1 To teda nechápu, taky mám za to, že musí být na monitoru pohyby, nechápu jak bys ji měla uklidnit…To jsem teda zvědavá na sebe, protože mi malá taky kolikrát řádí ![]()
@mzat Tak fakt jen jedno? Moc ti přeju, aby to bylo to nejsilnější a dotáhlo to do konce ![]()
@Lentilanek To je neuvěřitelný, 3 týdny…Teď vás pár bude v květnu, jsem zvědavá kdo to začne ![]()
@Mommo dekuju, taky v to doufam. Byl by to nejkrasnejsi darek
![]()
Jee tady je zase rušno a samé dobré zprávy ![]()
My jsme 27tt, za týden máme kontrolu, tak se těšim, až uvidim mimíse.
Letí to jak blázen!
@Tomička právě ze nemám, ale litalo ji to tam min bylo 160 a max pres 200 a měla hlavně kolem těch 200.
@Lentilanek ja si taky myslím, že odchylky se poznají kdyz se hýbe. Navic ona se takhle hýbe normálně, takže jestli to není normální, tak je lepší to vědět.
@Carolin14 ja stejne budu rodit dřív, ale zítra jim uz řeknu jestli nechtějí s tim něco začít dělat či plánovat.
Každopádně holky díky, uvidím zítra. Ono přišlo mi že by mě chtěla v nemocnici už nechat, ale jelikož bydlím 5min od porodnice, tak řekla ať přijdu hned ráno a že se uvidí. Jdu jako první.
Tak dneska malá spala ani se nehnula. Vlastně mi přišlo, že to vůbec nesnímalo. No, ale doktoři jsou spokojený. A já budu mít zas do pondělí nervy. Štve mě, že nikdo mi nic neřekne a nevysvětlí.
Takže když se hýbe tak ma vysoký pulz a když spí tak je to Ok? Jenže z logiky věci by to asi tak být nemělo. ![]()
@lumr jeee to je pekne. tak to ma byt spolu v dobrem i ve zlem. moc ti to stesti preju zaslouzite si ho. tak ted hlavne opatrne a at je vse tak jak ma byt. ![]()
@mzat
achjoooo to me tak strašne mrzi…ani nevím co na to napsat chjo ale neztrácej nadeji je to vyčerpávajíci já vím ale i na vás se stestí usmeje…co dal? budeš muset na další IVF nebo?
@mzat ale ne, to mi je strašně moc líto
A už to tady začínalo vypadat tak hezky, doufala jsem, že se svezeš…co teď dál?
@Klarkulka1 Já si právě myslím, že by to tak nějak mělo být - když jsou v klidu, tak pulz nižší a když se hýbou, tak vyšší - ty když půjdeš běhat tak taky nebudeš mít 70…a nic ti k tomu neřekli??
@mzat to je mi moc líto. Doufala jsem že to je ten správný bojovník. ![]()