Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr jasny, zadej si do googlu hcg 14 dni po ET a je tsm vic diskuzi ![]()
@lumr devce na 10den je to super. To znamena ze 14den bys mela mit 400 a to je uplna norma
![]()
@lumr tak jsem kvůli tobě pátrala ve svých hodnotách
7.den po ET hodnota 40HCG. Za další dva dny 144(9.den po ET) Pak jsem za další 3dny začala krvacet, HCG mi brala moje doktorka 286(12den po ET) 14dni po ET jsem měla tuším něco přes 500. 26.den po ET 22 252.
A abych se uklidnila, tak jsem to zadávala sem:http://www.babymed.com/…g-calculator
Takže tvé HCG je v normě neboj
@lumr ja jsem byla 14 dni od et na krvy a doktorka rikala ze to musi byt nad 100 te to je super ja nakonec mela 1185 tusim zatim bud v kludu musi stoupat zasla bych za dva dny znovu na krev
@mzat to nechápu, tolik folíků bylo…:-(, amh máš taky v normě, že?
@lumr ty joo, vždyť ta čárka, to je hotová krasavice
, to hcg je po kolika dnech?
@Vcela4 před cca 2,5 lety v podolí zjistili akorát hraniční protilátky proti spermiím- klasika, takže výsledek nicneříkající a po těch potratech na imunu před rokem jsem si vydupala žádanku k Malíčkové a nezjistili nic, vše ok
. Takže se na nic nepřišlo, nálepka idiopatická neplodnost, jediné vyšetření, které jsme nepodstoupili bylo jen DNA fragmentace spermií, kterou jsem pořád chtěla, abych aspoň měla klid, že se otestovalo všechno co se dalo…Genetik nám aspoň napsal úhradu PGD/PGS pojišťovnou při dalším ivf, víc už se dělat nedalo. Zítra začínám už 34.týden.
@hope4 to sme uz 4co to nechapou vc. Machace
. Amh mam taky ok ![]()
@lumr ja jsem sla 14 den od et na krev doktorka rikala ze nad 100 to bude super…nakonec jsem mela cca 1185…dulezite je aby to rostlo nevim kdy jdes na konrolu zasla bych za 2dny zase. Drzim pesti
@lumr Vše je v pořádku, neboj HCG je v normě. Tak už žádné negace, psychická pohoda je nyní moooc důležitá, však víš. Když se malý kozoroh zakousne, tak drží. Tak klid, ano.
![]()