Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr Na ten OHSS HODNE pít kamoska pila i 6 litru vody aby to rozehnala a bílkoviny tusím že je nejaká rozpustná v lekarne prodavají protofar nebo nejak tak jestli se to jmenuje
tak určite podchytit v začátku
@lumr No jasně, krásná hodnota
Teď už jen to čekání na UTZ a pak se můžeš radovat pořádně ![]()
@Lentilanek Určitě už se tam něco děje, ještě si chvíli užívej klidu a za chvíli se dočkáš ![]()
@hope4 Začínáme Utrogestanem a končíme taky? Jak kdyby jsme si ho dost neužily na začátku
Mě s ním jednu chvíli taky hrozila, když se mi krátil čípek, ale naštěstí se to nekonalo…V 34.tt už mi to pŕijde taky docela zbytečný, ale zase chce, aby se tam mimčo udrželo co nejdýl
Magnosolv beru taky, když jsem teď dr. řekla, že proběhly poslíčci, tak prý ať beru 3× denně, ale nechci navyšovat a po 34.tt ho chci vysadit úplně, není to pak dobrý pro porod, děloha je zbytečně tlumená…
@lumr píše:
Ahoj holky. V patek 10. den po ET HCG 179 a vcera 13. den po ET HCG 522. Je to dost?
Ja mela 14dni po KET 577, 17 den kolem 2tis a zacinam 37tt. Cekam klucika
Hodnota krasna ![]()
Holciny je mozne ze mi ústava ji pohyby? Kazdy den ho citim velice intenzivně ale dnes mi prijde ze vubec
po tom vsem mam strach koukam uz ze vseho… jsem 25+1 a pohyby citim i vidim od 20tt naprosto jednoznačně ![]()
@GaLeee js jsem teda 22+3 a pohyby cítím tak od 19tydne a nekery den míň. třeba včera sem taky přemýšlela ze se skoro nepohnula ale dnes už se zas mrska ![]()
@GaLeee u me se to taky nějak v tomhle tydnu jak jsi zlomilo a cítila jsem pohyby min, prý je to tim ze uz mimco ma min prostoru a taky muže byt otočené zády k tvému břichu.
Ale pak se mi to zase za nějaký týden rozjelo a teď cítím každy pohyb. Ale některý den jsem o ni třeba vůbec nevěděla. Kdyby jsi necítila pohyby vůbec delší dobu, tak raději na pohotovost.
@majja2 @Klarkulka1 dekuji holky uklidnily jste me
ale vic prdolka co mi ted jaksi hodil břicho sejdrem, tak ze mate pravdu obe hází na me zada ![]()
@GaLeee
hele může to být lenoch, kolem 20-30tt jsem ho taky necítila pořád nebo spíše lehce. Teď si to vynahrazuje hlavně odpoledne a večer, což je zajímavý když už má méně místa
Mám vypozorováno, že když ležím na zádech tak po malé chvíli se začne hýbat. A když si dám na břicho počítač? Uff to je hotové disko. Zkus zatřepat břichem, sladké, bublinky a když budeš pořád stresovat tak klidně jeď do nemocnice. Ale určitě má línější období, nic to nebude ![]()
@GaLeee holka, já jsem dneska 31+5 a pohyby stále téměř žádné
jen občas takové škrundání. Dle včerejšího posledního velkého ultrazvuku je malá pořád napříč. V pátek jsme byli na Majálesu, tak jsem si bláhově myslela, že ji to rozjančí a ono prdlajs. Ani se nehla ![]()