Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq taky už máš teda něco za sebou.. O mě víc info v podpisu.
@Macamaca ahoj, podle podpisu jste si tedy taky prošli už trnitou cestou
Můžu se zeptat, genetiku máte oba vyšetřenou a máte nějaké genetické zatížení?
@barca77 geneticky jsme oba v pořádku. Ještě nám dodělávali testy speciálně na to, co našli u malého po porodu, ale ani jeden to nemáme, tak to byla prý jen blbá náhoda, taková obrácená sportka ![]()
PGS dělají jen kvůli mému věku, je mi 36. A jsem za to ráda, když si představím, kolik zbytečných transferů by to bylo..
Ty jsi na tom jak?
@Macamaca je to zvláštní, opravdu podle mého doktoři neumí ještě na spoustu věcí přijít, nebo je něco mezi nebem a zemí, co nepochopíme… Držím palce, ať to vyjde! Já jsem po třech zamlklých těhotenstvích a po dvou IVF v 19. týdnu. První dva potraty byly z přirozeného otěhotnění, třetí po IVF s PGS. Teď čekáme holčičku po IVF bez PGS (nebylo možno udělat biopsii).
@barca77 tak přeji hodně štěstí, ať to dotáhneš do konce a máš zdravé miminko ![]()
Holky. Moc vsem dekuji za pidporu.. Ted jeste doufat, ze bude ![]()
@Macamaca Ahooj,taky pamatuju a držím palce:-)!
@Klarkulka1 @Mommo nene, žádné jiné problémy, holky tak ten utroš jsem nakonec brát nezačala, v poradně doktora Kouckého jsem se dočetla, že v 34. tydnu je to zbytečný
, dnes začínám 35. týden, ty jo už se nám to blíží
![]()
@NikčaŠulová Niki super, pěkně se pečte a budu se těšit brzo na skvělé zprávy s fotkou a krátkým reportem porodu
![]()
Ahojte. Vy to psani nejak zanedbavate
. Me prisla ms, takze od utery stimuluju na dalsi minimalku ![]()
@mzat ahoj, tak budu fandit, ať to tentokrát líp dopadne ![]()
Jestli chceš, pojď do IVF 2017, tam je to živější ![]()
Holčinky, tak vcera dopoledne jsem cca o 2az3 tydny dříve přivedla na svet synka Maxmilianka. Cesta byla spise trnita, ale vysledek stoji zato. Musíme se oba dostat z prvnich obtiznosti, ale verim, ze uz bude jenom lépe. Preji vsem moc zdaru! Ted budu mit asi chvili jine myšlenky, ale snad se brzy otrepem a budu zas fungovat jako driv.
@Taza Teda, to je paráda
Moc ti gratuluju maminko
Ať jste oba v pořádku a můžete si všichni užívat to štěstí ![]()