Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@gabčulajda jeee, ahoj
to víš, že si tě pamatuju ![]()
Já už sem taky moc nechodím, už jsou tady skoro všechny těhule..
Děkuju ![]()
Jak de daří?
Příspěvek upraven 06.05.17 v 20:17
@Klarkulka1 Já bych do toho asi taky nešla
Mě se naštěstí otočila, tak snad už to tak zůstane…Když má škytavku, tak to cítím dole, tak mám takovou kontrolu ![]()
@Mazlucha Taky bych to nechtěla, ale asi to jde, i moje mamka tak rodila, jen je to pomalejší, protože hlava proráží porodní cesty a zadeček je měkej.
@Lentilanek Už je to takový čekàní kdy to přijde, co? Snad to bude brzy…Žáhu naštěstí neznám, za to jsem ráda ![]()
@lumr Paráda
Ať i nadále tak krásně roste a je všechno jak má ![]()
@Mommo no to bud
Je to tak hnus hnus hnus…no už bych fakt rodila dnes jsem už mela podezření ž i pojedu ale zatím…
jsem se dnes táák tesila na spaní ale jsem co hodinu vzhuru vše me tlací mala jede rodeo zada!- to neznám tvrdý bricho bolesti v podbřisku ( poslíícci??
) jsem tak unavená a spánek nikde začít ted rodit tak nevím…no doufám že ted nad ránem nejak usnu jinak přez den máme jet ke tchýni tak asi budu padat na pusu…jinak stále čekání až zahřmí je to pro me už dlouhé…už se mi nechce fakt nic ani uklízet… ![]()
Ahoj maminky a těhule. Jdu si k Vám pro radu.CAR mi nabízí 1trim. screening zdarma. Koukala jsem, že se běžně platí cca přes 1000,–,je to tak? Nebo se platí až ten druhý? Mám v tom chaos.
@HankaS82 jojo, je to tak, první se platí. Někdy ho proplatí pojišťovna v rámci nějakého těhotenského bonusu.
@HankaS82 to nevím, podívej se přímo na stránky své pojišťovny.. Já jsem u OZP a tam bylo přímo vypsané, na co to můžu použít, třeba screening, vitamíny, výbavu a nevím přesně co všechno..
@lumr @Macamaca děkuji za optání holky, Míšánek se narodil 19.1. a je to zlatíčko
,občas se sem teď asi mrknu holky, nejenom na vaše těhulkování, ale i na úspěchy těch ostatních, všem v této diskuzi držím pěsti holky
![]()