IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2531
10.5.17 08:57

@Mazlucha No, porod me rozhodil, mela sem podezreni na unik plodovky, tak se ve me tyden kazdy den nekdo stoural, tak se pridalo i krvaceni a srazeniny, pak vystourali i tu plodovku a museli me vyvolat. pricemz sve kontrakce slabounke sem uz trochu mela, ale spechalo se, jak potvrdi plodovku tak musi mimi ven. takze ctvrt tablety Prostinu a do 2hod sem mela jeden velky hypertonus delohy, krvaceni a kolaps organismu a samozrejme ztata ozev -takze akutni cisar se vsemi dusledky co k tomu patri - hlavne psychickymi, nejak to neumim zpracovat.
Ale uz sem doma, pekne kojime a tohle je uz za nami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.5.17 09:02

@Taza takže díky celému nesmyslnému spěchu a vyvolávání jsi skončila císařem, je mi to upřímně líto. Ale hlavně že už jsi doma a je vše lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.5.17 09:38

@Taza to je mi líto, že jsi to měla takové dramatické. Hlavní je, že jste oba v pořádku a dobře to dopadlo. Netrap se tím, co se nedá změnit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.5.17 09:42

@Taza kočko, mrzi me, ze to takhle „dopadlo“ ale hlavně, ze jste v pořádku a ted uz to bude jen hezky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 09:43

@Taza Teda chudinko. Takhle si to vytrpět…Hlavně, že je vše v pořádku teda a na to špatné časem zapomeneš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.5.17 16:20

@Taza chlapeček je nádherný, hlavně že je v pořádku :srdce: :srdce: :srdce:

@lumr oobrovské gratulace ještě jednou, poskakuju tady jak opička :-D

Holky @Klarkulka1 a @NikčaŠulová, budu se těšit na fotečky, sem tam sem vlezu a takové krásné zprávy čtu

@mzat tfuj tfuj tfuj, teď už ale prskám nakažlivé sliny těhotenství proudem :hug:

@Lentilanek neuvěřitelné, já už hledám zprávičku od tebe, že jste na světě a ono ještě neee :srdce: :*

Já mám oproti Vám teda prcka drobka, v úterý 36.týden měl odhadem CCA 2290 gramu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
10.5.17 16:52

@hope4 @NikčaŠulová @Klarkulka1 holky moc bych se chtela pridat k tehulkam, strasne me stve, ze nemuzu nic jineho delat nez doufat :roll:

@NikčaŠulová vubec se nedivim strachu, ale bude to v poradku a hlavne uz se pokladu dockas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 17:23

@Efka2015 ahoj,tak jsem nakonec šla k dr dnes. Měla jsem podezření na zánět močáku. Naštěstí se nepotvrdil, tak nemusím atb.Dr mi udělal i utz a vše je OK. Teď už jsem ve fázi, kterou neznám. Tak jsem zvědavá co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.5.17 17:40

Holky moc prosím, nemáte některá zkušenosti s Prolutexem? Dostala jsem ho dnes po KET ještě navíc k Utrogestanu :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.5.17 17:42

@AzuAzu bohuzel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.5.17 17:46

@HankaS82 a co Ti dělali, Hani?

Já se s tím totiž potýkám od začátku, z moči tou tyčinkou bylo negativní, ale až z moči v laborce po týdnu streptokok, nakonec chodím na moč po vycévkování, jelikož mám strepa i v pochvě, jdu zase zítra, tak jsem zvědavá, snad se ATB vyhnu.

Mmch kup si třeba i preventivně UROVAL akut, přímo je napsáno, že jej mohou těhotné, je jedinečný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 17:52

@Efka2015 jenom mi zjišťovali bílkoviny v moči. Říkal, že kdyby mi bylo špatně nebo měla horečku, mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.5.17 19:58

@Lentilanek Děkuji..prý je to něco nového, ale udivilo mne, že to mám ještě k Utrogestanu, když je to taky progesteron..Píchla jsem si ho a beze srandy se nemůžu pohnout, jak to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
10.5.17 20:23

@HankaS82 Na ten močák v těhu můžeš lichořeřišnici. V prvním trimestru se pouze doporučuje poloviční dávka než ta, která je uvedena na lahvičce. Tinktura se nakape do vlažné nebo teplé vody nebo čaje (běžný hrnek) a nechá se 30 min odstát, aby vyprchal líh. Po jedné lahvičce (asi tak týden) by mělo být po problému, nebo alespoň to tak bylo a je vždy u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.5.17 20:43

A měla jsem nějaký problematický KET, doktor se nemohl nějak dostat dovnitř, říkal, že je uvnitř něco slepeného či zalepeného..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí