Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek moooooc gratuluji ke stepance.
je nadherna co ma kocicka vlasku. na porod a vse okolo casem zapomenes neb stepka je to nejkrasnejsi co ti zivot mohl dat. uzivejte spolecny chvilek a hlavne budte vsichni zdravi a spokojeni.
Příspěvek upraven 16.05.17 v 06:22
@Klarkulka1 gratuluji mooooc k dcerce terezce a preji mooooc zdravicka a spousty krasnych spolecnych chvilek.
@Lentilanek @Klarkulka1 holky gratuluji. A přeju hlavně hodně zdravíčka..
@Klarkulka1 @Lentilanek holky ja moc a moc gratuluju ![]()
@NikčaŠulová jeste my dve z te stejne vlny ze? Kdy mas termin? Ja 22.5. ale pry se nic nechysta. Zitra jdu do nemocnice na kontrolu a UTZ, malej je docela obrik (ma ted ke 4kg) tak se domluvit co a jak ![]()
@Lentilanek @Klarkulka1 holky taky moc gratuluju uzivejte si miminka a moc moc zdravicka vám všem preju ![]()
@Lentilanek je kouzelna, moc gratuluju!!! Na porpd jednou zapomenes, nebo se to aspon otupi…
Tak snad budete one v poradku ![]()
@Klarkulka1 tobe take moooc gratuluji
Sla jsi tim cisarem?
@WmarliesW asi jsi na rade ![]()
@mzat urcite to bude ok, jak pisou holky! Dr. to snad delaji spravne
A jak je na tom dnes?
@Macamaca moc me to mrzi
Zkusite hned dalsi ket, nebo si das pauzu?
Holky, obrovská gratulace!!! Jen ať jste zdraví a spokojení, což určitě po tom všem budete!!! Opatrujte se
![]()
@Klarkulka1 @Lentilanek
Velka gratulace. At jste brzy doma. @Klarkulka1 taky mame doma Terezku s datem 14.5 ![]()
Holky jen prosba..nechci se pozorovat, nechci až tak nic moc řešit…ale myslíte, že je normální 6.den po KET hustý hlen? Vypadá, jako ovulační… Děkuji moc všem
@Lentilanek Tak konečně ses dočkala
Moc jsem na tebe myslela
Gratuluju ti, malá je krásná
Z porodu se brzy otřepeš a budeš moct užívat, stojí to za to ![]()
@Klarkulka1 I tobě moc gratuluju, máte moc hezký datum a hlavně to máte za sebou…Hezky se zotav a pak nám sem hoď taky fotku ![]()
@WmarliesW Ty už to máš taky za pár, budem se těšit na dobrý zprávy a ať to máš brzy za sebou ![]()
@AzuAzu Určitě je to možný, já jsem to měla skoro furt, ono i ty hormony dělají dost…a ty nezavádíš Utroš?
@Mommo Děkuji moc, zavádím 2 ráno, 2 večer a do toho každý de píchám Prolutex do břicha, ale vždycky jsem měla spíš ten výtok jakoby bílý, ten utrogestanový, teď jsem ho měla přesně jako při ovulaci, čirý..
@Lentilanek to je nadherna beruska
moc gratuluji holky
at se na vas sluníčko jen usmívá
![]()
@Lentilanek @Klarkulka1 holky moc gratuluju, krasne zpravy. PS: mala je nadherna ![]()
Jinak nas bojovnik ma dneska 5bunek
, zitra mame et ![]()