Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mommo dekuju
si zlata. Priznam se ze bych se hrozne moc chtela posunout k tem radostnejsim starostem. Moc si s manzelem drobecka prejeme ![]()
@Lentilanek @Klarkulka1 jůů po delší době jsem semvlezla a takové krásné novinky!
Moc gratuluji!!! ![]()
@NikčaŠulová držím pěsti, ať máš malou brzy u sebe a jsi v klidu!
@mzat ať se mu u Tebe líbí a Ty se konečně dočkáš!
dotaz, když jsi byla na OPU dvou, bylo to s narkózou nebo bez?
@majja2
Ja mam momentalne tekuty Dada, zkousela jsem myslim Baby a nic moc. Za me nejlepsi Lovela gel. Hlavne peru bez aviváže minimalne do trech mesicu veku, pak jsem pridavala trosicku avivaze Sensitive.
@majja2 proč hloupý
Já peru odjakživa dětské věci v Persilu Sensitive, jsem úplně úchylná na tu jeho krásnou vůni ![]()
@Včelka7 ahojky
Přemýšlíte, že byste šli do minimálky? A jak se máš?
@mzat tfuj tfuj ať se mu u tebe líbí a těším se na testíky
![]()
@NikčaŠulová píšu v čase, kdy se mi císařem narodil syn…takže na tebe myslím a doufám, že máš už miminko taky u sebe a že tě to bude pak co nejméně bolet
![]()
@mzat moooc moooc držím vše co mám, aby se Tvého srdce šampión pořádně zavrtal a mohli se tak příští rok společně setkat tváří v tvář. Hezky se hýčkej, připouštěj k sobě pouze pozitivní myšlenky, bašti ananas a my zde se budeme těšit na Tvůj TT s //.
Holky tak sem byla na kontrole-zkracuje se mi cipek takze dr rekl-žádné procházky a ležet a kdyby se něco dělo tak jedte na porodní sál! tak me zas vydesil-jsem teprv 25+5 ![]()
@majja2 zlati to bude dobry, ale je na houby, ze musis jen lezet
. Neda se nic delat miminko je prednejsi, opatruj se ![]()
Ahoj holky, tak vam predstavuji tu svoji princeznu
jojo vyslo to a mam doma páreček a jsem nejstastnejsi ![]()
Jmenuje se Štěpánka a narodila se 28.4.2017 (den před tatkovymi narozeninami).
![]()