Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evca 28 Moc gratuluju, je úžasná ![]()
@majja2 To je fakt smůla, ale zkus to dodržet a čípek se může zase spravit ![]()
@majja2
aaahojda. Hezky odpočívej, nech se rozmazlovat a hlavně jen a jen pozitivní myšlenky. Vše dopadne dobře, věř sama v sebe a vnitřní sílu Tvé princezny.
![]()
@mzat díky za odpověď, občas někde čtu, že to někdo absolvuje bez narkózy, tak mi to zajímalo
@Tomička no uvažujeme různé možnosti, ale ještě máme mrazáčky na jeden pokus. Ale zatím nevím, zda vůbec využijeme, chvíli to mám že jo chvíli že už ne.
@evca 28 gratulace, krásná slečna! ![]()
@majja2 tak hezky odpočívej, nech se hýčkat, ať ti to rychle utíká a dobře to zvládnete!
Ahoj holky, nevim co jsem psala a co ne - ve CT rano nastup na vyvolani, jeste ten vecer si maly prokopl bazen. Ale dal nic jen kolecko testu, monitory, odbery, transfuze krve pro mne (3 sacky - chodokrevnost). V sobotu rano podana kapacka s Oxytocinem, kontrakce nastoupily hned. Bohuzel jsem se neotvirala a malemu paedaly ozvy tak po 7mi hodinach v bolestech CS. Jsme oba ok, ale byl to zahul. Dnes se na nas byl podivat i tatinek a myslim ze i Denis je pod vlivem jak to z tatinka " tahlo". Holt bujare oslavy. Zdravim vsechny a dekuji kdo na mne myslel nebo psal ![]()
@WmarliesW Teda, to jsi měla pernej začátek
Malej je moc krásnej
a to ti všechno vynahradí
Hlavně že už to máš za sebou. Moc gratuluju a přeju oběma zdraví ![]()
@WmarliesW Moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi. Je to chlapák podle porodní váhy
. Celé rodince přeji hodně zdravíčka, radosti a lásky. A taťku máte taky moooc šikovného, když synka tak krásně zapil, to poroste jako z vody.
@WmarliesW Krásný chlapeček, moc gratuluji!!!
A tatínek zapít musí, to je jasný, aspoň bude dlouho zdravý
Ať jsi i ty brzy fit ![]()