Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@WmarliesW je n adhernej gratuluju vám oběma teď uz to bude jen lepší přeji vám hodně zdravi ![]()
@WmarliesW ten je nadhernej
. A je to uz poradny chlapik
. Moc gratuluju ![]()
@mzat Jak ti je?? Nějaký příznak?? Jak se cítíš? A kdy zkusíš testík? ![]()
@Tomička dekuji za zeptani, jen takovy tlak v brisku jinak asi nic
. Az si rikam, jak to? Vzdycky sem mela z utrouse snad vsechno. Testy mam objednany, tak bud ve stredu nebo ctvrtek, to uz bude 9den a i to 3denni uz by mohlo byt videt ![]()
@mzat píše:
@Tomička dekuji za zeptani, jen takovy tlak v brisku jinak asi nic. Az si rikam, jak to? Vzdycky sem mela z utrouse snad vsechno. Testy mam objednany, tak bud ve stredu nebo ctvrtek, to uz bude 9den a i to 3denni uz by mohlo byt videt
. A co ty? Uzivas si? Kdy mas vlastne termin?
@mzat hele zadny priznak je mozna nejlepsi - spousta z nas nemela nic
Tak doufam, ze sem ten test das
Ja jsem dnes 30+1, byla jsem dneska na tom velkem utz a mala ma odhadem dve kila
ale pry vypada vse v poradku, tak aspon ze tak ![]()
@Tomička tak to už ten zbytek těhu uteče a za chvilku bude malá mezi vámi doma. Přeji, ať je vše i nadále v pořádku a poslední týdny těhu jsou pohodové.
Ahoj holky, moc držím palce čekatelkám na testíky, čekatelkám na porody a gratuluji čerstvým maminkám
Mám na Vás prosbu. Dnes jsem po 3. neúspěchu. Psychicky velmi náročné, což hodně z vás zná… Myslíte, že bych si měla vydupat testy na imunologii? A jaké ještě doporučujete?
Máme hotovou genetiku. Moc děkuji všem ![]()
@AzuAzu
Vam ještě neudelali imunologii? Nam ji udelali hned po druhém neuspechu. Delali ti pruchodnost vejcovodu a tak?
@Tomička to je uzasny. Taky se ti to krati. To je jasny, ze dam vedet. Pripadne ukazu fotecku, hlavne, doufam, ze az to prijde zahrnete me radami ![]()
@AzuAzu ahoj, to mě moc mrzí, je to strašně težké
Určitě imunologii, nejlépe dr. Ulčová Gallová v Plzni, my jsme tam tehdy jeli přes celou republiku, nic nám navzdory 3 potratům nenašli, ale byla jsem alespoň do dalšího IVF klidná, že máme opravdu vše prošetřeno. Pak také endokrinologie (štítná žláza) a hematologie (doporučuji specializované pracoviště, ne jen odběry z CAR). No a už bych šla i do laparoskopie (průchodnost vejcovodů) a hysteroskopie, zda nejsou v děloze nějaké překážky. Držím palce
@AzuAzu nás Po prvním neúspěchu poslali do Plzně na imunologii(dr Ulcova je bezva) a na laparoskopii me poslal můj vyndat ještě než jsem poprvé šla do centra-tam mi pak ještě udělali hysteroskopii. takže si určitě vydupej testy ![]()
@AzuAzu to me teda zarazí ze nemas imuno jeste nam v genetu delali vsecky testy hned
urcite si ji vydupej!