Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc dekuji, jsem z ni uprdena
i když nechce moc spat přes den doma, je uzasna..venku spí i 4h
vcer chodi spat ve 20h a budi se po 2h, pak okolo 5-6h
Tak holky, kdo je teď další na řadě?
My máme termín za měsíc až. Zítra kontrola, tak jsem zvědavá, jak to vypadá. Každý den teď poslíčci. A dle sestřenky mi už kleslo břicho. Já to teda na sobě nepoznám ![]()
@AzuAzu Drž se!!! určitě jděte na imunologii, nás tam poslali po druhém neúspěchu, a doporučuju Plzeň profesorku ULČOVO, je skvělá. Ted nás léčí a připravuje na třetí pokus. Jinak mámza sebou laparoskopickou prchodnost vejcovodů a genetiku.
Holky, strasne moc vsem dekuji! Zkusim se domluvit na tu imunologii. Co se tyka hysteroskopie, neni uz rovnou lepsi na laparoskopii, kde by pripadny problem primo vyresili nez podstupovat tu udajne silenou bolest pri hysterce? Dekuji dekuji moc ![]()
@Lentilkaaa83 taky by me zajimalo
ja ted jedu 30tt tak ze budu jedna z posledních letnich a pak jsou na radě novocekatelky konecne
![]()
@Lentilkaaa83 @GaLeee Pokud už porodily všechny květnovky, tak už jsem na řadě asi já…ještě mi zbývají 4 týdny, snad nebudu přenášet ![]()
Tak jsem se dozvěděla, že v našem centru 3 pokusy ještě nejsou takový neúspěch…Prý ostatní ženy jich mají daleko víc..no, to je bezva. Zhuntuje se tedy ženské tělo, vyplýtvají embrya a pak se zjistí, že kdyby se udělalo nějaké vyšetření, mohlo by to pomoci…:(
@Mommo huuuuuuu
no super!!! Uz v tom tady ztrácím prehled malicko
tak drzim palecky at vse klapne jak ma!!! My jdem zitra na kontrolu tak sem zvedava jelikoz uz mi lidi rikaj ze to mam za par ze mam břicho dole
ja prd poznam funim porad stejne ![]()
@AzuAzu to preci nemuzou myslet vazne? Vsak mas jen 4 hrazené pokusy a pak si to mas jako vsecko platit sama?!
asi bych změnila car pokud to lze
@GaLeee No já mám za sebou neúspěšné 1 IVF a 2 Kety
tohle mě překvapilo ![]()
@AzuAzu to je strasny pristup
a kam chodíte? A neke si vyžádat imuno v jiném centru aspon? ![]()
@GaLeee
Děkuji moc, chodíme do Reprofitu v Brně, jinak spokojenost, přístup, vše v pořádku, ale tohle nechápu..ve čtvrtek jdeme na konzultaci, tak si asi zkusím vydupat, co bude všechno možný, jinak budu moc přemýšlet o změně
už máme jen 2 mražáky a to už není zrovna velký číslo na plýtvání
@mzat Já jsem tam jinak taky spokojená, ale tohle mě překvapilo…
Dlouho jsem tu nebyla
každopádně termín jsem měla 17.5, bohužel se malé na svět nechce… v pátek máme jít na vyvolani.. držím vsem co čekají na dvě čárky palce, těm ktere jsou jíž v očekávání, tak krásné tehotenstvi a ty ktere čeká brzy porod, tak aby byl rychlý a vse bylo v pořádku ![]()