IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
23.5.17 13:36

Holky moc dekuji, jsem z ni uprdena :mrgreen: i když nechce moc spat přes den doma, je uzasna..venku spí i 4h :mrgreen: vcer chodi spat ve 20h a budi se po 2h, pak okolo 5-6h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
23.5.17 15:03

Tak holky, kdo je teď další na řadě? :) My máme termín za měsíc až. Zítra kontrola, tak jsem zvědavá, jak to vypadá. Každý den teď poslíčci. A dle sestřenky mi už kleslo břicho. Já to teda na sobě nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.5.17 15:12

@AzuAzu Drž se!!! určitě jděte na imunologii, nás tam poslali po druhém neúspěchu, a doporučuju Plzeň profesorku ULČOVO, je skvělá. Ted nás léčí a připravuje na třetí pokus. Jinak mámza sebou laparoskopickou prchodnost vejcovodů a genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.17 16:31

Holky, strasne moc vsem dekuji! Zkusim se domluvit na tu imunologii. Co se tyka hysteroskopie, neni uz rovnou lepsi na laparoskopii, kde by pripadny problem primo vyresili nez podstupovat tu udajne silenou bolest pri hysterce? Dekuji dekuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.5.17 16:41

@Lentilkaaa83 taky by me zajimalo :mrgreen: ja ted jedu 30tt tak ze budu jedna z posledních letnich a pak jsou na radě novocekatelky konecne :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
23.5.17 19:34

@Lentilkaaa83 @GaLeee Pokud už porodily všechny květnovky, tak už jsem na řadě asi já…ještě mi zbývají 4 týdny, snad nebudu přenášet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.17 19:49

Tak jsem se dozvěděla, že v našem centru 3 pokusy ještě nejsou takový neúspěch…Prý ostatní ženy jich mají daleko víc..no, to je bezva. Zhuntuje se tedy ženské tělo, vyplýtvají embrya a pak se zjistí, že kdyby se udělalo nějaké vyšetření, mohlo by to pomoci…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.5.17 20:07

@Mommo huuuuuuu :potlesk: no super!!! Uz v tom tady ztrácím prehled malicko :oops: tak drzim palecky at vse klapne jak ma!!! My jdem zitra na kontrolu tak sem zvedava jelikoz uz mi lidi rikaj ze to mam za par ze mam břicho dole :nevim: ja prd poznam funim porad stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.5.17 20:08

@AzuAzu to preci nemuzou myslet vazne? Vsak mas jen 4 hrazené pokusy a pak si to mas jako vsecko platit sama?! :cert: asi bych změnila car pokud to lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.17 20:11

@GaLeee No já mám za sebou neúspěšné 1 IVF a 2 Kety :( tohle mě překvapilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.5.17 20:21

@AzuAzu to je strasny pristup :pocitac: a kam chodíte? A neke si vyžádat imuno v jiném centru aspon? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.17 20:25

@GaLeee :srdce: Děkuji moc, chodíme do Reprofitu v Brně, jinak spokojenost, přístup, vše v pořádku, ale tohle nechápu..ve čtvrtek jdeme na konzultaci, tak si asi zkusím vydupat, co bude všechno možný, jinak budu moc přemýšlet o změně :( už máme jen 2 mražáky a to už není zrovna velký číslo na plýtvání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.5.17 20:45

@AzuAzu ja slysela na reprofit chvalu 8o. To se divim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.17 20:53

@mzat Já jsem tam jinak taky spokojená, ale tohle mě překvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.5.17 20:58

Dlouho jsem tu nebyla :oops: každopádně termín jsem měla 17.5, bohužel se malé na svět nechce… v pátek máme jít na vyvolani.. držím vsem co čekají na dvě čárky palce, těm ktere jsou jíž v očekávání, tak krásné tehotenstvi a ty ktere čeká brzy porod, tak aby byl rychlý a vse bylo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí