Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@iubire Nechci tě strašit, ale neupínej se na to, že to poprvé hned vyjde, mohly bysme ti všechny vyprávět, až na pár vyjímek, kterým se to opravdu povedlo hned…Radši počítej s více pokusy a přeju ti, ať jsi mile překvapená
A snažíte se o první mimčo nebo už máte?
@kratjana Teda, to bych ani neřekla, že už je to tak dlouho
Ale pěkně ty míry dohání, užívej si to ![]()
@mzat
Kdy jdeš na krev?
@Mommo u nas se na krev nechodi, ale testovat 14den mam 31.5. Tak si zajdu na krev, stejne musim kvuli odberu na stitnou zlazu
@Mommo ja deti mam ale uz dospele z prvniho manzelstvi, s partnerem jsem 10 let a mic po mimi touzime. Mam nepruchodne vejcovody, pre dvema lety jsem podstoupila operaci zpruchodneni, podarila se, ale znovu ti srostlo, proto ted ivf. Taky na to myslim ze se to nemusi povezt. ![]()
@iubire Aha, to chápu…moc ti přeju, aby se to povedlo co nejdřív a všechno bylo v pořádku ![]()
@Mommo dekuji ti moc, podporu budu potrebovat, uz jsem z toho uplne ve stresu ![]()
@mzat
nadhera. Moc moc moc Ti to preju a potichu gratuluju.
Holky vsem tehulkam z „druhe vlny“ - tesim se na fotky miminek. Tohle forum krasne otehotnelo (tehotni) urcite i snazilky se dockaji ![]()
@mzat píše:
Holky tak zase dnesni prispevek
Kolikary den jsi?
@WmarliesW dekuju ![]()
@kratjana dneska 9den davali nam 3denni embryjko
Ahoj holky, všechny moc zdravím! Porod jsem si myslim zvládla celkem obstojně, malá byla na 8 zatlačeni venku, poranění trosku, ale bohužel jsem přišla o spoustu krve a zkolabovala jsem, ale to uz byla malá venku a ted uz jsme obed v pořádku…
ma 50cm a 3,4kg..
@Carolin14 moc moc gratuluju
. Opatruj se, ted uz to bude jen lepsi
@Carolin14 velika gratulace, hidne zdravicka miminku a tobe samozrejme take, ted uz bude jen lip.
Devcarka vsem vam preji krasnou slunecnou sobotu a krasny cely vikend