IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
29.5.17 11:12

Holky, sem tam na Vás kouknu :) včera jsem slyšela v rádiu, že klinika Fertimed začíná nějakou studii, takže IVF hradí klinika :) nás už se t netýká, ale někomu by to mohlo pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
29.5.17 11:24

@Tomička no právě… je mi 35,5 a už není na co čekat… večer to musíme probrat, já si myslím, že není fakt na co čekat, přítel, jak to slyšel, tak mi řekl, že to budeme zkoušet, že furt chvátám… jinak já si taky nikdy nepředstavovala, co všechno budu podstupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
29.5.17 11:45

@mzat čtu vás a dojalo mě to, konečně ten pravý bojovníček i u tebe :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:.Hodně zdravíčka oběma :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.5.17 12:06

@gabčulajda dekujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.5.17 20:38

@mzat gratuluji moc, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
29.5.17 20:42

@mzat S tebou jsem hodně cítila od začátku, vím že jsi už byla hooodně nešťastná a bezradná, tuhle fázi asi prožilo hodně z nás, ale my jsme ti všechny utekly a ty furt nic, bylo mi to moc líto a o to větší radost mám teď z toho, že i na vás se to štěstí usmálo, i když to do posledku nevypadalo moc dobře :hug: Fakt mě to moc těší ;) Držím palečky, ať je všechno i nadále jak má :palec:
@koblizeq Těžko ti radit, roky už tlačí, to znám moc dobře, jenže u mě nebyla ovulace, tak nebyla jiná možnost. Pokud máš zjištěno, že u tebe funguje všechno jak má, tak bych možná zvážila chvíli se snažit sami nebo IUI. Asi bych to ještě probrala s doktorem a partnerem…Ať se rozhodnete tak nebo tak, moc ti pŕeju, aby se vám brzy zadařilo, tak jako nám ostatním a neboj, ono to půjde, i když to někdy vypadá beznadějně ;) A přeju to i všem ostatním, co ještě nejsou těhotné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.5.17 20:44

@iubire dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.5.17 20:53

@Mommo prave to me bylo taky hrozne lito, ale samozrejme sem to kazde z vas hrozne moc prala. Kazda ste si to zaslouzila a odtrpela. I tak se brzdim. Porad se bojim zaradovat, ale verim mu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
30.5.17 08:24

@mzat :potlesk: mam velkou radost ;) jsem rada ze jsi se dockala // preji ti at ted si to uz jen uzivas a vse je v poradku :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.5.17 08:43

@Lentilanek dekuju. :* Zatim je mi dobre az na zaludecni krece 3dny, ale spis to bylo necim jinym. Mam pred sebou jeste dlouhatanskou cestu, snad bude trvat celych 9mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.5.17 12:08
@koblizeq píše:
@Macamaca hlásím se jako další netěhotná, ale nevzdávám se :) pokud vše klapne, tak začínáme 9.6. se stimulací, dlouhý protokol. bude to do třetice, snažíme se přesně tři roky… a co čeká tebe?
porád sleduju tuhle diksuzi a moc gratuluju všem maminkám :)

Napsala bych, že jsem ráda, že nejsem sama, ale nejsem.. Přála bych to všem :zed:
Já mám za sebou neúspěšný KET po 4. IVF. Včera jsem byla na ultrazvuku kvůli dalšímu KET.. 12DC sliznice krásná, ale folikul nepravidelný a už moc velký, těsně před prasknutím, tak už by nešel přesně naplánovat transfer, takže tento cyklus nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.5.17 12:15

@ejbinka ahoj, to je mi líto, tebe si pamatuji a i @koblizeq
Doma sex je, ale jako snažení bych to nebrala s tím naším spermiogramem 8)
Příští cyklus taky vynecháme a pojedeme na dovču, už to potřebujeme jako sůl :andel:

A co tebe teď čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.5.17 12:39

@ejbinka @Macamaca holky ja to taky vsem moc preju. Urcite se dockate. Na kazdou to spravne miminko ceka. Muj doktor to aspon vzdycky rika. Uzijte si dovolene a leto a vzhuru. do boje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.17 13:13

Holky ani jsem neměla čas sem napsat. Malá Nika se narodila 18.5.ve 12.59…cisarskym řezem se spinalem…S váhou 2660g a 48cm…Je to sluníčko…Nestíhám docitat, ale budu se snažit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
30.5.17 13:16

@NikčaŠulová Moc gratuluji ke kouzelné holčičce a celé rodince spousty zdraví, lásky a rodinné pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí