IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
1.6.17 10:01

@Tomička
Holce jsou 3, takze toho rozumu tam moc jeste neni. Neco ji vysvetlis, odkejve ti to a stejne z toho nic neni. Taky potrebuje pozornost, jenze to nekdy nejde, jak bych chtela. V peti letech ma to dite urcite vetsi rozum. To bude veeeelkey pomocnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
1.6.17 12:53

@Tomička Tak super zprava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
1.6.17 14:40

@mzat supeeeeeeer,mooooooc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:,já měla 14 dní po et 3 denních dvojčátek HCG 285 a teď je z toho 4 měsíční Míša :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
1.6.17 14:45

Holky, omlouvám se, že vám sem pořád lezu, ale ráda čtu vaší diskuzi a dojímá mě, jak se vám tu daří, moc vám to všem přeji, vím, jaké to je čekat na ty vytoužené // a pak na srdíčko… :srdce: :srdce: :srdce:.Snažilkám držím moc palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
1.6.17 15:07

@gabčulajda je dekuju :*. Tak at malej moc nezlobi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
1.6.17 17:46

@mzat děkuji,tobě držím palečky a přeji moc moc moc zdravíčka oběma :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.6.17 20:42

@Mazlucha Jee, to už je velkej kluk :D I přes to všechno by jsme je nevyměnili ;) Na koho je podobnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.6.17 13:16

Milé ženy,

dovoluji si Vás oslovit s prosbou o vyplnění anonymního dotazníku. Zpracovávám diplomovou práci na téma: Sexualita ženy před a během léčby v asistované reprodukci. Průzkum je určen bezdětným ženám od 25 do 40 let, které se léčí na klinice umělého oplodnění minimálně po dobu jednoho roku a podstoupily minimálně jednu hormonální stimulaci (aplikace hormonálních injekcí).

dotazníky už spějí do finále, tak budu ráda, za každý další dotazník, děkuji

https://www.vyplnto.cz/…red-a-behem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.6.17 11:12

Ahoj holky, už si mě asi pamatovat nebudete, chodívala jsem k vám tak před rokem a některá jména si ještě vybavuji a je super, že už snad každá, která mi je povědomá je buď maminka nebo těhulka, to je skvělý!!! :potlesk: :srdce: moc držím palce všem!!! :pankac: :mavam:
U nás je to tak, že nejsem ani těhu ani mamka… Z 1. IVF nevyšel ET, 1. KET bylo biochemické těhotenství, 2. KET ani ťuk. 2. IVF - 3 embryjka šla na PGS, vrátilo se jedno. S tím jsem teď 6. den po KET, prsa nebolí, břicho nic a dnes na testu ani mini náznak mini ducha… ach joooo.. nechce se mi do toho kolotoče už potřetí.. Ale však to znáte, snad se to štěstí usměje i na nás. Holky moc vám fandím, držte se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
5.6.17 11:33

@sistasa :mavam: :mavam: ahoj. urcite se i na tebe stesticko usmeje. jeste vydrz sesty den je dost brzy. vim je to tezke porucit hlave ale zkus myslet pozitivne to negativni od sebe odhanet. moooc moooc bych ti prala aby to vyslo prave nyni. drz se. a vis jak rikaji temer vsechna devcata zadne priznaky jsou nejlepsi priznaky. opatruj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
5.6.17 15:43

Tak jak to s vama skoro mamky vypada? Ja dnes byla na kontrolnim hcg a mam 3319 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.6.17 15:48
@Mommo píše:
@Mazlucha Jee, to už je velkej kluk :D I přes to všechno by jsme je nevyměnili ;) Na koho je podobnej?

Na maminku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.6.17 15:50

@mzat
Skvely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493