Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jedna babička děkuji moc ![]()
Až my vyhrkly slzy do očí ![]()
Jste moc hodná, že tady všem pomáháte. A to i přes to, že se vás občas někdo snaží osud vyhodí, což teda nechápu. Ale pro některé lidi je asi těžké pochopit, že někdo prostě s ostatními cítí, když si něčím podobným prošel, i když třeba ne přímo osobně
Asi v tom dnešním světě je pro někoho těžké pochopit, že někdo pomáhá nezištně cizím lidem ![]()
Jsem ráda, že Vás tyto výjimky neodradily a píšete a pomáháte dál
![]()
@Macamaca To nebylo zde, ale v diskusi IVF 2017. Ale víš co, já se na tu dotyčnou nezlobím. Je nešťastná, nedaří se jí ve vlastním životě tak, jak by sama chtěla, rodinné vztahy asi taky na prdlajs, no a co si budeme říkat, psychika dělá hodně. A pokud jí třeba posloužím, že se na mě slovně vybije a pomůžu jí jako hromosvod k otěhotnění, tak jsem za to ráda. Každý prostě reaguje jinak, nooo, co se dá dělat.
@majja2 Balíček s levandulíkem putuje od pátku k Tobě. Tak ať se líbí a přinese psychickou pohodu.
@Macamaca @iubire
A pokud i vy děvčátka máte zájem, pošlete mi adresu do zpráv, pošlu vám svůj levandulík pro štěstí a psychický klid (mrkněte na můj profil tam mám napsáno, kam všude je šiju a kde odvádějí svou práci).
@Jedna babička já vím, že to nebylo tady. Tím tady jsem myslela tady na emiminu ![]()
Tam jsem to nepsala, protože s ní nemá cenu diskutovat, ona má své názory a s těmi nikdo nehne.. Už i ten zásadní postoj k homeopatii.. Já jí ty názory taky neberu, každý máme jiný, ale nemusí vystupovat proti ostatním tak ostře.. ![]()
No, ale jak říkáte, asi se s tím každý vyrovnává jinak.. Je hrozný, čím si musíme procházet, přála bych to miminko všem ![]()
@Macamaca Každý z nás je prostě jiný a někdo má „problém“ pojmout názor druhého, protože ten jeho je prostě 100%. Víš, já říkám, každý si musí projít tu svou cestu, aby pochopil některé věci. Záleží však na každém z nás, co si z takové cesty vezme, někoho to hodně změní, někdo se stane spíše více zatrpklejší, protože neumí sám pro sebe uznat, že se mýlil.
Ano, máš 100% pravdu, že čím vším si musíte projít (a to nejenom vy, děvčata, ale i vaši muži) než se vám všem podaří držet v náručí ten svůj uzlíček štěstí, je někdy obdivuhodné a kdo nikdy nejel v emoční horské dráze, nikdy nepochopí, co vše taková jízda vůbec obnáší.
A věř, že ani pro mě, mámu dcery, na kterou jsem se musela ty roky dívat, jak každý měsíc pláče, že se nepodařilo a já neměla jak pomoci, pouze vyslechnout, pohladit, obejmout a „pochovat“, byl ten čas čekání na zázrak hodně složité. Ale zase na druhou stranu nás to neuvěřitelně semklo a celou rodinu posílilo.
@Carolin14 Mamino, je nádherná. A jaké jste vybrali jméno pro tuto slečnu?
@Carolin14 Krásné a výstižné Veronika - nositelka vítězství. Ať dělá jen a jen samou radost.
![]()
@Carolin14 Jeee, moc gratuluju k holčičce
Je fajn, že jsi to zvládla dobře až na ten závěr, ale teď už bude líp ![]()