Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca hlásím se jako další netěhotná, ale nevzdávám se
pokud vše klapne, tak začínáme 9.6. se stimulací, dlouhý protokol. bude to do třetice, snažíme se přesně tři roky… a co čeká tebe?
porád sleduju tuhle diksuzi a moc gratuluju všem maminkám ![]()
@koblizeq ahoooooj ja si rikala jak to s tebou je
dlouhy protokol zabral u nas!!!
do třetice vseho dobreho, vse ti hraje do karet
jinak gratuluji k nové slečně Verunce, je to princezna krasna a Maminko @Carolin14 jsi statecna
![]()
@mzat Jan normalne placu
to je krasna dalnice
ted uz neni o cem
drzim palecky at následujících 9 ( zrejmne uz jen
mesicu pne jak ma byt ![]()
@GaLeee ja tomu jeste porad nemuzu uverit, ale asi tomu uverim az uvidim
. Vcera sem i plakala ![]()
A teď mám dilema a nevím, jak dál..Volala jsem na výsledky imunologie. A partner má naprosto normální spermiogram, což je zázrak:) a doktor mi řekl, že je možné i normální otěhotnění. Ale už jsme domluvený na 3.ivf… a teď mám v hlavě, co dál, zkusit IUI, nechat tomu volný průběh přes léto nebo se pustit do další stimulace…
@koblizeq Jo to je na tobě, jak to cítíš ty…já nikdy do IVF jít nechtěla, manžel spermiogram v normě a stejně přes 3 roky nic
takže jsem nakonec podlehla…a díky bohu za to. Třebas by to vyšlo i přirozeně, někdy…ale taky nejsem nejmladší, měla jsem pocit, že ten vlak ujíždí a chtěla jsem si ten život pak taky užít
Pokud máš čas, jsi mladá, počkala bych ale
![]()
@mzat Vůbec negativně nepřemýšlej, prostě to tak bude ![]()
@Tomička @Jedna babička negativni myslenky nemam, jen se nechci predcasne radovat
@mzat Tak to je dobře. Přiznám se, že mi při pohledu na Tvé testy ukápla slza a řekla si: „No konečně!“ Tak jen tak dál, vše bude v pořádku.
![]()