Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NikčaŠulová je nadherna
. Ja si rikala, ze asi nestihas. Tak se poradne opatrujte holky ![]()
@NikčaŠulová Jeee, ta je hezounká princezna
Moc ti gratuluju a užívej si ![]()
@NikčaŠulová jee krásná holcicka gratuluji @ejbinka @Macamaca holky vím že už čekáte dluho ale veřím že nakonec se také dočkáte moc vám to přeji
taky nejak nestíhám ani psát ani číst ![]()
@ejbinka
no užívá nekdy až tak že z toho šílím ale dekuji je to moje všechno ![]()
Test hoky chtela jsem si udelat nový metr…pod podpis ale když to vložím v nastavení tak se neukáže…nevíte nekterá jak na to?
Příspěvek upraven 30.05.17 v 14:16
@ejbinka
asi Ti na den pujcim Denise. Psi mozna budou behat ale Ty s Kajou taky, zadne dychanky u caje ![]()
@ejbinka no ja si to predstavovala stejne. Dite spi, uklizeno, navareno, posekano, vypleto a ja si ctu pod pergolou
Zlaty voci…
Kira super, nahradni mama ![]()
@ejbinka jeeeee taky jsem neco podobného mela
DRŽÍM PESTI
krásná představa
@jajah Ahojky, resila jsem podobny problem, akorat jsem nebrala antikoncepci. Par dni pred ocekavanou ms jsem trochu zakrvacela a pak uz jen jeden a pul dne spinila..nekde jsem se docetla, ze ms musi byt ten druhy den opravdu v " plnem proudu", zadny spineni, tak jsem pockala a za par dni se dostavila. Ale samozrejme zavisi jak to mivas. Mne se krvaceni pred ms nestava, asi jsem to mela z nervu, jsem si to beztak privolala.
Holky hcg 382
tak myslite, ze je to ok na 3denni embryjko? Dneska sem 14den po et.
Ahoj holky. Manzel mi koupil AngelSound, uz jsme zkouseli minuly tyden poslouchat a nic. Ono je brzy, koncime 10tt. Vcera jsem jen tak vyzkousela a poprve jsme slyseli ❤.
@mzat to je bomba!!! Ja mela 14dni po et 5denni blasty neco pres 400!!