IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
6.6.17 17:59

@mzat ahooj, ty jo, já se tu málem při té tvojí hodnotě hcg poka*ala-slušně řečeno:-D, kdybych mohla skákat, tak skáču radostí jak hopík, mooc gratuluju :dance:, zas a zas a zas :srdce: :srdce:

@lumr jak se cítíš?:-), ježiš holky, já mám takovou radost, ještě si pamatuju @ejbinka, s tebou jsem to taky prožívala jak blázen, to klapne, neboj, už musí :potlesk: :hug:

@Mommo jak to s tebou vypadá, zbývá už jen chvilka, co?:-D, cca 14 dní? já jsem ve čtvrtek 40+0, pořád jsem kindervajco :roll:, jdu na kontrolu, mám termín, doufám, že už dokonce týdne malej vyleze, beru cokoliv krom vyvolávačky :-D

@majja2 Majuš neboj se, dobře to dopadne, už máš taky kus za sebou, prcek bude v pořádku, neboj :hug:, kdyby to bylo extrémně vážné, už tě domů nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
6.6.17 18:03

@hope4 Ahooooj.. Je mi fajn :) Moc dekuju za optani :hug: Jsem ted ve fazi cekani na 1. Screening. Tobe uz se blizi chvile, kdy budes mit ❤ u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.6.17 18:13

@lumr jupí jupí, užívej krásně toho požehnaného stavu, mně to těhotenství a boulející se bříško bude chybět. Budu se snažit sem nakukovat a sledovat fotečky a jak jinak než úspěchy :srdce:

@ejbinka to víš, že dám, myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.6.17 18:26

@hope4 dekuju :*. Ja tobe moc moc drzim palecky at jde vse hladce :hug: a jste oba v poradku. Tesim se na fotecku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
6.6.17 18:27

@hope4 Hlavne dej vedet, ze jste v poradku.. Budu na vas myslet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.6.17 19:15

@mzat ty blaaaaaho to je velka pecka ja to vedela!!! :hug: :srdce: :dance: mnoho stesti kotě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
6.6.17 19:22

@hope4 Tedy toto uteklo, už jdeš do finále. Mooc přeji pohodový porod a též se moc těším na fotečku miminka. Mám radost z úspěchů vás všech, jako včera to mám v paměti, když jsme vezli dceru z ET a já se doslova modlila, aby to už konečně vyšlo, nooo a za týden už slavíme našeho malého vnoučka jeden rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
6.6.17 19:24

@ejbinka i Tobě bych ráda popřála jen a jen pozitivní mysl a pevně věřím, že nás tu všechny potěšíš svými //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
6.6.17 19:44

@ejbinka Já vím holka je to moc těžké a těžko asi v některých chvílích poručit hlavě, viď? Ale nic není nemožné. Ségra mého souseda takto bojovala o mimi 10 let, pak to totálně vzdala, koupila si čivavu, chlapovi řekla, že pochopí, pokud odejde jinam (samozřejmě že nešel). Začali předělávat byt (do té doby neměli prachy, neboť vše narvali do různých pokusů v carech), změnila práci. Po půl roce jí bylo tak nějak divně, ale to přisuzovala všem těm hormonálním bouřím, které za ty roky prožila. Pamatuji si, jak říkala, že se jí tělo konečně čistí od všech těch chemických prevítů. No a z toho celkového čištění tu dnes po dvoře běhá 2letý Honzík. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to prosím přirozeně. Takže to určitě nevzdávej, i zde na emiminu jsou příběhy o zázracích početí, nad kterými lékaři někdy kroutí hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
6.6.17 20:01

@ejbinka Tak to je nádherně nakročeno, tak ať se i nadále daří zcela ve všem. Ono přijde ten správný čas, neboj. :mavam: :hug: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.6.17 20:04

@Jedna babička moc děkuji :-*, to je hezkee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.6.17 20:26

@hope4 diky :) ty to mas za pár tak ✊at vše rychle probehne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.6.17 20:49

@GaLeee dekuju :*. Nemuzu se docka utz, snad nas to uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
6.6.17 21:05

@hope4 Přesně tak, ještě 14 dní, bojím se přenášení, to čekání kdy to přijde, musí být hrozný :? Modlím se, aby to bylo chviličku před termínem, ale to urcitě neklapne, čípek mám furt celej, nikam to nespěje :( Takže ve čtvrtek máš termín? A jak to u vás dělají, když se přenáší? Tady myslím po týdnu do špitálu a pak se asi vyvolává, to taky moc nechci, no ale co naděláme, že? Moc ti přeju, aby tě to co nejdřív chytlo a nemuseli tě trápit ;)
@ejbinka Taky jsem to tak jednu dobu vnímala, ale nakonec se podařilo, nevzdávej to brouku, ono to za to stojí ;) Moc ti to přeju a věřím, že i vám se poštěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.6.17 08:55

Ahoj devcatka, chtela bych se zeptat, pristi mesic mam jit na odber vajicek, tim ze jich bude malo mi navrhli odber bez narkozy, podstoupila jste nektera odber bez narkozy? Boli to? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí