Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jajah ja podstoupila 3ivf a 2minimalky s menopurem a uz sem fakt byla bezpocna, nejradsi bych sla do DV a byl by klid, jeste ze nas dr nenechal. Ale u tebe 6ivf je dost nezkouseli ste i jiny postup nebo zmenu car? Nam taky klasicke ivf nesedelo
@Tomička ty kraso jeste nedavno si pamatuju ty nervy ze to urcite nevyslo
a uz si na MD
@mzat A jéje, ty si taky pamatuješ ty moje obcese na začátku?
No uteklo to fakt rychle
Však sama poznáš… já teď užívám každý den ![]()
@Tomička jojo pamatuju
a vubec se nedivim
. Uplne zacinam byt z toho ctvrtku nervozni. Jen si uzivej za chvilku vas bude o jednoho vic ![]()
@jajah To mě moc mrzí, taky už bojujete pěkně dlouho
Ale jestě snad není nic ztraceno, moc držím palce, aby to klaplo. A bereš něco na kvalitu vajíček? Mě se osvědčil Inositol, taky jsme měli jedno IVF bez transferu.
@hope4 Jeee, to je paráda
moc gratuluju
Krásně jsi to stihla před termínem, oni přesně ví kdy mají jít ven. Snad ho ví i ta moje princezna a nebude dlouho otálet
Moc si užívej prcka a ať jste v pořádku ![]()
@Tomička Ty máš ještě spoustu času, tak tam prcka pěkně nech…Já mám 8 dní do TP ![]()
@hope4 obrovská gratulace
jaký byl porod? Malej je moc krásnej at vám dela jen a jen samou radost ![]()
jsem ráda že víc a víc se nas dočkalo miminka veřím, že se dočkáme všechny ![]()
@majja2 tedy to je neuveritelny jak uz je krasne vyvinuta, at se dari
… opravdu zasnu co vsechno dnesni medicina dokaze.
Ostatni holky co se chystate na porod, zjistovali jste neco o ANIBALLU? ja to neznala, nejaka holka to kdysi davala na FB, spis si z toho delali lidi srandu, ale co ctu zkusenosti maminek tak to funguje skvele… planuju do toho jit a porod mi uz nepripada takova stresova udalost.
Holky děkujeme vam
hlavne na sebe dávejte pozor a jak se vám nebude něco zdát ještě do nemocnice-ta moje nemoc se nazývá hellp syndrom.tak pozor na všechny příznaky ![]()
@hope4 gratuluji
@ronia já ho nemám. Některým holkám i dr prý řekl, že je to zbytečnost a nedoporučují to. Ale každej, ať si dělá, co uzná za vhodné ![]()
@Tomička já na tom budu asi s čípkem podobně. Takhle nějak dlouhý jsem ho měla v době, kdy mi ho ještě měřil. Teď už jen říká, že je pořád dost dlouhý. Zítra mám první kontrolu v porodnici, tak jsem zvědavá, zda je nějaký posun ![]()
@majja2 opozdene ale gratuluji k male hlavne ze jste obe v poradku a to nejhorsi mate zasebou a ted uz jen vse dobre
@Lentilkaaa83 Já jsem na tom stejně s čípkem, je pořád celej a zavřenej a to mám 8 dní do termínu, ty jsi nějak chvilku po mě, že? Snad ti naši broučci budou chtít vykouknout na svět včas, hlavně dřív než nás budou chtít zavřít do špitálu ![]()
@ronia Já ho taky nemám, sice ho v porodnici doporučují, ale ze zkušeností kamarádek, že nestihly natrénovat ty centimetry, co měly a stejně se nevyhly nástŕihu, jsem se na to vykašlala…počítám s tím, že mě prostě budou muset nastřihnout. Hlavně je prý nutný s ním cvičit i po porodu, protože jak je to tam dlouhodobě roztažené, dochází často k úniku moči než když se to roztahne jen na chvíli u toho porodu, takže trvá než se to vratí do původního stavu, děkuji nechci
A taky ty peníze se mi za to fakt dávat nechtěly, co potom s tím. A jak se ti jinak vede a jak jsi daleko?
@ronia ja cvicila…nacvicila 28 cm ale mala se spatne dorotovala takme nastrih neminul…kdyz to vemu zpetne necvicila bych ne pro to ze to nefunguje (znam dve co cvicili jedna 20cm druha 30a ok) ale clovek nikdy nevi a trapit se 6tydnu pred porodem kazdy den cvikem uz ne ve finale po celym porodu si rikam ze nastrich je to nejmensi siti nic moc ale to uz je cloveku skoro fuk
@ronia ja o nem premyslim, koupila bych z druhe ruky…cekam jeste na dalsi utz v nemocnici, co mi tam reknou, protoze porad visi ve vzduchu cisar, tak abych ho nekupovala zbytecne
ale verim, ze minimalne to nauci jak spravne tlacit ![]()