IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
13.6.17 20:32

Holky, bude to znit blbe, ale misto aniballu si kupte na eshopu nejakyho sexshopu nafukovaci analni kolik. Ja to s nim zkousela 2×, vic jsem nestihla, je to stejny jako aniball. Vysel me jen na 160 kc. Pokud nektera budete chtit na zkousku, daruji. Je vydezinfikovanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
13.6.17 21:06

@Mommo jj jsem po tobě. Máme termín 26. Zítra jdu poprvé do porodnice na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.6.17 21:41

Holky mam dotaz nemate nektera zkusenost s kocarkem navington? Segre se libi a asi by ho chtela, ale recenzi je malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
14.6.17 07:31

Dobre rano devcata :mavam: tak mam za sebou utz a malej se nam otočil hlavičkou na vrch :zed: ma 3tt na to aby se otocil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
14.6.17 07:46

@ejbinka pres mesic byl ulicnik hlavou dolu a najednou se otočil :cert: ale je naprosto ukázkový a odpovídá Presne 31+2 jen me to tedy zaskocilo a myšlenka na císař me videsila :( no tak budeme doufat, jeste me scihne za 14dni můj dr a pak uz navstevy v porodnici no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
14.6.17 07:47

@GaLeee nene :cert: dareba. Treba si jeste da rict oliver jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.6.17 07:55

@GaLeee neboj nic 2 kamarádkám se mimca otočila tesne před plánovaným císařem a kdyby se neotočil tak vím že te asi císař stresuje ale to bude dobré hlavne at jste v pořádku a zdraví :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.6.17 07:57

@mzat bohužel neporadím :nevim: nikdo kolem me ho nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
14.6.17 08:10

@mzat @Lentilanek holky pevne doufam :oops: celou dobu byl hlavou dolu a jak na potvoru :pocitac: hlavne ze je v poradku :srdce: uz se nemuzu dockat at prijde na svět jak prijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
14.6.17 09:28
@mzat
@mzat píše:
Holky mam dotaz nemate nektera zkusenost s kocarkem navington? Segre se libi a asi by ho chtela, ale recenzi je malo

U nás ho měla před 2 lety vzdálená sestřenka, mimčo narozené v dubnu. Do hluboké korby se s fusakem koncem října nevešli, bylo to hodně na těsno. Tvrdili, že se jim s kočárkem špatně jezdí, nevyhovovala jim rukojeť. A jinak tedy byl docela těžký jako hluboký, něco okolo 16 kg konstrukce s koly + korba a prý pořád vrzal. Měli tu čtyřkolku s pevnými koly, po 7 měsících používání ho prodali. Ale je možný, že dnes už je třeba jinak vychytaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.17 16:03

Tak holky to už nikdy nedočtu tady :lol:.Všechny moc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
14.6.17 22:03

@Tomička @ronia ja cvicila ale jen chvili, byla jsem lina. Mam asi 3 kamaradky co cvicily a vsechny bez nastrihu. Ale jak pise Lentilka - nakonec jsem rada ze jsem se netrapila 6 tydnu pred porodem, stejne sel Denis cisarem. A pripadne prodam ten svuj pokud byste chtely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.6.17 00:55

Hoky tak des malá mi nechtela od 15:00 do 20:30 spát jen přisátá k bradavce jako cumel a nedej bože jí tu bradavku dát z pusy myslela jsem že mi upadnou hruuuza :roll:
jsem ko…máte to taky nekterá? mám váhu tak chci zítra (dnes ) zkusit vážit kolik nakojím tak uvidíme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.6.17 06:24

@Lentilanek ahoj, bohužel mam. Malá mě má jako dudlika, normálně se nakojí a pak už jen dumlá, kdyz ji odpojim tak řev, musím vždy počkat než usne a sama bradavku pustí. Problém nastane, když se probudí a zjistí to, to je pak do dalšího kojení peklo, protože ja ji prso dávám jen když má hlad ne jako šidítko. Dudlíka nechce a jen jak vidí, že se s nim k ní blížíme tak řve. Bohužel má reflux a to že prso tak dlouho dumlá ji moc nepomáhá, jelikož i když netahá pořád ji tam něco teče. Jsem ráda že to někdo taky tak má, jelikož moje kamarádky tohle nezažili. Ja to řeším tak že jsem mezi kojenima venku aby fakt spala a neprobudila se a nebo ji nechám spat na sobě, to se taky neprobudí(bohužel zadělávám si tím na další problém)

Holky ja už to nedočtu, každopádně novým maminkam a těhulkám gratuluji. A všem držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.6.17 07:47

@Klarkulka1 no tak to mame fakt stejne :roll: :roll: :roll: je to na palici jsem si říkala že by spala třeba na me ale vetšinou po chvilce jak zjistí že nema bradavku v puse probudí se na me…chodíme dopoledne odpoledne…včera už jsem v tech 20:00 byla odhodlaná vzít zase kočár a jít ven 8o ale mam to 4 patra bez výtahu do sklepa a pronese se to tak jsem byla ráda že nakonec usla…doma nic nestíhám…hruza ted už zase 2 hodky se snažím jí uspat ale už jsem taaak hladová…no říká se že do 3 mesícu si deti nenaucíš ale kdo ví jestli pak bude zvykla spát na me..no a chci videt jak to bude když by jsme museli přejít kompletne na um 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí