IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
7.6.17 16:37

@Vcela4 beru to je uzasny :hug:. Moc drzim palecky. Kdyz mate takovou urodu musi se podarit. Kdy asi bude ketik? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
7.6.17 16:55

@mzat Rikali nejdriv tak za dva, tri mesice, tak pocitam nekdy v zari nejdrive. Musim se prave domluvit s tou Malickovou, protoze beru silne leky na repro imunitu a ty musim v cervenci vysadit na nekolik mesicu, tak se KET asi proto muze jeste oddalit… Ale tak pocit je to dobry, i kdyz porad „nic jisteho“, ze… A u Tebe to vyslo nakonec jak? Nedocitala jsem vsechno tady, promin…
@ejbinka Obavam se, ze ze me neni moc dobry brat si priklad… Stimulace byla vicemene ve vsech trech pripadech podobna, ale vysledek pokazde uplne jiny… Respektive poprve jsem mela 35 folikulu, ale bylo jedine vajicko, podruhe devet folikulu, vajicek nula.. No a ted 37, takze podobne jako poprve, ale holt vajicek spousta…Jedine, co bylo jinak, byly tedy asi o 25 -30 procent vyssi davky (lek stejny, Gonal) a taky jsem od ledna pila kazdy den Nosifol, netusim, jestli to na to mohlo mit vliv, ale kdyz jsem to ted takhle napsala, jake byly ty rozdily mezi jednotlivymi IVF, tak by to na to vlastne mozna vliv mit mohlo… Ted tady pisu tak rozjarene, jako bych byla tehotna, ale ten pocit mrazacku je hrejivy, i kdyz vyhrano neni, no… A u Tebe je teda problemu taky vice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
7.6.17 17:37

@Vcela4 a proc je musis vysadit? Ted je ndjdulezitejsi se dat dohromady a pak se bude miminku u tebe libit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
7.6.17 17:40

@Vcela4 jo a u nas ted byla druha minimalka femara a dopich k tomu od zacatku menopur. Byla dve vaja a jen jedno oplodneno a to nam 3.den zavedli. Je to maly zazrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.6.17 18:12

@baru86 dekuji, tak jsem rada ze jsi mi to napsala a je rozhodnuto chci to v narkoze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.6.17 18:12

@hancami @Vcela4 Holky dík za info! V úterý jedu do CAR, tak to navrhnu a když se bude sekat, tak půjdu na gyndu.. Už mě to fakt nebaví, pořád je všechno dle dr. skvělý, sliznice, folikuly, ovuluju normálně, nic nám nenašli, chlap taky OK a pořád nic :zed: :zed:

@Vcela4 to máš pěknou úrodičku :potlesk: to by mě zajímalo, čím byla ta změna. Měnili ti i protokoly nebo jen navýšili dávky? Já měla nejprve dlouhý a pak krátký protokol, vajíček při dlouhém asi 20, při krátkém 14, oplodněno vždy dost, ale do konce se jich nikdy moc nedostalo :cert: po PGS teď jen jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.6.17 18:15

@mzat navrhli mi to protoze nemam velkou zasobu vajicek, jdu na minimalku a to pry budou nanejvyse 3 vajicka mozna. Ale rozhodla jsem se na odber v narkoze. Nebudu riskovat a trpet neumim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
7.6.17 18:25

@iubire kamoska mela minimalku s dopichem a 6vajuch. Ono to nizke amh notne nemusi znamenat malou urodu. Jen to, ze je zasoba mala. Preju at to klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.6.17 18:45

@mzat dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.6.17 18:47

@mzat uz treti mesic uzivam i bilinkovy kapky kotvicnik pupeny, pry taky napomaha dozravani vajicek a k tomu kyselinu listovou, ta neuskodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
7.6.17 18:55

@iubire tak delas pro to co se da. Hlavne pozitivni myslenky a bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.6.17 22:04

@Vcela4 Jeee, ahoj po dlouhé době :D Jsem ráda, že ses zase ozvala co je novýho a ještě radši, že se vám konečně zadařila taková úroda embryjek, to je fakt zázrak :potlesk: Jen ten hyperstimulák, ale snad už máš to nejhorší za sebou a dáš se brzy dohromady, potom už jen vytoužený embryjko a to by bylo, aby to nebylo. Mám fakt radost a držím ti moc palce, aby ses konečně dočkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
9.6.17 09:23

Ahoj Děvčátka :mavam: nejak sem nemela cas moc reagovat :zed: prave končíme 31tt a velke finále uz pomalu na dohled :mrgreen: musim rict ze Oliver dava uz ted světu najevo ze se blizi jelikoz moje břicho je jak plne vetrelcu :mrgreen: pohyby jsou dosti bolestivé ale stoji to za to :srdce: jinak nas ceka posledni utz u meho dr a pak hura do poradny do porodnice :kytka: no a jeste ta slavná hematologie kde mi povedi kdy si pichat heparin opet :roll: doufam ze se tu mate vsecky báječné :kytka: vsem drzim pesti k porodu a v cekani na vysetreni a vsem „novým“ tehulkam moooooc gratuluji ja to rikala ze se podari :hug: :srdce: a tem ktere cekaji na dalnice posilam tehu bacilky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9497
9.6.17 21:23

@majja2 :mavam: :mavam: :mavam: jak dopadla dnešní kontrola? Doufám, že jste obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
9.6.17 22:01

@Jedna babička tak dnes stejně hodnoty jako v úterý takze příští úterý další kontrola a doktorka prý bude volat do Plzně a konzultovat s nimi co dál protože kdyby bylo potřeba porodit předčasné tak u nás na to nejsou zařízený. takže musíme doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí