Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek my ještě zjistili ze se docela dobre uklidni u tatínka. Asi vi ze od nej nic nedostane nebo necítí to mliko tak neřve. Jenže to jde praktikovat az kdyz se vrátí z práce. Ty jo kdyby jsme přešli na UM tak to si ani nechci představit
Jo a vyzkousej bílý šum to nas poslední 3dny taky docela zachránilo. ![]()
@mzat nádherná zpráva:) moc gratuluju:) hýčkejte se a užívej si to ![]()
pro mě velká motivace, už 6. den stimuluju na 3.ivf a potěší mě krásné zprávy…
@mzat Jůůů to je nádherné, až mi vyhrkly slzy. Holka, já Ti to tolika přeju.
Nádherné, nádherné.
![]()
@Lentilanek
bílý šum nebo zkusit pustit vysavač nebo digestoř, někdy to neskutečně pomůže. Držím palečky, ať to není toliko náročné.
@mzat nadhera, moc gratuluju!!!
![]()
@koblizeq budu moc drzet palce
Kdy ti tak vychazi cca odber? A uz jsi mela kontrolni utz?
@koblizeq taky mi to pomahalo. Drzim palecly at to tentokrat vyjde ![]()
@Tomička @Jedna babička dekuju moc ![]()
Mám teď dlouhý protokol, tak mi odběr vychází až na 3. nebo 4. července, kontrola mě čeká až příští pátek. Ted si píchám decapeptyl a čekám na menstruaci. Je to pro mě nové, dvakrát sem měla krátký protokol. Jezdíme do Natalartu v Plzni.
@Klarkulka1 bílej šum u nás nefunguje
zkoušela jsem ted mi usla zatím už 40 min spí to je nejdýl od 7 ráno tak doufám že jí to ještě vydrží a ja si odpočinu
…bradavky bolí jak je ma pořád v puse ale nastestí nic hrozného ale chtela jsem si vážit kolik vypije ale takhle když pije pořád to fakt nezjistím
@mzat moc moc gratuluji to jsou skvěé zprávy
juuuu
@Jedna babička dekuji u vysavače spí ale jeste jsem nezkoušela ho pouštět na usnutí
zkusíme ![]()
@koblizeq tfuj tfuj moc držím palce
taky jsem mela dlouhý protokol a mam z nej Štěpánku ![]()
@Lentilanek Ještě mě napadlo, co zafungovalo u nás a pak i u dalších známých, co se jim mimča vloni narodila. Malému jsme udělali v postýlce takového hnízdečko z kojícího polštáře, udělali jsme jakoby takové U a do toho jsme v rychlozavinovačce nebo spacím pytli. On měl „stísněný pocit“ a to ho strašně uklidňovalo. Vlastně na tomhle principu nyní fungují ty hnízdečka, jak se začali šít, nevím, třeba ho máš. Přešlo to nějako kolem 5tého měsíce, pak už ten strach jakoby z většího prostoru kolem něho v postýlce přešel. Zkuste, třeba vám to též zabere.
A pokud jsi takto vyčerpaná, nasaď si obyčejný pangamin, postaví tě na nohy. Může se i při kojení.
@Mommo píše:
@Tomička Ty máš ještě spoustu času, tak tam prcka pěkně nech…Já mám 8 dní do TP
Držím pěstičky, už se brzy dočkáš mamčo:-))), tak at to probehne hezky!
My uz mame 7 tydnu a zlobi nas prdicky, jinak ale to je nase zlaticko nejsladsi a prospivame.
@mzat Tyjo, to je nadhera tohle videt, kor kdyz clovek vi, jak dlouha cesta taky u Tebe ke snu vedla, moc gratuluju!
@Lentilanek Nemas Ty nejakou fotecku? Te dablice? Musi to byt narocne hrozne, ale predstavuj si, jak jsi tu diskutovala x mesicu zpatky a modlila se za to, co ted mas
(ne teda za to, aby mala nespala, ale vis jak to myslim:)
@koblizeq Moc Ti preju uspech, rika se do tretice vseho dobreho a verim, ze to treba vyjde nam obema:D
Stejne je zajimava diskuze IVF2016, kdyz je uz o rok vic…ale moc me nabiji, ze vetsina z vas uz se dockala… A my s @koblizeq a @ejbinka snad nekdy taky ![]()
@mzat to je úžasná zprava!
moc gratuluji a uzivej si to mamino
![]()
@Jedna babička dekuji zavinuji mam ji i oblozenou
nepomaha snes ani v kocere neusla uz mi zase od 14:00 nespi ![]()
@Vcela4 ja vim rikam si az se vyresi krmeni bude lip i se spanim snad
par fotecek prikladam ![]()