Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Carolin14 fakt by to chtelo ji zase udelat. Dekuju, castecne to ze me spadlo, ale porad je to jeste hrozne dlouha cesta. Samozrejme jsem moc stastna ![]()
@Klarkulka1 no jasne Terezka. Ja si tak matne vzpominam ze to bylo skoro pul na pul ne?
@mzat neboj, určitě to bude vsechno dobry
malý bojovnícek si k tobe našel cestu a za par měsíců budeš mít drobecka v náruči ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím se zánětem prsu, horečka 39,5. Musela jsem na pohotovost dostala antibiotika, oxytoxin před každým kojením a nějakou injekci na srážení horečky. O malou se téměř nemůžu starat jelikož ta horečka mě úplně odrovnala. Snad to brzo zabere a bude líp.
Blíží se další vlna porodů ze? Tak vše které to čeká držím moc palce ![]()
@Klarkulka1 Jezis chudis
at jsi brzy v poradku a je ti dobre
taky cekam kdo bude dalsi a hodi fotku maleho novopečeného uzlicku ![]()
@GaLeee my taky čekáme holcicku. Už ji domlouvám ať se přestane pudrovat a přichystá se ![]()
@Lentilkaaa83 to vis
musi vypadat uzasne na ten velky den
a kdy mas termin? Strasne to leti ![]()
@GaLeee příští pondělní. Nejraději bych to měla za sebou. Od včerejška mě s přestávkami bolí v kuse břicho. Zrovna. sedím u dr tak se modlím aby byl nějaký posun
@GaLeee jéé krása
no to jo…si říkám že to je nedávno co se dávala do kupy a ted mam malou už mesíc doma
![]()
jinak info ode me
tak včera jsem si zkusila co je mít peklo na zemi ![]()
málá mi naspala tak max 4 hod za celý den z toho v kuse 1× 2 hod…
jinak mezi klidem a koukáním řev bojkot kojení příjde mi že po tom co jsem prodelala střevní chřipku a mela mín mléka tak si víc zvykla na přísun ze stříkačky…řev řev…ani na procházce nespala
…na večer kdy nespala od 15:00 to manžel v 20:00 nevydržel a sjel pro láhev…( krmila jsem co 2 hod stříkačkou 60 ml cca…
předtím z prsa…mezi tím s prsa…) no do toh jsme si 2× střihli prdíky že to zkončilo rourkou…a jako třešnička bylo že se mi ucpal mlékovod…tak s tím ted bojuji…Štšpka nám nakonec usla ve 21:00…já už byla uplne vyřízená ![]()
dnes se modlím v dobrý den přijede tchýně tak ato to není voda na její mlýn…
jinak nevím jestli se to dá podle jedné zkušenosti posuzovat ale večer jsme jí dali tu flasku krásne si jí vzala…spala až ted do 5 ráno…( holky já měla prso jako kámen a druhé taky se tam neco dělo
)a ted jsme krásne nakojili tak snad jí přechod nebude dělat problémy…
jinak ta láhev proto že tech 60 ml každe cca 2 hod - krmím hodinu byl záhul a po víc jak mesíci už toho mam taky dost ![]()
ted se modlím za model jedno kojení příkrm druhé prsa tak jsem zvedavá a víte co když to nepujde dáme plne um a už se nebudu nervovat ![]()
Jinak už myslím že jsme se celkem zžili už s manželem víme co jaká pláč znamená kdy je to hlad kdy prdíky a kdy už je prostě jen ko…jo a krásne nám "plave " ve vaničce leháto jsme přestali dávat je to sice náročnejší ale malá si uživá a vydrží dýl…po tom se vetšinouv noci krásne vykaka…
holky hezky den a myslete na me s tou tchýní
![]()
jak se jinak daří vám jak prožíváte tehu a tak?
?
@jajah tak to zase neni tak zle, tak tfuj tfuj at se to konecne povede ![]()
@GaLeee
Tabulka super ![]()
@Lentilanek
Neboj, ono se to po tretim mesici zlepsi. U holky jsme bojovali s kojenim taky, dokrmovali strikackou, v sesti tydnech byla uz plne na UM. A to jsem si rekla, ze u druheho, pokud to taky tak bude jde hned na UM. Za ty stesy to nestoji a otazka lahve a kojeni. Zname se treba holka rozkojila pomoci lahve. Me treba malej diky lahvi prso bojkotoval, i kdyz mam savicku takovou, co ma napodobovat prso…
My ted bojujeme s bolenim briska, rve kdyz tlaci, rve kdyz prdi, porad rve rve a rve. Jsem taky hotova. Do toho je mi ho lito. Vcera vecer jel i manzel do non stop lekarny pro cipky, aby se vykakal. Uz to bylo neunosne…