Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Devcatka co kdyz tu tabulku zkusim aktualizovat??? Slo by jste mi napsali do zprav potřebné info k doplnění a tehulky co porodili tak datum narozeni a jmeno miminka? ![]()
@Jedna babička
Hipp combiotic jsem nezkousela. Dobre reagoval na nutrilon comfort nebo beba comfort. Me ho zabetonoval sunar. Musime pouzivat mliko HA kvuli alergiim v rodine. Tak jsem se vratila k nutrilonu HA a je to lepsi. Do toho fenyklovy caj, espumisan. Hlavně se zacina vic hybat, takze bude uz dobre. Taky mi projde, ze si trocho spurtil… Takze ono jedno s druhym..
Ahoj, tak zítra TP a zatím to na nic nevypadá. Chtěla jsem se zeptat jestli nechávají po ivf přenášet, když je celkem jasné, kdy k oplodnění došlo. Já mám z toho strach, aby se pak něco nepokazilo ![]()
@Lentilkaaa83 Ahojky, nevím jak v jiných porodnicích, ale tady u nas nikoho nezajímalo ze jsem po IVF, nikdo se na to neptal a nikdo to nezohledňoval. Takže věřím, že by mě nechali i přenášet, pokud bych neměla jiné komplikace. Takže neboj bude to v pohodě věř mimcu že vi samo kdy chce ven. ![]()
@Lentilkaaa83 Dcera rodila vloni v náchodské porodnici a též nikdo nezohledňoval, že je po IVF. Vnuk se narodil 3 dny po druhém termínu. Neboj se, miminko samo ví, kdy opustit bříško. Hlavně se nestresuj.
To jste mě nepotěšily. @Jedna babička a druhy termín berou co? Dle ms jsem měla termín v patek, dle utz zítra. To mě čeká i kontrola.
@Lentilkaaa83 Druhý termín měla dcera podle UTZ. Podle MS byl termín 9.06., podle UTZ 11.06. a vnuk se narodil 15.06., ale porod samotný se spustil večer po 20té hodině 14.06. kontrakcemi po 3 minutách. Neboj se, všechno bude v pořádku.
![]()
@Lentilkaaa83
nebala bych se. Ja kdybych nemela moc plodovky tak mne nechali klidne prenaset. A to nejsem nejmladsi, prvorodicka a v terminu by mel malej pry kolem 4,3kg. Neboj bude to v poradku ![]()
@Jedna babička @WmarliesW no já vzhledem k tomu co se stalo při prvním tehu bratrankove současné ženě mám strach
furt měla vše ok a nakonec bylo po termínu pozdě a rodila mrtvou holcicku. Jsem si dala procházku po vesnici tak uvidíme zda to s ní nehne:-)
@Lentilkaaa83 ja po ivf prenasela 5dni a mela jsem jen jeden tp…pry kazda trouba pece jinak byla bych v klidu cca kolem tech 10 dni nechavaji zalezi ns okolnostech ![]()
Tak po dnešní kontrole stále 2v1. Pokud se neumodri tak ve čtvrtek večer nástup a v patek bude malá s námi
@Lentilkaaa83 treba se do ctvrtku umoudri, kazdopadne preju at vse probehne jak ma
Ahoj holky, všechny moc zdravím
dneska nam je měsíc, uteklo to jako voda
vsem moc preji hodne sil pri snažení, ostatním cekajicim pohodovy porod a vsem maminkam hodne sil a zdraví ![]()