Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat píše:
Jinak holky dneska po kontrole 8+4
Nadherny broucinek malinky. Drzte se oba.
@mzat Nádherný piškotek, až mi slza ukápla. Užívejte si každého dne, to těhu rychle uteče.
Už teď se těším na další fotečku. ![]()
Ahoj devcatka beru dnes treti den clostilbegyt, ale rozhela se mi strasne silna menstruace s velkyma kusama srazenin, ze by pusobil tak rychle a takhle? Jajy jste meli vy ucinky clostiku? Dnes bude prvni injekce. ![]()
@majja2 Ahoj holky,
jak se vám daří? Pevně věřím, že malá pěkně baští a pomaloučku rostete a sílíte. Snad už máte dovolené i klokánkování.
Moc na vás myslím. ![]()
@Jedna babička daří se nám dobre-porat se trochu zadychavame
klokankujeme když to jde.dnes jsme zkoušeli přiložit ale chudinka ještě nevěděla co se deje-má pořád sondu na jídlo pusou taky bych nechtěla aby mi tam cpali něco dalsiho
.jinak každý den něco málo pribereme dnes máme 1198g.
@majja2 To jsem ráda, to jste šikulky. Páni, to je přírůstek skoro 200g, to je nádhera. Jen tak dál. Mám radost a zase se nám holčičky ozvěte, jak se vám daří.
Ahoj holky. Jak sem už moc nikdo nepřispíva a nevybíha upozornění úplně jsem na vas zapomněla
1.7. ve 14:06 se nám narodila Valentinka. Malá je v pořádku, já už budu snad taky.
@Lentilkaaa83
jeee gratuluji je krasna
a co porod? Hlavne ze mas vse za sebou a uvidis ze den ode dne bude lip pak prezit 6N a koliky ale ty se vam treba vyhnou
jeste jednou obri gratulace a at vem delajen a jen radost ![]()
@Lentilanek děkujeme. Samotný porod rychlý. Ale to vyvolávání předtím bylo šílené. Bylo už v pátek ale zastavilo se to, tak to nechali na sobotu. Nějak v 11 pichli vodu v 13 kontrakce po 2 minutách. Byla jsem už tak ko ze jsem mezi nimi spala. Dr přišel o pul 2 a začalo se.
Jinak dnešní noc byla naprosto příšerná. Malou jsem musela dát k sestrickam, já měla brutální zimnici a chvílemi jsem byla až v křeči. Bez teploty, ale lilo ze mě a propotila jsem 3 košile a peřiny
@Lentilkaaa83 velika gratulace, je krasna jako princeznicka. Preju vam jen same zdravicko a stesticko
![]()
Dobre ranko, dnes jdu na kontrolni ultrazvuk jestli reaguji vajecniky na stimulaci. Jsem uplne napnura jako struna ![]()