IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
3.7.17 14:35

Ahojky děvčátka :hug: tak po dnešní kontrole spojené s nástupem na mateřskou musím konstatovat obrovskou radost! :dance: Oliver se umoudřil a máme hlavu dole :dance: :srdce: :mrgreen: a samo všecko v pořádku :kytka: ted už jen odpočet do TP :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
3.7.17 15:13

@GaLeee tak to je skvele :hug: preju aby vse probehlo uplne v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.7.17 16:14

@iubire moc dekuji :hug: a verim ze u tebe to zabere!!! :kytka: musi :hug: preji tez hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
3.7.17 16:18

@GaLeee jupi no to je hodnej kluk :*. Tak ted uz jen aby vse probehlo hladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
3.7.17 18:36

@GaLeee To to uteko. Nedávno jsme Ti tu všichni drželi vše, co jsme měli, aby jsi se zbavila hematomů a ty už budeš za chvíli rodit. Jsem ráda, že je vše v pořádku a už nyní se těším na malého Olíka v reálném světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.7.17 19:06

@Jedna babička strasne moc me ta podpora od vas a ostatních maminek ci čekatelek pomohla :srdce: uz se řitime do finise :dance: take uz se nemuzem dockat a hned jak se tak stane, podám info a foto :hug: :srdce: a pak i specialni foto Oliverka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.7.17 18:46

Ahoj, tak mám za sebou opu, měla jsem 10 folikulů a z toho 9 vajíček vhodných k oplodnění. Tak teď se asi dáme na modlení, aby nám to do třetice vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.7.17 19:04

@koblizeq je tak to ti gratuluji a preji aby byli vsechny oplodneny a drzeli se. U me ultrazvuk zatim negativni, pry zadnou reakci na clostik a prvni 2 injekce nevidel, takze pokud se do patku nestane zazrak tak to stopnou, ze pry to nema cenu. Ale je mi to divny, protoze mi do ted muj gyndar vzdy bejaky zraly folik videl. Kolem 10 dc. Ale je duvne ze clistik nezabral. Takze injekce pichan zatim dal, luveris a bemfolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
4.7.17 21:22

@koblizeq super krasny pocet :hug: @iubire neboj 6dc je hrozne brzo, jeste tam nejaky naroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.7.17 21:26

@mzat dekuji za podporu, docela mne doktor odrovnal, kdyz rekl po 5 dnech clostiku zadna reakce? Ale ja si myslim, ze 5 dnu je hrozne malo. No uvidime picham dal. Dokonce samaaaa :) jen ten Luveris trosku boli, ale jde to. Ve ct etek mam pichat k tem dvema o olpram. Snad tam nejake dozraje. Zatim necitim zadne zmeny, jen obcas baval po injekci a od vcera vecera sem tam dloube ve vajecnikach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.7.17 21:27

@mzat ale i tak se snazim byt v klidu a myslet pozitivne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
4.7.17 21:42

@iubire urcite je potreba myslet pozitivne, bez toho to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.7.17 08:35

Dobre ranko devcatka, preji vam krasny slunecny den plny pohody. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.7.17 09:58

Teď sem mluvila s embryolozkou, Máme jen 4 oplodněna vajíčka a doporučila mi vkládání 2 už 3.den, zítra se to rozhodne…měli jste ET někdo 3.den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
5.7.17 11:00

@koblizeq ja mela 3denni. Jen pozor na vkladani dvou aby ses nepripravila o pokus ivf na pojistovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí