Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky děvčátka
tak po dnešní kontrole spojené s nástupem na mateřskou musím konstatovat obrovskou radost!
Oliver se umoudřil a máme hlavu dole
a samo všecko v pořádku
ted už jen odpočet do TP ![]()
@GaLeee tak to je skvele
preju aby vse probehlo uplne v poradku ![]()
@iubire moc dekuji
a verim ze u tebe to zabere!!!
musi
preji tez hodne stesti ![]()
@GaLeee jupi no to je hodnej kluk
. Tak ted uz jen aby vse probehlo hladce
@GaLeee To to uteko. Nedávno jsme Ti tu všichni drželi vše, co jsme měli, aby jsi se zbavila hematomů a ty už budeš za chvíli rodit. Jsem ráda, že je vše v pořádku a už nyní se těším na malého Olíka v reálném světě.
@Jedna babička strasne moc me ta podpora od vas a ostatních maminek ci čekatelek pomohla
uz se řitime do finise
take uz se nemuzem dockat a hned jak se tak stane, podám info a foto
a pak i specialni foto Oliverka ![]()
Ahoj, tak mám za sebou opu, měla jsem 10 folikulů a z toho 9 vajíček vhodných k oplodnění. Tak teď se asi dáme na modlení, aby nám to do třetice vyšlo ![]()
@koblizeq je tak to ti gratuluji a preji aby byli vsechny oplodneny a drzeli se. U me ultrazvuk zatim negativni, pry zadnou reakci na clostik a prvni 2 injekce nevidel, takze pokud se do patku nestane zazrak tak to stopnou, ze pry to nema cenu. Ale je mi to divny, protoze mi do ted muj gyndar vzdy bejaky zraly folik videl. Kolem 10 dc. Ale je duvne ze clistik nezabral. Takze injekce pichan zatim dal, luveris a bemfolu
@mzat dekuji za podporu, docela mne doktor odrovnal, kdyz rekl po 5 dnech clostiku zadna reakce? Ale ja si myslim, ze 5 dnu je hrozne malo. No uvidime picham dal. Dokonce samaaaa
jen ten Luveris trosku boli, ale jde to. Ve ct etek mam pichat k tem dvema o olpram. Snad tam nejake dozraje. Zatim necitim zadne zmeny, jen obcas baval po injekci a od vcera vecera sem tam dloube ve vajecnikach.
@iubire urcite je potreba myslet pozitivne, bez toho to nejde
Dobre ranko devcatka, preji vam krasny slunecny den plny pohody. ![]()
Teď sem mluvila s embryolozkou, Máme jen 4 oplodněna vajíčka a doporučila mi vkládání 2 už 3.den, zítra se to rozhodne…měli jste ET někdo 3.den?
@koblizeq ja mela 3denni. Jen pozor na vkladani dvou aby ses nepripravila o pokus ivf na pojistovnu.