IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
28.6.17 21:10

@iubire kdepak, já půjdu max za mesic rodit. Byla jsem na dvou ivf a jednom Ket a jsem na konci 36 týdne. Takže vím přesně jak ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
28.6.17 22:00

@Susan23 je gratuluji, takze se podarilo. To je skvele jsem rada, preji ti at je vse v poradku a urcite si pisneme, byvam tu kazdy den :hug: a co to bude? Chlapecek nebo holcicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
29.6.17 06:51

@iubire Moc moc držím vše co má, abys to vše zvládla jak se říká bez ztráty kytičky. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.6.17 08:20

@iubire holka, Gabriela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.6.17 09:09

Zpravy ode me a Štěpánky :)

Predne vas vsechny moc a moc zdravime :mavam: KONTROLA: ja bohuzel pujdu az tak za 14dni - doktor ma dovcu ale citim se dobre uz nekrvacim nic neboli jen sex jeste nee :oops: pockam az po te kontrole ;) S malou jsme byly na mesici a vse ok :) uz ma 53 cm (narozena 49cm) a mame 4kg takze super :palec:
ME TRABLE S KOJENIM: takze se to tak nejak ustalilo - takze kojim prez den pred um a pak vzdy mezi a v noci pouze kojim..zatim um prez strikacu ale uz jsem si nejak zvykla :mrgreen: verim ze do tech alespon 3mesicu to dame stuj co stuj :)
VYCHOVA :mrgreen: holky narazila jsem na dve super knizky :palec: ROZVIJEJ SE DETATKO - od narozeni do roka vcera mi prisls a uz jsem na 120 strance saju to jako houba :mrgreen: A pak POHYBOVE HRY A CVICENI S MIMINKEM

Ne ze bych chtela byt super matka ale abych vedela co rozhodne nedelat nebo jak smysluplne travit s malou cas???

Jinak uz mame trosku svuj rytmus uz vim co a jak tak je to o mlc veselejsi a obe jsme spokojene :palec:

PRDIKY, KOLIKY - bojujeme krom vsech moznych preparatu se mi osvedcilo mit malou hodne rozbalenou pomaha koupel a rourka zaplad buh za ni i kdyz nerada ale pouzivam ji nekolikrat denne a mala je klidnejsi vic se vyspi

Takze maminkam i miminkum zdar a pevne nervy :mrgreen:
@Susan23
8o 8o ty jo 36 sakra to to leti tak se tesim pak na zpravu co a jak porod :hug: @iubire
Tfuj tfuj hodne zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.6.17 09:35

@Jedna babička dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.6.17 09:37
@Susan23 píše:
@iubire holka, Gabriela :D

Juuu nadhera, takze princeznicka. Krasne jmeno. Tak se drzte obe :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.6.17 09:42

@Lentilanek Dekuji, jsem trosku napjata, ale musim se drzet v klidu a nemyslet na to. Furt radsi neco delam doma, abych zaprahla mozek. Jen nevim co mam ted delat. Dostala jsem nabidku do prace, mela byvh nastoupit v pondeli pokud se rozhodnu, ale myslim na to ze ted budu muset byt v klidu a caste navstevy v klinice a hlavne, kdyby se podarilo ze se vajicko oplodni a bude vlozeno, tak je asi urcite lepsi byt v klidu a nestat v praci 12 hodin, ze? Bala bych se ze potratim. Miminko je na prvnim miste, takze nenastoupim. A je rozhodnuto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.6.17 11:18

@iubire drzim palecky at se zadari :hug:

@Susan23 tak tfuj tfuj at vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.6.17 11:20

@Lentilkaaa83 dneska mas tusim nastup do porodnice, tak at to jde vse hladce a dej vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.6.17 11:22

Jinak holky dneska po kontrole 8+4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
29.6.17 11:25

@mzat Ježíš to je krásný, takový cvrcek :srdce:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
29.6.17 11:29

@mzat děkuji, od rána mě s přestávkami bolí břicho, tak čekám, zda se to do nástupu nerozjede :) pěkná fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.6.17 11:39

@Lentilkaaa83 treba se zadari a pujde to samo ;)

@Carolin14 :* dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.6.17 13:47

@Susan23 juuuu jmenovkyně :srdce: super volba! :potlesk: :mrgreen: ja sem tesim na pondeli ofiko jdu na materskou a 35tt v rozjezdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí