Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, taky jsme se konečně dočkali, v pátek se nám narodila ta naše ňufinka Nikol
, je to drobeček 2880g a 47cm. Už jsme doma od včera a dnes jsme měli termín ![]()
@Mommo jezis ta je nadherna
takovy andilek
. Moc gratuluju vam obema holky a samo i tatkovi
. Hezky to spolu zvladejte
@Mommo moc moc gratuluji k nikolce. je to krasna panenka. a ma nadherny datum narozeni muj muz jectez narozen 16.6.
tak at se vam spolecne dari a roste vam holcicky k vasi radosti. hodne zdravicka cele rodine.
@Mystik at roste klucina jen k vasi radosti a hodne zdravi cele rodine. ![]()
@mzat
ahoooj jak se dari tobe? nevolnosti uz si te nasly? a kdypak te ceka screening?
@Jedna babička jde o to ze se chci po ranu pustit po vode na lehatku a tedy zajiste namazana
pres poledne a vlastne zbytek dne me nikdo ven nedostane ani heverem
@Efka2015 pres Olika davam svuj mega bilej klobouk
zda se ze byl spokojeny ![]()
@Mommo to je panenka
obří gratulace princezny
at vam roste do same krásy
![]()
@majja2
moc zdravim a vzpominam. urcite uz jsi s malou laurinkou. jak to holky zvladate?
@GaLeee tak nam holka s olikem nikam neuplav
jeee taky bych si jen tak lehla a nechala se unaset proudem… ch jo misto toho musim do rachoty
Devcatka, tak u nas screening dopafl ba 1*. Mimisek je v naprostem poradku, CRL 67mm a jsme 13+0
Pry se da podle pohlavniho pahorku poznat pohlavi? ![]()
@Jedna babička to jeste vubec netusim. Ani nevim zda mi da zadanku dr. nebo se objednavam sama? Nastesti me
zatim nepotkalo, ale je mi casto tezko od zaludku a moc nevim co s tim. Jinak mam neustaly hlad
![]()
@Jedna babička od soboty jsme spolu. příjezd a seznamování se s místním prostředím bylo fakt hustý ale teď uz je to dobrý. Laurinka je zlaticko je to moje maličká zabicka zatím ji můžu jen hladit v inkubatoru ale je to i tak nadherny ![]()
@majja2 tak to jsem moc rada. az budete moci klokankovat budete zase o krok dale. uzivejte se vzajemne a at mala zabicka pekne roste.