Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha ahoj…
a co používáš na prdíky? nerourkuješ ja to tedy nesnáším mam strach abych jí neublížila ale když vidím že jí to pomůže…já jsem zjistila že se dobře vykaká když si „zaplave“ ve vaničče to pak má bez breku plnou plenku
…
jinak holky nevíte co a jak na ten ucpanej mlékovod? nemela jste to nekterá?
@Mazlucha je krásnounek ![]()
@Lentilanek
Taky rourkuju. Na brisko fenyklovy caj, ted infacol, mam koupeny espumisan, davam probiotika. Jinak on na to trpi, ale ted je to extrem, myslím ze to je sunarem. Zmenila jsem mliko tak musim pockat, snad na neho bude lip reagovat. Masiruju pupikem, teplo na brisko nepomaha.
@Mazlucha
taky vybavena no ja jeste jim probiotika ja koupila jsem biogaiu a babyclam…vsude stejne koukam tak drzim palce je to hruza tyhle problemy ![]()
@Lentilanek
To vis no, druhy dite, takze uz vim, co muzu cekat, proto lekarna natriskana. Kup si misto biogai biopron, je to to same, jen je o pulku levnejsi ![]()
@Mazlucha ten jsem koupila jako první ale už ho bereme skoro mesíc a nic moc
zdá se mi že nezabírá nic
![]()
@Lentilanek
Je to tezky, ještě muzes zkusit ten infacol. Holt prvni tri mesice jsou nejhorší.
holky chybí mi cca. 150j Gonalu. Nezbylo prosím doma někomu nevyužito? Děkuji ![]()
Ahoj děvčátka, prosim vás, když se hooodne namažu krémem mužu se na chvilku vyvalit na slunku?
jsem v 33tt
@Lentilanek @Mazlucha Nezkoušeli jste na to kakání a bolavá bříška čípky Viburcol nebo pak konkrétní homeo? U nás to vloni malého moc pomohlo. A pak ještě jediné mlíčko, které mu nedělalo v břiše problémy byl Hipp combiotic. Všechna ostatní ho betonovala. Ať je brzy lépe, ty prdy jsou mnohdy síla.
@GaLeee no ja ti nevim nooo po tech tvych askapadach v zacatcich. prece jen je slunko kolem poledne hodne prudke. nooo zkus to na chvili a uvidis co na to bude rikat maly v brisku. mozna zacne radit ze pujdes radeji do chladku.
@Jedna babička my jsme začali na hippu a pak mi přišlo že má malá po nem bolení břicha…to ale asi byly ty prdíky ale ted už to vím i jak na ne…no a tak jsem dala nutrilon a ten jak jsem začala přidávat na ml…tak jí začal betonovat
doktorka mi říkala že by bylo dobré dávat jeden typ um aspon 3 týdny at ji v břiše nedělám bordel no
nejraději bych zkusila ten hipp zpátky ![]()
@Lentilanek nase maleho nutrilon a sunar tedy betonoval strasne po nutrilonu jeste ublinkaval. ten hipp zafungoval po tydnu a pak uz to bylo ok ale je pravda ze k tomu mel ze zacatku u prechodu z mlika na mliko cipky homeopatika a espumisan. ale pri teto kombinaci vseho se z nej stalo zlate mimino. on ten hipp obsahuje jako jedine mliko probiotika a prebiotika dcera to kombinovala i s kojenim a nakonec to fakt sedlo. ale kazde mimi je jine musis to zkusim ale fak je potreba pockat aspon 10 dnu nez si brisko zvykne.
Ahoj, nevím, jestli si me pamatujete, včera to byl rok, co jsem byla na transferu a 10.3. se nám narodil Tomíček.
Ale k věci.. bohužel jsme od měsíce museli přejít na UM a na Hipp combiotic nedám dopustit, dávala jsem k tomu ještě infacol a bylo to v pohodě, ted po třech měsících už úplně bez problémů, na prdy si už ani nevzpomeneme:o)
No a všem gratuluji, byla to tady velmi úspěšná diskuse
@GaLeee píše:
Ahoj děvčátka, prosim vás, když se hooodne namažu krémem mužu se na chvilku vyvalit na slunku?jsem v 33tt
Dala bych si přes břicho ctvercovou plinku. Tvé tělo si teplotu koriguje např. pocenim, mimco tohle neumí ![]()
@GaLeee AHoj, tak mě už do tabulky psát nemusíš. Nebo alespoň v dohledné době ne. Žádná sláva se nekoná ![]()