Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka no to vis ze skocime, jen jsrm z toho rozhozena no.
@iubire verim, ze z toho musis byt rozladena. Priste to klapne
@mzat no uvidime, jeste druhy pokus a oak jedine darkyne, me by bylo jedno kdyby mi nekdo i embrijko daroval, proste tak touzim po miminku, ze uz me napadaji blbosti.
@iubire to nejsou blbosti já se taky smiřovala pomalu s DV, ale nakonec bylo embryjko i s myma. Přeju ti ať to výjde
@mzat promin ten posledni smajlik je preklik mel tam byt tento
pisu pres telefon
Holky meli jste v sestinedeli natekly nohy? da se proti tomu neco delat?
@majja2 ja ne ale osobne si myslim davat si nohy na horu a jestli jsi tim trpela v tehu tak takove to zavodneni casem vycuras nam rikali v porodnici…zkus se zeptat detske doktorky me v 6N hodne poradila i se mnou asi maji zkusenosti ![]()
@majja2 ja také ne, ale kamarádka ano a bylo ji doporučeno zvýšit příjem bílkovin a samozřejmě taky to že se to samo srovná.
Díky holky-jak celej den stojím u inkubatoru mám nohy jako slon a i to bolí tak snad to brzy ustoupí. ![]()
Ahoj holky, všechny moc zdravím a všem přeji moooc stesticka..Nestíhám docitat
.Posílám alespoň foto ![]()
@majja2 ano ja. Jedla jsem hodne jogurtu, pila mlecne drinky a mliko. Preslo to do tydne.
@NikčaŠulová gratuluju ke krásné holčičce
přeju vám moc zdraví a štěstí ![]()
Ahoj, mohla bych připojit dotaz??? byla jsem tu mezi Vámi už minulý rok. Právě včera mi začal koloběh zvaný 2. IVF.. první jsme měli minulý rok v srpnu - dlouhý protokol - 21.DC Diphereline a po 15 dnech stimulka Puregonem, při OPU jsem měla 13 vajíček, 8 z nich bylo zralých a všechny se podařilo oplodnit s ICSI.. Bohužel hned nějak 2. den prodloužené kultivace to 4 vzdali - zdegenerovali.. Další 3 to taky vzdali v průběhu a zbylo v den transferu jen jedno a to bylo nekvalitní a nevyvinulo se do blastocysty, ale i tak mi ho zavedli.. Ale z výrazů všech bylo jasné, že šance vlastně moc nejsou, že by to byl zázrak.. Zázrak se stal, testy i krev po 14 dnech byly pozitivní ale jak se dalo čekat, ebryo bylo špatné a skončilo to spontánním potratem v 7 nebo 8.tt. Nyní tedy začínáme znovu dlouhý protokol, včera 22.DC jsem dostala píchnutý Diphereline a 28.7. mám jít na UZ a když to bude OK, začne se se stimulací. Ale co je můj dotaz: Ty které jste dostali Diphereline okolo 20. DC, kdy jste po něm začaly krvácet??? Já jsem trochu v šoku, protože už včera, když jsem přišla do práce jsem objevila nahnědlý hlen a dnes mě bolí břicho jak před MS a slabě krvácím.. Cykly mám ale okolo 30 dní a pokud si to dobře pamatuju, tak jsem minulý rok po Dipherelinu ani MS nedostala… MÁTE S TÍM NĚKDO PROSÍÍÍÍM ZKUŠENOST??? Jinak jedno dítko mám zázrakem přirozeně, ale od té doby prostě zdravotní komplikace a nejde to
Díky moc za jakoukoli odpověď. ![]()