Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat
co se stalo? Ty jsi nejak koncila prvni trimestr vid? Achjo proc se tohle deje ![]()
Holky dekuju moc za podporu. Dneska sme sli na ko a mela sem byt ve 12tt, bohuzel srdicko uz netlouklo. Je to pro nas fakt rana a vubec nevim jak to prekonat a nabrat zase silu. Uz sme se tak moc tesili a najednou zase ta prazdnota.
@mzat to je mi moc lito, drz se zlaticko, stale je nadeje. Das se do poradku a zacnete znovu.
![]()
@mzat moc me to mrzí příroda asi ví co dělá ale neztrácej nadeji posmutni a jak budeš zase připravená zkusíte to znovu
posílám velké obetí drz se a neztrácej naději ![]()
@iubire @Lentilanek dekuju holky, nezustava nam jina moznost nez to prekonat a jit dal
@mzat tek jsem se rozhodla ze sem po par mesicich kouknu a vidim tohle
.. ten 12tt je krizovej, stava se to bohuzel pomerne casto.. tak preju nabrani sil a brzy zase mimi v brisku ![]()
Holky moje ja zacinam 8 mesic, bricho mam velky jak jsem myslela ze bude v 5-6 mesici. takze vzhledove a pohybove dobry, ale dost mi tam mala vevnitr tlaci, jak je schovana… takze zejmena ted- v tech vedrech -jsem docela nefunkcni. skoro nemuzu jist, davam hlavne ovoce a piti- zatim jsem nabrala 5 kg.. ale dikybohu holcicka roste tak jak ma a zrejme si tam dle 4D ultrazvuku v pohodicce hovi.. uz se to blizi, zacinam se tesit na porod a az tu nasi kocicku uvidim.
Nedokazu si predstavit ze bude s nama novej clovek a jen nas!…musim se priznat, ze na IVF uz jsem uplne zapomela.
@ronia děkuju, tobě už se to hooodně blíží, tak přeju pokud možno rychlý a co nejméně bolestivý porod. Hlavně ať je vše v pořádku
Holky mam takovy asi hloupý dotaz za ktery se predem omlouvam
ale taky se vam stava ze jdete na malou, a pak jeste 10-15 min curate???
trosku me to desi
nebo mi ten certik zdime mocak? ![]()
@GaLeee píše:
Holky mam takovy asi hloupý dotaz za ktery se predem omlouvam![]()
ale taky se vam stava ze jdete na malou, a pak jeste 10-15 min curate???
trosku me to desi
nebo mi ten certik zdime mocak?
Zdime ti ho, vylozene naa nem skace
jinak ahooj, uz se to blizi co? Jsme od sebe tyden,–) co si pamatuju, jak to zvladas? ![]()
@mimins to je masakr
Jojo mam za to ze jo TP 14.8
no muzu ti rict ze je to drsny v tech vedrech, ale diky bohu se vyhýbá otekani
jen funim jak dromedard
a sem extra lina a unavena
koncim 37tt - 11kg na vrch
a malej měl v pondeli 2630g
a vse naprosto ukázkové ze by kde jaka maminka mohla závidět
coz nas vsecky mile prekvapilo po tom vsem
a jak se citis ty?? ![]()
@mzat ahoj kočko, jdu te povzbudit
taky jsme se dlouho snažili, čekali jsme miminko a přestalo mu bit srdíčko, bylo to hrozny, ale ver mi, ze příroda vi, co děla… zjistila se vada, Turneruv syndrom
a ted mi tu po roce od potratů spinka skoro 2 měsíční Verunka
věřím, ze to mělo důvod a priste uz to bude vsechno v pořádku
posílám moc sil a objetí, aby bylo brzo lip ![]()
@Carolin14 děkuju, trošku si mě povzbudila. Přiznám se že od revize je to už lepší a snažím se soustředit na jiné věci, abych na to nevzpomínala a nemyslela. Pokud se jednou chceme dočkat uzlíčka stejně nám nezbývá nic jinýho než bojovat dál. Můžu se zeptat jak to po tom potratu probíhalo u vás dál? Podstupovala si další ivf nebo jste měli ket? Vzhledem k tomu, že marodím už skoro rok potřebuju si tak nějak rozmyslet co dál. Předem děkuju
A jak to jinak zvládáte s další členkou rodiny?
@mzat ach jo, to mě mrzí. Posílám hodně sil do dalších bojů
@GaLeee já to měla tak, že jsem se vyčůrala, šla spát a za 5 minut jsem šla znovu. A takhle třeba 5× než se mi podařilo usnout..