IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
18.7.17 21:10

@mzat :( co se stalo :,(…hodne sil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
18.7.17 23:03

@mzat 8o :,( co se stalo? Ty jsi nejak koncila prvni trimestr vid? Achjo proc se tohle deje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
18.7.17 23:42

Holky dekuju moc za podporu. Dneska sme sli na ko a mela sem byt ve 12tt, bohuzel srdicko uz netlouklo. Je to pro nas fakt rana a vubec nevim jak to prekonat a nabrat zase silu. Uz sme se tak moc tesili a najednou zase ta prazdnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
20.7.17 07:19

@mzat to je mi moc lito, drz se zlaticko, stale je nadeje. Das se do poradku a zacnete znovu. :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.7.17 10:37

@mzat moc me to mrzí příroda asi ví co dělá ale neztrácej nadeji posmutni a jak budeš zase připravená zkusíte to znovu :hug: :hug: posílám velké obetí drz se a neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
20.7.17 10:56

@iubire @Lentilanek dekuju holky, nezustava nam jina moznost nez to prekonat a jit dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.7.17 13:05

@mzat tek jsem se rozhodla ze sem po par mesicich kouknu a vidim tohle :,(.. ten 12tt je krizovej, stava se to bohuzel pomerne casto.. tak preju nabrani sil a brzy zase mimi v brisku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.7.17 13:14

Holky moje ja zacinam 8 mesic, bricho mam velky jak jsem myslela ze bude v 5-6 mesici. takze vzhledove a pohybove dobry, ale dost mi tam mala vevnitr tlaci, jak je schovana… takze zejmena ted- v tech vedrech -jsem docela nefunkcni. skoro nemuzu jist, davam hlavne ovoce a piti- zatim jsem nabrala 5 kg.. ale dikybohu holcicka roste tak jak ma a zrejme si tam dle 4D ultrazvuku v pohodicce hovi.. uz se to blizi, zacinam se tesit na porod a az tu nasi kocicku uvidim.
Nedokazu si predstavit ze bude s nama novej clovek a jen nas!…musim se priznat, ze na IVF uz jsem uplne zapomela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
20.7.17 13:23

@ronia děkuju, tobě už se to hooodně blíží, tak přeju pokud možno rychlý a co nejméně bolestivý porod. Hlavně ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.7.17 21:10

Holky mam takovy asi hloupý dotaz za ktery se predem omlouvam :oops: :zed: ale taky se vam stava ze jdete na malou, a pak jeste 10-15 min curate??? 8o trosku me to desi 8o nebo mi ten certik zdime mocak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
20.7.17 23:10
@GaLeee píše:
Holky mam takovy asi hloupý dotaz za ktery se predem omlouvam :oops: :zed: ale taky se vam stava ze jdete na malou, a pak jeste 10-15 min curate??? 8o trosku me to desi 8o nebo mi ten certik zdime mocak? :mrgreen:

Zdime ti ho, vylozene naa nem skace :-D jinak ahooj, uz se to blizi co? Jsme od sebe tyden,–) co si pamatuju, jak to zvladas? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
21.7.17 04:50

@mimins to je masakr :mrgreen: Jojo mam za to ze jo TP 14.8 :srdce: no muzu ti rict ze je to drsny v tech vedrech, ale diky bohu se vyhýbá otekani :potlesk: jen funim jak dromedard :mrgreen: a sem extra lina a unavena :lol: koncim 37tt - 11kg na vrch :oops: a malej měl v pondeli 2630g :dance: a vse naprosto ukázkové ze by kde jaka maminka mohla závidět :kytka: coz nas vsecky mile prekvapilo po tom vsem :oops: a jak se citis ty?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.7.17 08:21

@mzat ahoj kočko, jdu te povzbudit :hug: taky jsme se dlouho snažili, čekali jsme miminko a přestalo mu bit srdíčko, bylo to hrozny, ale ver mi, ze příroda vi, co děla… zjistila se vada, Turneruv syndrom :roll: a ted mi tu po roce od potratů spinka skoro 2 měsíční Verunka :srdce: věřím, ze to mělo důvod a priste uz to bude vsechno v pořádku :hug: posílám moc sil a objetí, aby bylo brzo lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
21.7.17 09:12

@Carolin14 děkuju, trošku si mě povzbudila. Přiznám se že od revize je to už lepší a snažím se soustředit na jiné věci, abych na to nevzpomínala a nemyslela. Pokud se jednou chceme dočkat uzlíčka stejně nám nezbývá nic jinýho než bojovat dál. Můžu se zeptat jak to po tom potratu probíhalo u vás dál? Podstupovala si další ivf nebo jste měli ket? Vzhledem k tomu, že marodím už skoro rok potřebuju si tak nějak rozmyslet co dál. Předem děkuju

A jak to jinak zvládáte s další členkou rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.7.17 09:36

@mzat ach jo, to mě mrzí. Posílám hodně sil do dalších bojů
@GaLeee já to měla tak, že jsem se vyčůrala, šla spát a za 5 minut jsem šla znovu. A takhle třeba 5× než se mi podařilo usnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí