IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
29.7.17 09:36

@Lentilanek to je k zbláznení, uz od stredy špiním ale kontrakce pravidelné ne :zed: ze stredy na ctvrtek to bylo husty takove bolesti co me vzbudí neznam ale zase ne pravidelne a vana to uklidnila :oops: že bych se otevirala kdyz takhle ucmrndavam? :nevim: jedine co se drzi jak ho*no kosile jsou křížové bolesti :pocitac:, bože jestli tohle bude až do termínu tak se asi zblázním trpim jak pes :cert: v pondeli mame poradnu tak doufam!!!že si nás tam nechají s nějakým fajn nálezem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.7.17 10:20

@GaLeee :palec: hele nekoukej na to jestli mas pravidelne…me rekli prijedte az budete mit pravidelne a nebo kdyz budou silit no tak kdyz jsem prijela do porodnice pravidelne jsem nemela litalo to ruzne slaba silna..takze tak ale tedy nekrvacela jsem a bolesti mi sli jen do podbrisku rika se ze podle toho jak je mimco hlavou otocene jdou bolesti do zad nebo do podbrisku :think: se spinenim nemam zkusenost ja mela jen zabarvenou hlenovou zatku…preji ti at se to brzo rozjede a mas to za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.7.17 11:57

@koblizeq hele my spermio taky des, hlavne spetna pohyblivost a nicmoc morfologie, ale esi ses ty cajk, tak je to leppsi nez naopak. zkuste jiny car a delali vam icsi? asi jo. nam sanus pardubice vyslo i se spatnym spermiem, ja bych taky nevzdavala a slysela sem, ze brnensky Helios sou sikovny, mrkni k nim na poradnu treba, ja s nima kontultovala rada, ale zkusenost nemam.
@mzat pekne si odpocni, podzim pride cobydup.
@GaLeee panecku, to se ti to pekne rozjizdi, tak hlavne at to nekrvaci moc, to pak radsi na pohotovost pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.7.17 14:19

@Taza mě tělo funguje jak má. partner má zhoršení pohyblivost a morfologii. Dvakrát jsme měli icsi a teď dokonce cosi a stejně nic…Brno je pro nás 6 hodin cesty :,( zkusíme v Plzni druhý car co tam je…a kolikátý pokus se vám povedl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.7.17 14:22

@koblizeq a nebo praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
30.7.17 20:07

Ahoj všem novým i těm co pamatuji - jen chci pozdravit a podpořit vás všechny tady :) :hug: :kytka: My už máme doma 4-měsíčního bobaska a všem držím pěsti ať se také dočkate :srdce:…a že my byli celkem beznadějný případ…manžel po smrtelně vážné nemoci a já jak s hormon. problémy tak i s řekněme s fyziolog. překážkami pro otěhotnění, se nám nakonec zdařilo díky naší víře a skvělému CARu. Proto to holky určitě nevzdávejte myslím na vás :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
31.7.17 06:50

@Violka81 :mavam: gratuluji to je super tvoje prezdivka je mi povedoma jsem rada ze jste se dockali :kytka:
Bobaskovi preji krasny stastny a naplneny zivot :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.7.17 12:15

@koblizeq no u nas padla kostka na poprve @Violka81 jaky je ten vas uspesny car???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.7.17 16:50

Holky lezu po zdi :,( kontrakce po 2 min a ne a ne se otevírat po ranni kontrole na otocku domu a jsem tu zpet a uz v procesu… bolesti mam od pul3 od rana hodka klid a jinak jedem bomby. Za par jdem na přípravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
31.7.17 17:19

@GaLeee zlati tak drzim palecky at to mate brzo za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
31.7.17 17:20

Ahojte :mavam: nakonec sem vyfasla lazne. Byla ste nektera ve frantovych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
31.7.17 18:37

@GaLeee moc moc držím palečky, ať se to hne a Oliverek je brzy s vámi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
31.7.17 18:45

@mzat ahojda :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: to je moc dobře, že jsi dostala lázně. Odpočineš si tam nejenom tělu, ale též i psychice. Od nás z caru se nyní odtud vrátila holčina, vše strašně chválila a doporučovala. Existuje tu skupinka Františkovy lázně 2017 a tam se děvčata domlouvají, kdo kdy jede a jak se společně kontaktovat. A pokud se rozhodneš tam jet, tak nezapomeň pohladit Františka (v muzeu je ten správný) na palci levé nohy. Přináší to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
31.7.17 21:32

@GaLeee taky držím moc palce aby si to měla co nejdriv za sebou a Olivera uz si měla u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
31.7.17 21:35

@mzat ja byla ale uz je to hrozně dávno a teď když sem chtěla zas tak mi je nenapsali :roll: urcite jed a užij si to bezvadně si tam odpocines :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí