Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek to je k zbláznení, uz od stredy špiním ale kontrakce pravidelné ne
ze stredy na ctvrtek to bylo husty takove bolesti co me vzbudí neznam ale zase ne pravidelne a vana to uklidnila
že bych se otevirala kdyz takhle ucmrndavam?
jedine co se drzi jak ho*no kosile jsou křížové bolesti
, bože jestli tohle bude až do termínu tak se asi zblázním trpim jak pes
v pondeli mame poradnu tak doufam!!!že si nás tam nechají s nějakým fajn nálezem ![]()
@GaLeee
hele nekoukej na to jestli mas pravidelne…me rekli prijedte az budete mit pravidelne a nebo kdyz budou silit no tak kdyz jsem prijela do porodnice pravidelne jsem nemela litalo to ruzne slaba silna..takze tak ale tedy nekrvacela jsem a bolesti mi sli jen do podbrisku rika se ze podle toho jak je mimco hlavou otocene jdou bolesti do zad nebo do podbrisku
se spinenim nemam zkusenost ja mela jen zabarvenou hlenovou zatku…preji ti at se to brzo rozjede a mas to za sebou
@koblizeq hele my spermio taky des, hlavne spetna pohyblivost a nicmoc morfologie, ale esi ses ty cajk, tak je to leppsi nez naopak. zkuste jiny car a delali vam icsi? asi jo. nam sanus pardubice vyslo i se spatnym spermiem, ja bych taky nevzdavala a slysela sem, ze brnensky Helios sou sikovny, mrkni k nim na poradnu treba, ja s nima kontultovala rada, ale zkusenost nemam.
@mzat pekne si odpocni, podzim pride cobydup.
@GaLeee panecku, to se ti to pekne rozjizdi, tak hlavne at to nekrvaci moc, to pak radsi na pohotovost pro jistotu
@Taza mě tělo funguje jak má. partner má zhoršení pohyblivost a morfologii. Dvakrát jsme měli icsi a teď dokonce cosi a stejně nic…Brno je pro nás 6 hodin cesty
zkusíme v Plzni druhý car co tam je…a kolikátý pokus se vám povedl?
Ahoj všem novým i těm co pamatuji - jen chci pozdravit a podpořit vás všechny tady
My už máme doma 4-měsíčního bobaska a všem držím pěsti ať se také dočkate
…a že my byli celkem beznadějný případ…manžel po smrtelně vážné nemoci a já jak s hormon. problémy tak i s řekněme s fyziolog. překážkami pro otěhotnění, se nám nakonec zdařilo díky naší víře a skvělému CARu. Proto to holky určitě nevzdávejte myslím na vás
![]()
@Violka81
gratuluji to je super tvoje prezdivka je mi povedoma jsem rada ze jste se dockali ![]()
Bobaskovi preji krasny stastny a naplneny zivot ![]()
Holky lezu po zdi
kontrakce po 2 min a ne a ne se otevírat po ranni kontrole na otocku domu a jsem tu zpet a uz v procesu… bolesti mam od pul3 od rana hodka klid a jinak jedem bomby. Za par jdem na přípravu
Ahojte
nakonec sem vyfasla lazne. Byla ste nektera ve frantovych?
@GaLeee moc moc držím palečky, ať se to hne a Oliverek je brzy s vámi
@mzat ahojda
to je moc dobře, že jsi dostala lázně. Odpočineš si tam nejenom tělu, ale též i psychice. Od nás z caru se nyní odtud vrátila holčina, vše strašně chválila a doporučovala. Existuje tu skupinka Františkovy lázně 2017 a tam se děvčata domlouvají, kdo kdy jede a jak se společně kontaktovat. A pokud se rozhodneš tam jet, tak nezapomeň pohladit Františka (v muzeu je ten správný) na palci levé nohy. Přináší to štěstí.
@GaLeee taky držím moc palce aby si to měla co nejdriv za sebou a Olivera uz si měla u sebe ![]()
@mzat ja byla ale uz je to hrozně dávno a teď když sem chtěla zas tak mi je nenapsali
urcite jed a užij si to bezvadně si tam odpocines ![]()