Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca ahojly, nikdo mi to neporadil. Da se to koupit bez receptu?
@iubire jj da je to drahe ale me i jamaradce to pomohlo my uzivaly nosifol ale asi je to fuk brala jsem to 3 mesice pred ivf
@Lentilanek no jo jenze ja mam vzdy ministimulaci. 3 mesice je moc. A kolik to stalo?
@iubire 600nebo 700 na mesic…doporucuje se 3mesice ze to chvily trva nez se ucinek projevi
@iubire já to brala jen měsíc, ale brala jsem 2× víc, než je doporučeno. Říkala jsem si lepší měsíc, než vůbec
@iubire nemáš zač, snad to aspoň trošku pomůže.. Mě na tu dvojitou dávku navedl manžel.. On cvičí a říká, že i na plno výrobků na cvičení píšou menší dávkování, protože lidem u nás by se to zdálo drahý a nekupovali by to.. Občas, když na něčem odlepí český návod a je pod tím anglický, tak tam je uvedeno vyšší dávkování.. Takže jsem to zkusila.. Nevím, jestli ti to zabere, ale určitě ti to neublíží.. ![]()
@iubire no měla jsem dvakrát víc vajíček, ale měla jsem ještě ke Gonalu navíc Luveris.. Tak nevím, jestli zabral Luveris, Inofolic nebo kombinace obojího..
@majja2 myslis na hleny nebo na mliko?:) za me byla nej v porodce Medela swing a teta ji ma taky a je spokojena. mela semucenou farlin a ta za me teda nee. vsechno teda elektrika, s rucni bych se nechtela mordovat…
@Taza myslim na hleny.na mliko tady maji taky medelu elektrickou a je super ja mam jen rucni a to je des.
@majja2 taky mám elektrickou medelu. Mam nějakou starší od přítelovy sestrenky.. Na hleny mám nějakou na vysavač
@majja2 aha,tak to mam nakoupenou tu uplne obyc trubicku s bankou a i nakou babyvac ny vysavac, ale nemam vyzkouseno… zatim mame jen slabou zadni rymu a ta nejde nicim…